Pipo S1 7" RK3066 dual core tablet

Τσακ μπαμ έφτασαν
Τσάκ μπάμ τα έσιαξες
Μπράβο !
Καλή διασκέδαση σε όλους που θα τα ευχαριστηθούν :-)

Έχω πάρει κι εγώ το s1pro, άριστο για τα λεφτά του και γρηγορο με τη μαμά rom, που σημαίνει ότι με το κατάλληλο development θα απογειωθει :D

http://www.buyincoins.com/item/18697.html 7αρακι θρύλος, στα κινέζικα, το εχω 8 μήνες, τρελή υποστήριξη 4.2.2, ανάλυση 1280χ800 εξαιρετική οθόνη ,το δυνατότερο wifi σε συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου και μπαταρία για 6-8 ώρες (5000mha), και καλούτσικη κάμερα για ταμπλέτα .......δηλαδή μαύρα χάλια :p

ψαχνομαι κι εγω για ενα 7αρακι για τις διακοπες...

αξιζει στα λεφτα του ή καλυτερα ενα tab2 μεταχειρισμενο στα 1οο ευρω?

υπαρχει θεμα με τελωνειο?

Καλημερα!

καμια οδηγια για το S3 και αναβαθμιση του 4.1.1?

γενική ερώτηση,........ με το 3g ουσιαστικά κάνουμε κλήσεις και sms, δηλαδή χωρίς stick..???

Το κύκλωμα 3g συνήθως είναι μόνο για Mobile Internet αλλά κάποιοι, σε unofficial Rom, καταφέρνουν να ενεργοποιούν sms/mms και σπάνια κλήσεις.

ξερει κανεις αν συνεργαζεται το s1 pro με καποιο 3g stick ?
Αν ναι, με ποιο και τι προγραμματα χρειαζομαι γι αυτο (για να βαλω καρτα internet της vodafone...) ?

Ολα τα κινέζικα συνεργάζονται με 3g USB στικάκια..... Πήγαινε σε μια κοσμοτέ, βάλε πάνω το στικάκι και θα δεις.

Από όσο ξέρω, πρέπει η θύρα usb να δουλεύει και ως host για να πάρει 3G Stick.

τελικα, μετα απο ενα μηνα και κατι συμβιωσης με το s1 pro, θα παει για δωρο στον ανηψιο !
Καλο στην αρχη, αλλα οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο αργο.... σαν τα windows ενα πραμα!
Πολυ lag, αργουν ν ανοιξουν οι εφαρμογες , σε σημειο εκνευριστικο... θα φυγει οπως ηρθε.

ευτυχως ο ανηψιος ενδιαφερεται μονο για παιχνιδια,οποτε ολα καλα.

Υπάρχει λύση, και λέγεται greenify, το εγκαθιστάς και το ξεχνάς, εκτός αν είσαι πολύ απαιτητικός οπότε βάζεις το widget στην αρχική οθόνη και το πατάς πριν κάνεις κάτι "βαρύ"...