Pipo X7

Μπράβο lord. Μας έδωσες μια εικόνα που είναι και η λογική. Θεωρώ αδύνατο ένα τετραπύρινο μηχανάκι έστω και atom να μην παίζει 'βαριά' αρχεία. Το ότι παίζει ISO με έκανε να τρίβω τα χέρια. Θεωρώ ότι μόνη αδυναμία του μηχανήματος είναι ότι δεν περνάει master audio αν και γι'αυτό αν δεν κάνω test μόνος μου δεν το πιστεύω.

Μερικές ερωτήσεις:

α) Από drivers πέρασες αυτούς που ανέβηκαν πιο πριν σε αυτό εδώ το topic;
β) Drivers της κάρτας γραφικών από το zip με όλους τους drivers (δηλαδή το παραπάνω zip) ή download από intel. Αν ναι κατέβασες το exe ή το zip. Θεωρώ ότι αυτό χρήζει διευκρίνησης.
γ) Το video που ανέβασες είναι private. Αν είναι δικό σου μπορείς να το 'ανοίξεις';

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δεν εχω πειραξει-βαλει τιποτα στο πιπο περα απο την εγκατασταση ενημερωσεων που εχει κανει,τα μοναδικα προγραμματα ειναι το chrome kai to mpc

Τι να πω ευχαριστα τα νεα για εσας,ελπιζω τουλαχιστον το δικο μου να μην ειναι ελλατωματικο.Οχι οτι ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για τις media player δυνατοτητες αλλα ειναι δειγμα οτι κατι δεν παει καλα με το μηχανημα.Ελπιζω να μην μου εστειλε τιποτα beta ιστοριες το geekbuying,το δικο μου ειναι απο τα πρωτα, μου ηρθε πριν περιπου 15 ημερες.Τεσπα,θα δοκιμασω ανανεωση των windows μεσω recovery και αυτην την φορα δεν θα το βγαλω απο την πριζα.

το πιο πιθανο ειναι κατι να εγινε οταν το εκανες αναβαθμιση,
δοκιμασε πρωτα την λυση που λες εδω πληροφοριες http://avclub.gr/forum/showthread.php/122015-Pipo-X7?p=1057298209&viewfull=1#post1057298209
αλλιως παμε στην επιλογη που εδωσε ο o lord http://avclub.gr/forum/showthread.php/122015-Pipo-X7?p=1057297729&viewfull=1#post1057297729 αλλα θα σου γυρισουν στα κινεζικα και μετα θα πρεπει να αλλαξεις την γλωσσα υπαρχουν σχετικα βιντεακια

και πριν ξεκινησεις για καλο και για κακο παρε και αυτο εδω απο εδω http://www.freaktab.com/showthread....al-Windows-8-1&p=273427&highlight=#post273427
για να βρεις το product key των windows σου μηπως σε περιπτωση και σου το ζητησει.
Ευχομαι ολα να σου πανε καλα.

τις οδηγιες που εδωσες απο το freaktab μερικα ποστ πισω ,εκανα την δευτερη επιλογη και μετα το αφησα να κανει ενημερωση εγκαταστασεων

Lord γιατι του εκανες και εσυ recovery???
To recovery το εκανα συμφωνα με το ποστ του xloupas(280) με διαγραφη ολων και επανεγκατασταση φυσικα.Για 12 λεπτα δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση και μετα με εβγαλε στις ρυθμισεις γλωσσας,χωρας κτλ.Αυτην την φορα απαιτησε λογαριασμο microsoft για να προχωρησει.Μετα απο ακομα δεκα λεπτα μετα τις τελικες ρυθμισεις με εβγαλε στο μετρο των windows.Τα windows ειναι και παλι ενεργοποιημενα.Το εβαλα να εγκαταστησει τα updates 1,47 gb, κατεβασε και τα προαιρετικα.Μολις τελειωσε το κατεβασμα δεν ειχα και παλι εικονα,αλλα το κοκκινο λαμπακι παραμενει ανοιχτο.Εδω εκανα το λαθος την πρωτη φορα και το εβγαζα απο την πριζα.Μετα απο 20 λεπτα(!!!) μπηκε παλι στα windows και αρχισε την εγκατασταση των updates.Οταν τελειωσε η εγκατασταση εκανε επανεκκινηση και χαθηκε παλι η εικονα......οριστικα μαλλον αυτην την φορα.Εχει περασει 1.5 ωρα με μαυρη οθονη και το λαμπακι αναμμενο.Μαλλον κολλησε και θα αναγκαστω να το βγαλω παλι απο την πριζα.Δεν ξερω τι,αλλα κατι δεν παει καλα με το ρημαδι.
Ακυρο,αλλαξα ποντικι και τελικα βγηκε απο την αναμονη.Δεν γνωριζω γιατι επαψε να αναγνωριζει το προηγουμενο ποντικι.Logitech ειναι και τα δυο παντως.Το update συνεχιζεται εξαιρετικα αργα.

Last edited:
γι αυτο ακριβως το λογο το εκανα για να διαγραψει τα παντα, τα διαφορα σκουπιδια που εχει μεσα η συσκευη (αυτο παντα να το κανετε και ειδικα σε συσκευες κινητων ας ειναι και σφραγισμενες συσκευες)
και σε εμενα το ιδιο εκανε και κανει δεν ανοιγει,το εβγαλα απο την πριζα το ανοιξα και ειδα οτι εχει ενημερωσεις,τις εγκατεστησε κανονικα και ανοιξε μονο του.
μην αγφωνεσαι φυσιολογικα ολα αφου κανει και σ εμενα τα ιδια

Μετα απο παρα πολυ ωρα εγκατασταθηκαν επιτελους τα updates.Το μηχανημα ηδη δειχνει ποιο γρηγορο στο downloading και στις εγκαταστασεις των εφαρμογων.Κατεβασα kodi,vlc και mpc.θεαματικη βελτιωση σε mpc(δεν χρειαζεται το k-lite) και kodi.Πολυ καλη και ομαλη κινηση με ελαχιστα πλεον σπασιματα αραια και που(ισως φταιει και το στικακι.Βεβαια η κινηση δεν φτανει αυτην του popcorn a410(αλλη κατηγορια τιμης φυσικα),αληθεια το pipo παιζει σε 24p???Το vlc δεν τα καταφερε το ιδιο καλα με αρκετα σπασιματα.
Προβλημα μου εβγαλε με το stb(network browser) του kodi,δεν βλεπει πια τον κοινοχρηστο φακελλο του laptop παρολο που επανεκκινησα και τις δυο συσκευες.Τεσπα πλεον γνωριζω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το pipo μου και μπορω να ηρεμησω.

πανε στο δικτυο του πιπο κανε ανανεωση κανε κλικ στο λενοβο σου και θα σου βγαλει επιλογη ενεργοποιηση κοινη χρηση δικτυου....
θελω αν μπορεις να ανοιξεις εναν φακελο και να ανεβασεις μια γωτο για να δω το μεγεθος και το χρωμα της γραμματοσειρας σου γιατι θα με σκασει,δεν μπορεσα να το ρυθμισω ακομη,και θελω να μου πεις ποσο χωρο εχεις στον δισκο μετα απο ολα αυτα που εχεις κανει....ευχαριστω

Οριστε οι φωτο που μου ζητησες.

http://www.easybytez.com/3drrpq22u6bs

13.3 gb ελευθερα απο τα 23.5 συνολικα.Φυσικα υπαρχει και το back up των windows σε κρυφο partition με 5.7 gb.
Πως το καταλαβες οτι εχω lenovo???το εχω αναφερει???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν δουλευει παντως.Μου λεει enter network credentials και ζητα username και password,ενω δεν εχω βαλει κανενα.Τι στο καλο επαθε????Μια χαρα δουλευε το δικτυο με το laptop πριν τα updates.
Αυτοι οι κινεζοι ουτε μεταξυ τους δεν μπορουν να συνεννοηθουν.

και μενα δεν εμπαινε στην αρχη ζητουσε κωδικο,ειχα ξεχασει να κανψ share και τους φακελους μετα εστρωσε ολα καλα,το μηχανακι μια χαρα ειναι θα στρωσει...χαλαλι τα 90 ευρα

δεν ξερω πως να το επαναφερω στην αρχικη γραμματοσειρα και ακομη δεν εχω κατλαβει γιατι εχει αλλαξει....ψαχνω στο νετ και ολοι λενε τα ιδια και με κανενα τροπο δεν επανερχεται

o rrileypm εβαλε στο freaktab ενα νεο πακετο με drivers που βρηκε σε σαιτ της Pipo ας το εχουμε και εδω http://www.freak-tab.de/rrileypm/modules/X7_Drivers.zip
σημ. υπαρχει και σε προηγουμενα ποστ το πακετο με drivers απο finless μολις κατεβασα αυτους απο τον rrileypm αλλα δεν μου φαινονται τοσο πληρεις οσο αυτοι που ειχε δωσει ο finless

Είμαι σοκαρισμένος........
.....
.....
Μόλις μου ήρθε email από το gearbest πως μου το έστειλαν! Είχα παραγγείλει το μαύρο, χωρίς να έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε χρώμα, έτσι, τυχαία. Έλα όμως που σε μαύρο μάλλον είχαν πρόβλημα στην παραγωγή και δεν είχαν ποσότητες...να δούμε τώρα τι χρώμα θα έρθει, όχι ότι με ενδιαφέρει.

Κάτι πολύ περίεργο είναι πως το έστειλαν με ολλανδικό ταχυδρομείο (;;). Netherlands Post Registered. Να δούμε...

o rrileypm εβαλε στο freaktab ενα νεο πακετο με drivers που βρηκε σε σαιτ της Pipo ας το εχουμε και εδω http://www.freak-tab.de/rrileypm/modules/X7_Drivers.zip
σημ. υπαρχει και σε προηγουμενα ποστ το πακετο με drivers απο finless μολις κατεβασα αυτους απο τον rrileypm αλλα δεν μου φαινονται τοσο πληρεις οσο αυτοι που ειχε δωσει ο finless

Πιο πλήρεις είναι του rrileypm . Βασικά έχει ότι είχε και του finless. Πήγαινε να δεις πχ στο "x7-Driver\ww39\DriverPackage\Installer\PlatformInstaller\Drivers". Το θέμα είναι αν έχει δώσει ένα guide εγκατάστασης όπως ο finless καθώς ήταν πολύ χρήσιμο.

δεν ξερω να σου πω μια γρηγορη ματια μονο του εριξα ακομα δεν μπορεσα να ασχοληθω ακομα περιμενω και το pipo, toy finless εχει εναν οδηγο λιγοτερο απο του rrileypm στο ww39

αριστερα ειναι του finless to pack δεξια του rrileypm http://prntscr.com/64iili εχει installer δεν ξερω αν το προσεξες

Και το δικό μου έρχεται απο geekbuying επιτέλους! Με NL registered post κιεμένα...Τελικά μάλλον η pipo έβγαλε παραγωγή και μοίρασε στα κινεζοsites!!

δεν ξερω να σου πω μια γρηγορη ματια μονο του εριξα ακομα δεν μπορεσα να ασχοληθω ακομα περιμενω και το pipo, toy finless εχει εναν οδηγο λιγοτερο απο του rrileypm στο ww39

αριστερα ειναι του finless to pack δεξια του rrileypm http://prntscr.com/64iili εχει installer δεν ξερω αν το προσεξες

Λοιπόν, βλέποντας το κάθε inf file και to versioning που αναγράφει εκεί:

-audio: ΙΔΙΟΣ
-BM: ΙΔΙΟΣ
-ΒΤ: πιο ΝΕΟΣ του rrileypm (x7-Driver\RealtekBluetoothUartPackage_1.0.67.40925.L.R\RTBT_Uart_Driver\Win81x86)
-DPTF: ΙΔΙΟΣ
-Ethernet: ΙΔΙΟΣ
-GPIOVirtual: ΙΔΙΟΣ
-Graphics: ΙΔΙΟΣ
-I2C: ΙΔΙΟΣ
-MBI: ΙΔΙΟΣ
-TXEI: ΙΔΙΟΣ
-UART: ΙΔΙΟΣ
-WIFI: πιο ΝΕΟΣ του rrileypm (x7-Driver\(BETA_V2)RTLWlanS_WindowsDriver_3007.7.0915.2014_ISS_1.01.0243\RTWLANS_Driver\Win81X86)