Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Εμενα παντως ουτε με το slim PS3 (+hdmi 1.4) μου δουλευει. Εννοειται πως και στις 2 συσκευές το control ειναι στο οn.
Οτι να ναι... Και η pioneer :sleepey:

Last edited:
Re: Απάντηση: Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Εμενα παντως ουτε με το slim PS3 (+hdmi 1.4) μου δουλευει. Εννοειται πως και στις 2 συσκευές το control ειναι στο οn.
Οτι να ναι... Και η pioneer :sleepey:

Δεν μπορει.Εδω αν ειναι ανοικτο το ps3 και κλειστος ο ενισχυτης,περναει σημα απο ολες τις συσκευες στη tv.Μονο το λαμπακι hdmi ειναι αναμενο

Το ποιο πιθανό. Υπάρχουν αρκετές συσκευές που με firmware έχουν 'σπάσει' το HDMI-CEC και το έφτιαχναν με επόμενη έκδοση. Πάντως, ΔΕΝ είναι θέμα Pioneer. Η Pioneer υποστηρίζει τη δυνατότητα μια χαρά.

Το ποιο πιθανό. Υπάρχουν αρκετές συσκευές που με firmware έχουν 'σπάσει' το HDMI-CEC και το έφτιαχναν με επόμενη έκδοση. Πάντως, ΔΕΝ είναι θέμα Pioneer. Η Pioneer υποστηρίζει τη δυνατότητα μια χαρά.

Μια χαρ δεν θα το έλεγα... Γιατί απαιτεί προηγουμένως για το passthrough όλες οι συσκευές ναι είναι cec compliant... Υπερβολκό....

Re: Απάντηση: Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Δεν μπορει.Εδω αν ειναι ανοικτο το ps3 και κλειστος ο ενισχυτης,περναει σημα απο ολες τις συσκευες στη tv.Μονο το λαμπακι hdmi ειναι αναμενο

Ναι οντως δεν μπορει...εδω και εγω με τον 920 που εχω και το ps3 slim μια χαρα δουλευει το passthrough! Ερώτηση μήπως και το gen2 wd tv εχει passthrough τελικα και δεν το εχω βρει?

Δεν υπάρχει επιλογή για τα Ωμ στον 921. Στις οδηγίες δεν αναφέρεται τίποτα.

Πάντως, αν και τα ηχεία είναι 6Ωμ - 88db (2.83V/m) τα μπροστά και 6Ωμ - 86,5 db (2.83V/m) τα πίσω, ο ενισχυτής δεν φαίνεται να πτοείται.
Τον δοκίμασα με πολυκάναλο μουσικό πρόγραμμα, έχοντας το υπογούφερ στο 'none' και τα 5 ηχεία ως large. Σε μεγάλες εντάσεις για μία ώρα περίπου, ζεστάθηκε λίγο παραπάνω απ' ότι όταν είναι ανοιχτός και δεν παίζει τίποτα.

Λέγοντας δεν παίζει τίποτα τι εννοείς;
Όταν το HTPC δεν αναπαράγει κανένα ήχο... Ο ενισχυτής είναι ανοιχτός έτσι κι αλλιώς αφού από αυτόν περνά η εικόνα για να πάει στην τηλεόραση.

Βασικά, θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία για να τονίσω το ΠΟΣΟ αναλυτικό, χρησιμότατο και εύκολο στην χρήση του είναι το interface της διαχείρισης του εν λόγω ενισχυτή από το ipad.

Απίστευτη gadgetια... Κανονικά θα έπρεπε να έχουν και ένα ipad δώρο, για την καλύτερη χρήση του ενισχυτή..
Χθες έβλεπα CL και επειδή ο speaker έβγαινε "από το πηγάδι" με ήχο AC3, ήταν τόσο μα τόσο εύκολο απλά να δώσω έμφαση στο κεντρικό ηχείο.... Και να δυναμώσει μόνο αυτό, αφήνοντας τους ήχος περιβάλλοντος στην ίδια στάθμη..

Η αλήθεια είναι πως θέλει ψάξιμο αρκετό ο ενισχυτής και θέλει και τον χρόνο του, αλλά η εφαρμογή για ipad/iphone είναι πάρα πολύ καλή και γλιτώνεις χρόνο

Παιδια μια ερώτηση.τον ήχο απο που ειναι καλυτερα να τον παίρνουμε;παίζω απο htpc.καλυτερα ειναι απο καρτα ηχου xonar οπτικη ινα,coaxial,ή απο HDMI απο καρτα γραφικών; HD6950

Καλησπερα σε ολους. Θελω την γνωμη σας σχετικα με τους 2 ενισχυτες που εχω επιλεξει για αγορα [ VSX-826 και VSX-921 της Pioneer ] για να αντικαταστησουν τον MARANTZ-SR5200. Τα ηχεια μου ειναι B&W front-left και surround front-left τα DM 602-S3, κεντρικο το LCR 60-S3 και τελος το sub ASW-500. Τι λετε, θα ταιριαξουν καλα?

Ευχαριστω φιλε για την γρηγορη απαντηση. Μπορεις να μου πεις για καποιον συγκεκριμενα? Μολις αγορασα νεα plasma tv και και δεν μπορω να ξεφυγω πολυ οικονομικα. Μεχρι 500euro δινω.