Pipo X7

kgian

Senior Member
5 June 2008
442
Εμενα σημερα μου ηρθε η ειδοποιηση για να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο της Πατρας.Θα παω απο Δευτερα,δεν νομιζω να μπορουν να μου το παραδωσουν αυριο.
Φανηκε στην Σιγκαπουρη τις 31/12/14.

Το κεντρικό ταχυδρομείο στην Πάτρα είναι ανοικτό αύριο. Να πας να το πάρεις!

DELTA

AVClub Enthusiast
15 August 2008
1,151
Σπάτα
Το πιο φθηνο μεχρi τωρα ειναι το pipo.
Το παρηγγειλα απο Geek, να δουμε ποτε θα ερθει.

sotisdiv

New member
7 January 2009
91
Θεσσαλονίκη
Αν είχαν την ίδια τιμή θα έπαιρνα minix γιατί έχω την εντύπωση οτι θα εχει καλύτερο support.
Βέβαια αυτό είναι εικασία.

Το pipo εχει περισσότερες usb.

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Αυτο μπορει να παιξει το πληρες μενου των bd-iso αρχειων ή 3d bd-iso αρχειων?

Και απο που μπορουμε να το αγορασουμε?

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη
καλυτερο suport? και τα 2 windows ειναι τι παραπανω μπορει να κανει η minix πανω στα windows που δεν θα το κανει η microsoft?

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
Re: Απάντηση: Pipo X7

Ναι.. η δικιά μου παραγγελία έχει γίνει process και θα μου σταλεί σύντομα (μου λένε). Ήταν για 2 μηχανήματα.

Αν και μάλλον θα πάω για αναβάθμιση όταν βγάλουν μηχανάκια με τα νέα Sigma οι Dune και WD, αναμένω με ανυπομονησία τις δικές σου εντυπώσεις από τούτο το μαραφέτι... :rolleyes:

Θα τις έχεις.. αν και όπως μάλλον φαντάζεσαι, δεν το προορίζω για αντικαταστάτη του "κανονικού" μου HTPC.. ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο μπορει να παιξει το πληρες μενου των bd-iso αρχειων ή 3d bd-iso αρχειων?

Και απο που μπορουμε να το αγορασουμε?

Windows είναι, ένα PowerDVD λογικά θα το καταφέρει.. ούτως ή άλλως όλα αυτά με hardware acceleration θα τα παίζει.

Αγορά για την ώρα από Κίνα (π.χ. http://www.gearbest.com, http://www.geekbuying.com/ κτλ).

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Δεν υποστηριζει paypal αλλα κατι που ειχα παραγγειλει παλιοτερα μου ηρθε κανονικα.
Και στο site αναφερει οτι δινουν εγγυηση πληρης επιστροφης χρηματων.