Και κατι αλλο παιδια υπαρχει κανενα σαιτ εκτος απο το
http://www.17track.net/en/
που μου εδωσε το geekbuying γιατι απο 07/02/2015 ακομα μου το δειχνει σαν transit και στο σαιτ του singapore post
οτι εχει φυγει απο εκει.
παιδες εχω αναφερει και σε παλαιοτερα ποστ πως οτι αγοραζετε,κινητο πισι box καλο ειναι να τα κανετε πρωτα φορματ και μετα να μπαινετε στην διαδικασια του στησιματος,να υπαρχει ενα καθαρο μηχανακι,εγω οταν ανοιξα το πιπο ειχα ελευθερα 15 και κατι ψιλα γιγα,μετα το φορματ ειχα σχεδον 17 δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα αυτο ειναι κανονασ για καθε συσκευη καινουργια...μιλαμε για κινεζους για αρπα κολα δουλειες, δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο να το κανεις φορματ καθαριζει ολα τ αχρηστα αρχεια που πιστεψτε με ειναι πολλα και απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο μηχανημα τα windows και η διαδικασια ειναι μερικα κλικ και τιποτα παραπανω καντε το,αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να σας επηρεασω και εννοειτε πως η συσκευη δουλευει χωρις να μπειτε στην διαδικασια του φορματ
xloupas απο το recovery partition
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να περιμένω σίγουρα αλλά πρέπει να κάνω ή όχι dispute (στη λήξη των 45 ημερών) για να κυνηγήσω μέσω paypal τα λεφτά μου στο μέλλον αν δεν το στείλουν ποτέ;
Διαθεσιμότητα Pipox7 έχει εδώ
στα 125 δολλαρια .Το παρηγγειλα χτες (μαυρο)και σήμερα μου το έκανε αποστολή μετά από ακυρωση που έκανα λογω της μεγαλης καθυστερησης στη gearbest και για να μη χάσω το dispute των 40 ημερών
Τωρα αναμονή ,φαίνεται συνεπής πωλητης από τα σχόλια
Για το hp τα σχολια ειναι θετικα απλα εχουν το εξης θεμα σε καποια σαιτ, θα ψαξω να τα βρω, εγραφαν πως η συσκευη εχει καρκινογωνα υλικα και ετσι τα αμερικανακια αποφευγουν την αγορα του... Δεν κερω κατα ποσο ευσταθει αλλα απο τη στιγμη πιυ γινετε θεμα κατι συμβαινει... Τωρα εσεις που θελετε να παρετε το πιπο μπειτε στο pipomall
Μόλις τσέκαρα για το δικό μου στα ΕΛΤΑ. Είναι στο Ελ. Βενιζέλος!
panos1345 μπες στους αντιπροσωπους minya kai minix και δες τιμες προιοντων και συγκρινε τες μ αυτες εξω....εαν ηταν οι διαφορες τις ταξης των 20-30 ευρω....καλυτερα απ εξω κι ας το παραλαβω τον αλλο μηνα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.