Το δικό μου με received 11/2 και dispatched 13/2 δεν το βλέπω. Ελέγχω τόσο στο tracking των ΕΛΤΑ όσο και στο link που είχε το geekbuying στο email επιβεβαίωσης. Δεν ξέρω αν τσεκάρετε σε κάποιο άλλο site.
Κοιτα επεσες στην περιοδο της πρωτοχρονιας τους που εστειλες τα mail τα 2 πρωτα το τελευταιο οχι αλλα μεχρι να παρουν μπροστα θελουν καμια βδομαδα ακομα. Με το dispute εισαι σε αντιπαραθεση μεταξυ τους και μπαινετε σε συζητηση δεν παιρνεις τα λεφτα σου κατευθειαν πισω με το claim δεν συζητας καθολου μαζι τους και η paypal σου επιστρεφει το ποσο. Αν δεν το βιαζεσε περιμενε αλλιως τραβηξε τους ενα claim και τελειωσε παντως να ξερεις εχουν ολα τα μαγαζια ελειψη απο το pipo και εγω ακομα το περιμενω αν και το δικο μου ταξιδευει.
Γνωμη μου ειναι απο αυριο μπες στο ονλαιν τσατ που εχουν και δες τι θα σου πουνε αμα δεις οτ σου λενε χαζα οπως συνηθηζουν να κανουν οι κινεζοι ειναι παγια τακτικη τους (αποψη μου) τοτε μπες και στο freaktab εχουν εκει thread και ριξτους ενα κραξιμο και θα σου απαντησουν κατα 98% γιατι ειναι μια σελιδα με μεγαλη επισκεψιμοτητα και δεν θελουν να φανει οτι δεν ειναι αξιοπιστοι και αν θελεις ζητα και τα χρηματα σου πισω.
Που ''σκαλωσες'' nakata, εκανες microsoft account για να ξεκινησεις το σεταρισμα του pipo, αλλαξες την εξοδο ηχου απο πινακα ελεγχου για να εχεις ηχο στη τηλεοραση σου γραφω τα πιο βασικα αν και το δικο μου ακομα ερχετε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.