Pipo X7

Και εγω το εχω διαβασει οτι θελει 5-6 ωρες για τα update αλλα δεν θυμαμαι απο εκει που το ειχα διαβασει αν εκανε τα updates μεσω wifi.

πριν αρχισετε να στηνετε το μηχανημα περαστε ξανα τα windows και μετα καντε τα update... με καλωδιο κανει γυρω στη μια 1.5 ωρα

Lord για πιο λογο να ξαναπερασουμε τα windows, αφου ερχετε ετοιμο και το μονο που χρειαζετε ειναι να βαλουμε τον λογαριασμο μας απο microsoft
υπαρχει καποιο προβλημα;
Και οταν λες να ξαναπερασουμε τα windows, μεσα απο το recovery partition, ή απο το αρχειο που εδωσε το geekbuying;
Αν εχεις χρονο, γραψε μας μερικες οδηγιες για ολους μας, μιας και εισαι απο τους πρωτους που το παρελαβαν και του εχεις
παρει τον ''αερα'' :)
Και κατι αλλο παιδια υπαρχει κανενα σαιτ εκτος απο το
http://www.17track.net/en/
που μου εδωσε το geekbuying γιατι απο 07/02/2015 ακομα μου το δειχνει σαν transit και στο σαιτ του singapore post
οτι εχει φυγει απο εκει.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος να περάσει κανείς ξανά τα windows. Το μηχάνημα είναι έτοιμο για χρήση, το παίρνεις και το δουλεύεις απευθείας. Αν θέλεις όμως να κάνεις όλα τα updates των windows εκείνη την στιγμή, να βάλεις εφαρμογές κλπ κλπ παίρνει χρόνο.

παιδες εχω αναφερει και σε παλαιοτερα ποστ πως οτι αγοραζετε,κινητο πισι box καλο ειναι να τα κανετε πρωτα φορματ και μετα να μπαινετε στην διαδικασια του στησιματος,να υπαρχει ενα καθαρο μηχανακι,εγω οταν ανοιξα το πιπο ειχα ελευθερα 15 και κατι ψιλα γιγα,μετα το φορματ ειχα σχεδον 17 δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα αυτο ειναι κανονασ για καθε συσκευη καινουργια...μιλαμε για κινεζους για αρπα κολα δουλειες, δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο να το κανεις φορματ καθαριζει ολα τ αχρηστα αρχεια που πιστεψτε με ειναι πολλα και απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο μηχανημα τα windows και η διαδικασια ειναι μερικα κλικ και τιποτα παραπανω καντε το,αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να σας επηρεασω και εννοειτε πως η συσκευη δουλευει χωρις να μπειτε στην διαδικασια του φορματ

xloupas απο το recovery partition

Και κατι αλλο παιδια υπαρχει κανενα σαιτ εκτος απο το
http://www.17track.net/en/
που μου εδωσε το geekbuying γιατι απο 07/02/2015 ακομα μου το δειχνει σαν transit και στο σαιτ του singapore post
οτι εχει φυγει απο εκει.

Όσοι είμαστε από geekbuying έχουμε το ίδιο θέμα. Έχει κολλήσει. Υπάρχει και των ΕΛΤΑ, αλλά και αυτό δείχνει Σιγκαπούρη.

παιδες εχω αναφερει και σε παλαιοτερα ποστ πως οτι αγοραζετε,κινητο πισι box καλο ειναι να τα κανετε πρωτα φορματ και μετα να μπαινετε στην διαδικασια του στησιματος,να υπαρχει ενα καθαρο μηχανακι,εγω οταν ανοιξα το πιπο ειχα ελευθερα 15 και κατι ψιλα γιγα,μετα το φορματ ειχα σχεδον 17 δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα αυτο ειναι κανονασ για καθε συσκευη καινουργια...μιλαμε για κινεζους για αρπα κολα δουλειες, δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο να το κανεις φορματ καθαριζει ολα τ αχρηστα αρχεια που πιστεψτε με ειναι πολλα και απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο μηχανημα τα windows και η διαδικασια ειναι μερικα κλικ και τιποτα παραπανω καντε το,αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να σας επηρεασω και εννοειτε πως η συσκευη δουλευει χωρις να μπειτε στην διαδικασια του φορματ

xloupas απο το recovery partition

Συνήθως χρειάζεται ένα clean των temp. Θα προτιμούσα να 'σκοτώσω' το recovery και να κάνω την εγκατάσταση από τα αρχεία που ανέβασε η pipo και τα έχει και το geekbuying. Εγώ έχω ετοιμάσει ένα bootable USB stick με τα αρχεία αυτά, πέρασα και το boot.wim του Finless για τα Αγγλικά και αναμένω. Εφόσον η Pipo έχει δώσει όλο το image ουσιαστικά των Win8 /w bing, δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσουμε το recovery ειδικά σε ένα μηχάνημα με μόνο 32GB αποθηκευτικό χώρο (από τη μαμά του).

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να περιμένω σίγουρα αλλά πρέπει να κάνω ή όχι dispute (στη λήξη των 45 ημερών) για να κυνηγήσω μέσω paypal τα λεφτά μου στο μέλλον αν δεν το στείλουν ποτέ;

Και έγινε το εξής περίεργο! Με το που έκανα dispute στη λήξη των 45 ημερών, παρόλου που έγραψα ότι είμαι διατεθειμένος να περιμένω ακόμη 2-3 μήνες για να μου το στείλουν αρκεί να μου απαντήσουν στα email που έχω στείλει και να με ενημερώσουν γενικά..., μέσα σε 15 ώρες το paypal με ενημέρωσε ότι το dispute closed, διότι ο seller έκανε refund όλο το ποσό. Προχωράω το ίδιο και για τα άλλα δύο που είχα παραγγείλει για τους φίλους μου, γιατί μάλλον δεν έχουν ιδέα πότε και πόσα θα παραλάβουν. Σε αναμονή τώρα για την διαθεσιμότητα του καλύτερου HP stream mini.

Διαθεσιμότητα Pipox7 έχει εδώ
http://www.aliexpress.com/item/PIPO...Z3736F-Windows-8-1-with-Bing/32266506413.html
στα 125 δολλαρια .Το παρηγγειλα χτες (μαυρο)και σήμερα μου το έκανε αποστολή μετά από ακυρωση που έκανα λογω της μεγαλης καθυστερησης στη gearbest και για να μη χάσω το dispute των 40 ημερών
Τωρα αναμονή ,φαίνεται συνεπής πωλητης από τα σχόλια

Συνεχίζω με τις εντυπώσεις. Είχα θέματα με το overscan. Τελικά όταν συδέεις υπολογιστή στην hdmi σου βγάζει μια επιπλέον επιλογή η τηλεόραση εκεί που διαλέγεις αναλογία οθόνης. Εγώ το είχα στο wide screen αλλά βγάζει την επιπλέον επιλογή "just scan" που τα δείχνει όλα σωστά σε όλες τις αναλύσεις.

Έβαλα το steam να φορτώνει μέσω του interface του kodi. Τώρα θέλω να βάλω και τους emulators να φορτώνουν μέσω kodi.

Τώρα πάντως το έχω αφήσει ανοικτό το pipo στο kodi με κλειστή την τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς είναι εντελώς αθόρυβο με χαμηλή κατανάλωση.

Διαθεσιμότητα Pipox7 έχει εδώ
στα 125 δολλαρια .Το παρηγγειλα χτες (μαυρο)και σήμερα μου το έκανε αποστολή μετά από ακυρωση που έκανα λογω της μεγαλης καθυστερησης στη gearbest και για να μη χάσω το dispute των 40 ημερών
Τωρα αναμονή ,φαίνεται συνεπής πωλητης από τα σχόλια

Αν και μεγάλη διαφορά από 89 $ που το ακύρωσα στα 125 $, το σκέφτομαι. Είδα όμως σαν μειονέκτημα ότι δεν έχει paypal, άρα πρέπει να δώσω χρεωστική κάρτα. Με τελωνείο από αυτό το site τι παίζει (και λόγω μεγάλου ποσού); Πάντως αν έβρισκα το Hp stream Mini (http://store.hp.com/webapp/wcs/stores/servlet/us/en/pdp/desktops/hp-stream-mini-desktop---200-010) με τα 180$ που είναι και αναβαθμίσιμο δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου .

Για το hp τα σχολια ειναι θετικα απλα εχουν το εξης θεμα σε καποια σαιτ, θα ψαξω να τα βρω, εγραφαν πως η συσκευη εχει καρκινογωνα υλικα και ετσι τα αμερικανακια αποφευγουν την αγορα του... Δεν κερω κατα ποσο ευσταθει αλλα απο τη στιγμη πιυ γινετε θεμα κατι συμβαινει... Τωρα εσεις που θελετε να παρετε το πιπο μπειτε στο pipomall

Για το hp τα σχολια ειναι θετικα απλα εχουν το εξης θεμα σε καποια σαιτ, θα ψαξω να τα βρω, εγραφαν πως η συσκευη εχει καρκινογωνα υλικα και ετσι τα αμερικανακια αποφευγουν την αγορα του... Δεν κερω κατα ποσο ευσταθει αλλα απο τη στιγμη πιυ γινετε θεμα κατι συμβαινει... Τωρα εσεις που θελετε να παρετε το πιπο μπειτε στο pipomall

Στην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση να βρούμε το Pipo;
Έγραψα ένα mail στο e-shop για το προϊόν και για το ενδιαφέρον που υπάρχει και περιμένω απάντηση.(ίσως αν υπήρχε απο αρκετούς απο εμας εκδήλωση ενδιαφέροντος να το έβλεπαν πιό "ζεστά")

Στην Ελλάδα αν το φέρουν θα στοιχίζει 70-80% πάνω (το λιγότερο). Δεν αξίζει εκτός και αν το φέρει επίσημα κάποιος και σου παρέχει και support.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις τσέκαρα για το δικό μου στα ΕΛΤΑ. Είναι στο Ελ. Βενιζέλος!

panos1345 μπες στους αντιπροσωπους minya kai minix και δες τιμες προιοντων και συγκρινε τες μ αυτες εξω....εαν ηταν οι διαφορες τις ταξης των 20-30 ευρω....καλυτερα απ εξω κι ας το παραλαβω τον αλλο μηνα

panos1345 μπες στους αντιπροσωπους minya kai minix και δες τιμες προιοντων και συγκρινε τες μ αυτες εξω....εαν ηταν οι διαφορες τις ταξης των 20-30 ευρω....καλυτερα απ εξω κι ας το παραλαβω τον αλλο μηνα

lord το ξέρω (minix z64=229 ευρώ) αλλά αυτό που με φοβίζει είναι η περίπτωση του να παραλάβω από Κίνα και να είναι DOA ή στην καλλίτερη περίπτωση να χρειαστώ service μετά από λίγο...

Σήμερα είδα μια ταινία στον προβολέα με το κανονικό htpc. Αφού τελείωσα την ταινία σύνδεσα το pipo και έβαλα την ίδια ταινία. Η κίνηση ήταν ομαλοτατη, καμία διαφορά. Ο επεξεργαστής δουλεύει χαλαρά στις ταινίες με το kodi. Μιλάμε για αρχεία 10gb.

Επίσης το απόγευμα είχαν έρθει τα ανίψια μου και παίζαμε Super Nintendo με το pipo. Είμαι στην διαδικασία που μαθαίνω να στήνω τους emulators με front end για να τους δουλεύω από τον καναπέ. Περιμένω πως και πως το τηλεχειριστήριο να έρθει για να μου λύσει τα χέρια.

Δουλευει χαλαρα ακομα και σε 24 giga iso αρχεια αλλα ζοριζεται η δεν παιζει καθολου HEVC αρχεια, οσο για τηλεχειριστηριο μαλλον δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι και το mele f10pro και αυτο http://www.aliexpress.com/item/RT-M...-rf-wireless-keyboard-gaming/32266805299.html συνεργαζονται μια χαρα με το κουτακι