... Μπορώ να συνδέσω από δύο ηχεια στην έξοδο ηχείων του ενισχυτή??
απο την παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος του 921 και να μοιραστώ μαζι σας τις εμπειρίες...
σεταριστικε με το full mcacc - και τίποτα άλλο
μουσικά ΔΕΝ μου γεμισε το ματι σχετικά με το marantz sr4001 που ειχα (2007) μαλιστα θα ελεγα οτι ο ήχος ειναι και λιγο πιο λεπτος και μου ειχε πει καποιος εδω οτι δεν θα δω διαφορες (στην ενταση) αλλα δεν το πολυπιστευα ... και ομως θα συνεχισω να κανω τα τεστ μου, αλλα μεγαλες διαφορες εντασης δεν εχει. και εδω τρώω την πρωτη ηττα... και συνεχιζω
το USB ενω παιζει Ipod δεν παιζει τιποτα αλλο ειτε FAT ειτε NTFS τα βρισκει empty!!! μήπως ξέρει καποιος γιατί?
από πλευράς εικόνας η ταινία που δοκίμασα είχε πολυ καλή ανάλυση και λεπτομέρεια αλλά λίγο κορεσμένα χρώματα ... (παλια ωστόσο ταινια 1999)
περιμένω μεσα στην εβδομάδα να δοκιμάσω και HD υλικό να δω τι παίζει αλλά παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι για το USB θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την βοήθεια
οσο για το usb μην ανησυχεις.το ειχα και εγω.κανε το παλι διαμορφωση σε fat32 μεσα απο τα windows και θα το δει αμεσως κανονικα.
για την μουσικοτητα τους δεν φημιζονται οι pioneer επρεπε να το ξερεις.
τωρα για τον αυτοματο συντονισμο ουτε εμενα δεν μου αρεσε οπως τα εφτιαξε,τουλαχιστον για το sub το ειχε πολυ χαμηλα,οποτε τα εκανα χειροκινητα και εστρωσε η κατασταση.απο ταινιες σε αναλυση δεν εχει προβλημα.απλα κοιτα αν εχει ενεργοποιημενο το upscaling η το video converter.
επανέρχομαι με νεες διαπιστώσεις ...
1. θεωρητικά είχα έναν ενισχυτή που απέδιδε 105W στα 6Ω (Μarantz SR4001) και τον αντικατέστησα με έναν που λέει οτι αποδίδει 150W στα 6Ω ... στην θεωρία γιατί στην πράξη στα ίδια B&W MT20 ηχεία μου ... δεν είχα τερματήσει ΠΟΤΕ τον Marantz ενώ έχω χαλαρα τον pioneer (τερμα +12db)!!! και όμως δεν θα σχολιάσω την ποιότητα του ήχου - μιας και παίζω με τις ρυθμίσεις - αλλά γιατί νιώθω "ριγμένος" στο κομμάτι αυτό για να μην πω την ασχημη λέξη ... ???
2. από πλευρά εικόνας και φωτισμού είναι πολύ καλύτερος δεν το συζητάω ... αλλά ακόμα δεν έχω βάλει HD υλικό οπότε επιφυλάσσομαι ...
Την ίδια φρίκη εφαγα και εγω που ήμουν απο Yamaha 13ετιας με 80watt και εχω την μιση ενταση σχεδόν τωρα.σε μουσικη δεν το συζητώ κλασης ανώτερος ο Yamaha και ας ήταν παμπαλαιος.και σε ταινίες ελαφριά βελτίωση είδα με pioneer.κανε του reset μην χρησιμοποιήσεις τον αυτόματο κατα την γνώμη μου.βαλε τα ολα small και δες πιο πάνω τις ρυθμίσεις μου που εχω στείλει μήπως σε βοηθησει καπως.
τελικα από ότι είδα δεν έχει μεγαλη διαφορά το full auto με τις ρυθμισεις που αναφέρονται εδώ ... η πλακα είναι ότι τα ηχεια τα βλέπει η small ή Νο !!!
μπορεί καποιος να μου πει πως να κανω να φαίνονται οι ενδειξεις αφου εχω προτζεκτορα και οχι τιβι ???
το Usb δουλευει μια χαρα αλλα δεν εχω δοκιμασει Video ...
και ενω πιστευω οτι ο Marantz τα εκανε όλα 'στρογγυλα' ο κύριος εδώ τα βγάζει όλα μπροστα και τελικά αν δεν έχεις καλο υλικό σου φαίνεται μαπα η απόδοση ...
Παιδιά, λίγο προσοχή σε αυτά που προτείνετε. Large τα B&W MT20? Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Οπωσδήποτε όλα τα ηχεία small και X.over στα 80 ή 100Hz.
Eπίσης προσοχή στο sound retriever. Δεν χρειάζεται να είναι στο On. Σε υψηλές εντάσεις θα υπάρχει έντονη παραμόρφωση......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.