Pipo X7

Απάντηση: Re: Pipo X7

Το δικό μου με received 11/2 και dispatched 13/2 δεν το βλέπω. Ελέγχω τόσο στο tracking των ΕΛΤΑ όσο και στο link που είχε το geekbuying στο email επιβεβαίωσης. Δεν ξέρω αν τσεκάρετε σε κάποιο άλλο site.

Και εγώ από Geek, ακριβώς τα ίδια.
Υπομονή

Εγώ είμαι από gearbest. Ακόμα αεροδρόμιο είναι...ελπίζω να μην φάμε καμια pipa με τελωνείο!

παιδες οσες παραγγελεις εχω κανει τις εστελναν με SINGAPORE POST και τωρα μου τα στελνουν με postnl,η πληρωμη εγινε 8 του μηνοσ και μεχρι προχθες δεν ειχα καμια ενημερωση, παρολο που ειχα track number μου εβγαζε το αντικειμενο δεν βρεθηκε,και εδω και 2 μερες εχει αλλαξει και μου βγαζει The item is pre-adviced

αυτο τι ειναι τωρα? να αρχισω να ανησυχω η εχει παρει τον δρομο του?

Έχει πάρει τον δρόμο του, μην ανησυχείς. Κάποια στιγμή θα εμφανίσει επιπλέον πληροφορίες.

Έστειλα στο Gearbest Customer Support 4 email (16/2, 19/2, 27/2, 3/1) για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη της παραγγελίας και δεν μου έχουν απαντήσει σε κανένα από τα 4. Είναι φυσιολογικό αυτό για τον κινέζο! Επειδή οι 45 ημέρες για dispute στο paypal πλησιάζουν άμεσα, πες τε μου αν γνωρίζετε, κάνοντας dispute στην ουσία ζητάω τα χρήματα πίσω και δεν θέλω πλέον το προιόν ή απλώς δηλώνω ότι μέχρι στιγμής με έχουν κοροϊδέψει και αναφέρω το πρόβλημα. Το λέω αυτό γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν το βιάζομαι μπορώ να περιμένω 2-3 μήνες αλλά όχι και να χάσω τελείως τα λεφτά από τον κινέζο.

Κοιτα επεσες στην περιοδο της πρωτοχρονιας τους που εστειλες τα mail τα 2 πρωτα το τελευταιο οχι αλλα μεχρι να παρουν μπροστα θελουν καμια βδομαδα ακομα. Με το dispute εισαι σε αντιπαραθεση μεταξυ τους και μπαινετε σε συζητηση δεν παιρνεις τα λεφτα σου κατευθειαν πισω με το claim δεν συζητας καθολου μαζι τους και η paypal σου επιστρεφει το ποσο. Αν δεν το βιαζεσε περιμενε αλλιως τραβηξε τους ενα claim και τελειωσε παντως να ξερεις εχουν ολα τα μαγαζια ελειψη απο το pipo και εγω ακομα το περιμενω αν και το δικο μου ταξιδευει.

Κοιτα επεσες στην περιοδο της πρωτοχρονιας τους που εστειλες τα mail τα 2 πρωτα το τελευταιο οχι αλλα μεχρι να παρουν μπροστα θελουν καμια βδομαδα ακομα. Με το dispute εισαι σε αντιπαραθεση μεταξυ τους και μπαινετε σε συζητηση δεν παιρνεις τα λεφτα σου κατευθειαν πισω με το claim δεν συζητας καθολου μαζι τους και η paypal σου επιστρεφει το ποσο. Αν δεν το βιαζεσε περιμενε αλλιως τραβηξε τους ενα claim και τελειωσε παντως να ξερεις εχουν ολα τα μαγαζια ελειψη απο το pipo και εγω ακομα το περιμενω αν και το δικο μου ταξιδευει.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να περιμένω σίγουρα αλλά πρέπει να κάνω ή όχι dispute (στη λήξη των 45 ημερών) για να κυνηγήσω μέσω paypal τα λεφτά μου στο μέλλον αν δεν το στείλουν ποτέ;

Γνωμη μου ειναι απο αυριο μπες στο ονλαιν τσατ που εχουν και δες τι θα σου πουνε αμα δεις οτ σου λενε χαζα οπως συνηθηζουν να κανουν οι κινεζοι ειναι παγια τακτικη τους (αποψη μου) τοτε μπες και στο freaktab εχουν εκει thread και ριξτους ενα κραξιμο και θα σου απαντησουν κατα 98% γιατι ειναι μια σελιδα με μεγαλη επισκεψιμοτητα και δεν θελουν να φανει οτι δεν ειναι αξιοπιστοι και αν θελεις ζητα και τα χρηματα σου πισω.

Γνωμη μου ειναι απο αυριο μπες στο ονλαιν τσατ που εχουν και δες τι θα σου πουνε αμα δεις οτ σου λενε χαζα οπως συνηθηζουν να κανουν οι κινεζοι ειναι παγια τακτικη τους (αποψη μου) τοτε μπες και στο freaktab εχουν εκει thread και ριξτους ενα κραξιμο και θα σου απαντησουν κατα 98% γιατι ειναι μια σελιδα με μεγαλη επισκεψιμοτητα και δεν θελουν να φανει οτι δεν ειναι αξιοπιστοι και αν θελεις ζητα και τα χρηματα σου πισω.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Το δικο μου το παρελαβα μολις σημερα αλλα τα εχω βρει μπαστουνια στο σεταρισμα λογω μη γνωσης των windows 8 ( λορδε με βλεπω να το παιρνω παραμασχαλα και να ερχομαι Ξανθη )

Μόλις παρέλαβα το μαύρο και είναι πανέμορφο. Θα κάνω μια πρώτη δοκιμή το μεσημέρι και θα γράψω εντυπώσεις.

Που ''σκαλωσες'' nakata, εκανες microsoft account για να ξεκινησεις το σεταρισμα του pipo, αλλαξες την εξοδο ηχου απο πινακα ελεγχου για να εχεις ηχο στη τηλεοραση σου γραφω τα πιο βασικα αν και το δικο μου ακομα ερχετε :)

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις:

Καλό είναι.
Είχα κάποια προβλήματα με το scaling. Έχω μια τηλεόραση hd ready. Στην native ανάλυση μου ταιριάζει γάντι, σε άλλες αναλύσεις έχει overscan. Θα το ψάξω.

Έβαλα kodi. Μια χαρά δείχνει να δουλεύει, δοκίμασα μια ταινία 13gb χωρίς πρόβλημα. Θα δοκιμάσω περεταίρω.

Δοκίμασα το steam streaming. Το tomb raider 2013 έπαιζε άψογα. Το battlefield 4 είχε πρόβλημα στον ήχο. Δεν νομίζω πως σχετίζεται με το pipo.

Θα συνεχίσω το βράδυ.

Που ''σκαλωσες'' nakata, εκανες microsoft account για να ξεκινησεις το σεταρισμα του pipo, αλλαξες την εξοδο ηχου απο πινακα ελεγχου για να εχεις ηχο στη τηλεοραση σου γραφω τα πιο βασικα αν και το δικο μου ακομα ερχετε :)

Οχι, λογαριασμο δεν εκανα γιατι δεν ξερω αν θα το κρατησω εγω η θα το δωσω σε καποιο απο τα παιδια μου, οσο για το "σκαλωμα" αυτο εγινε απο την αρχη γιατι ως που να αρχισω να καταλαβαινω τα οχταρια τα νευρα μου ειχαν γινει συρματοσχοινα αλλα σιγα-σιγα τωρα αρχισα να μπαινω στο νοημα και το παλευω.

Δεύτερες εντυπώσεις.

Συνεχίζω να πιστευω πως είναι καλό.
Χρειάζεται οπωσδήποτε τηλεχειριστήριο. Παρήγγειλα αυτό http://www.amazon.com/gp/product/B002LARYGA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 που το έχω ήδη για το κυρίως htpc μου και μου αρέσει.

Πήρα και ασύρματο πληκτρολόγιο-trackpad αυτό http://www.logitech.com/product/wireless-touch-keyboard-k400r
Συμπαθητικό είναι, όχι τρομερό όμως. Φαντάσου πως θα είναι τα ξεφτίλα τιμής.

Δοκίμασα 3 πράγματα.
1)Emulators. Έβαλα snes9x και είναι σαν να έχω Nintendo στην τηλεόρασή μου. Δοκίμασα και το MAME Και 2-3 παιχνίδια που δοκίμασα παίζει άψογα. Οι roms είναι στον δικτυακό δίσκο. Πρέπει να βρω ένα καλό frontend για τους emulators.

2)Παιχνίδια μέσω steam streaming. Πάει αέρας. Θα το ξεκινάω το steam μέσω kodi.

3)Kodi. Καλά πάει. Όχι όπως το κύριο htpc αλλά δεν κολώνει. Αν είχε gigabit lan θα ήταν άλλο μηχάνημα. Αυτά στο Interface γιατί στις ταινίες δεν έχει dropped frames (μάλλον). Ακόμα δεν έχω δει ολόκληρη ταινία.

Για τα παιχνίδια χρησιμοποίησα ένα ps3 controller.

Το περιμένω τις επόμενες μέρες.
Δεν έχω καταλάβει αν έχει θέματα out of the box ,η αν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιων τεράστιων image updates που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.