Pipo X7

πληροφοριακα η πιπο εβγαλε 2 μοντελα το χχχχ35f kai xxxx36f ασημι και μαυρο....

στο σαιτ που αναφερετε εχει 15 διαφορετικεσ τιμες το ιδιο μοντελο, το καθενα απο αυτα εχει +- μια λεξη και αλλη τιμη

γκουντ λακ

πιθανων να ισχυει αυτο που λες,στις αρχες γινοταν αναφορα και στο 35 μετα σχεδον ολα τα σαιτ ειχαν το 36

Οντως σε αυτο θα ηθελα κι εγω μια αποψη απο καποιον που το εχει ηδη ωστε να μας πει τα υπερ και τα κατα του μηχανηματος.

Αυτο που λετε ποιο πανω με τα μοντελα τι ακριβως δηλαδη εχουν τα παλιοτερα μοντελα που ισως διορθωθηκε σε μεταγενέστερο μοντελο?

Το παρήγγειλε καποιος απο καπου και να του ήρθε. Ειχα παραγγειλει απο gearbest αλλά μου ειπαν και καλα οτι τελιωσαν και ημουν από τους πρωτους που εκανα presale. Δεν ανεχομαι την κοροϊδία τους

Κατάλαβα. Δηλαδή εμείς θα τα έχουμε τέλος Φεβρουαρίου.
Α ρε Κίνα, με τα πόδια να πήγαινα πιο γρήγορα θα το έπαιρνα.
Επειδη εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο κινα και οχι μονο συνηθως δεν φταινε αυτοι και αυτο το λεω γιατι με το που παραγγειλεις κατι λογικα σε 2-3 μερες απο την ημερομηνια αγορας το στελνουν και μετα το πολυ σε μια με 2 ευδομαδες θα ειναι στο πειραια και τις περισσοτερες για να μην πω ολες τις φορες κολλαει εκει για πανω απο μια ευδομαδα με αποτελεσμα ενω το προιον εχει φτασει στην ελλαδα το πολυ σε 2 ευδομαδες εσυ να κανεις να το λαβεις στις 3-4 ευδομαδες απο την ημερομηνια αγορας του.

Και αυτο το εχω δει με βαση το track id του καθε προιοντος και οχι μονο αυτο αλλα και απο τις ημερομηνιες που ειδα οταν ζητησα αναλυτικα ποτε και που πηγε το προιον.

Γι' αυτο λοιπον μην εισαι απολυτως οτι σιγουρα φταιει η κινα ή οποιαδηποτε αλλη χωρα ετσι.

Καλημερα παιδια εγω το χω παραγγειλει απο geekbuying και το περιμενω,... 12 του μηνα εκανε despatch.Aλλα σημερα μου ηρθε το Meegopad to1 πολυ καλο του εβαλα kodi και παιζει μια χαρα.

Μόλις μίλησα στο chat με το gearbest. Μου είπαν θα παραλάβουν σε 3-7 ημέρες.. Να δούμε...

Το εχω παραλαβει απο το Σαββατο αλλα λογω υποχρεωσεων δεν εχω προλαβει να το σκαλισω.Ειναι μεγαλο,μεταλλικο και ....κακασχημο.Εχει γρυλιες για εξαερισμο απο κατω και στα πλαγια.Στα πλαγια μαλιστα και μεσα απο τις γρυλιες εχει και φιλτρο για την σκονη!!!
Φαινεται ποιοτικο και καλα συναρμολογημενο.Πρωτη φολα,δεν ειναι συμβατο με το hdmi switch kinivo 501 bn και αναγκαστηκα να το βαλω μονο του στην τηλεοραση.Μολις το εβαλα στο ρευμα ανοιξε το κοκκινο led και εσβησε.Κρατησα πατημενο το διπλανο on-off κουμπι το κοκκινο led εμεινε αναμμενο και το box αναψε.Οταν ομως πηγα να το κλεισω μεσα απο το κλασικο μενου των windows,ενω δεν εστελνε πια εικονα,το κοκκινο led δεν εσβηνε και δεν με αφηνε να το εκκινησω ξανα!!!Την πρωτη φορα αφου το εβγαλα απο την πριζα ξεκινησε κανονικα.Την δευτερη φορα το αφησα ησυχο και παρατηρησα οτι μετα απο 6-7 λεπτα το κοκκινο led εκλεισε και πλεον μπορουσα να το εκκινησω κανονικα.Τα windows παντως ειναι πολυ γρηγορα(μου εκανε εντυπωση) και βασικα ειναι ενα windows tablet χωρις οθονη.Δεν εχει ομως virtual keyboard(το pipo w6 εχει) και αναγκαστικα εκτος απο ασυρματο ποντικι συνδεσα και ασυρματο πληκτρολογιο.Bluetooth εχει,to geekbuying εκανε λαθος.Του εβαλα μια κινεζικη καρτα μνημης στα 64gb και την ειδε κανονικα.
Τα windows ειναι ενεργοποιημενα(bing εκδοση) και εφοσον συνδεθεις με εναν λογαριασμο microsoft μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες απο το windows store.Κατεβασα τον chrome,το vlc και το kodi χωρις κανενα προβλημα.Ετρεξα και μερικες hd ταινιες στο kodi και ολα πηγαν καλα.Αυτα για αρχη,εφοσον βρω χρονο θα το σκαλισω περισσοτερο.

Μηπως πρεπει να του περασεις το τελευταιο λογισμικο(bios) για να διορθωσει καποια προβληματα που τυχον εχει το προιον σαν αυτα που αναφερεις ποιο πανω.

Re: Απάντηση: Pipo X7

Μηπως πρεπει να του περασεις το τελευταιο λογισμικο(bios) για να διορθωσει καποια προβληματα που τυχον εχει το προιον σαν αυτα που αναφερεις ποιο πανω.

Υπάρχει αναβάθμιση BIOS; Δεν έχω βρει κάτι.

Υποθετω θα υπαρχει αφου σε ολα τα νεα media players υπαρχει.
Και απο το λιγο που googlara βρηκα αυτο.

Το κανεις ομως με δικη σου ευθυνη ετσι.

λεει πουθενα τη διορθωνει?Μηπως απλα ειναι τα windows σε περιπτωση που θες να τα ξαναπερασεις?
Βεβαια εχει και αναβαθμιση bios.