Pipo X7

Απάντηση: Re: Pipo X7

δεν υποστηριζει openelec και δεν κανει passthrough HD audio (dtsMA κτλ) τελικα και αμετακλητα.Μιας και θα βγουν κι αλλα τετοια μηχανακια ας ελπισουμε να εχουν τετοιες δυνατοτητες καθως για κατω απο 100 ευρω ειναι πολυ καλες επιλογες.

Συμφορουμίτη, μου έκανες την καρδιά περιβόλι :( (ιδιαίτερα όσον αφορά το HD Audio).

Ποια η πηγή της πληροφόρησής σου;

πηραν τα πανω τους βλεπω ο ενας 112 ο αλλος 100 και ακομη δεν εχουν παραλαβει τις πρωτες παραγγελιες...ερε και να φαμε κανενα παπα.
αυτα τα κουπονια που κυκλοφορουσαν ισχυουν ακομη?

Και το geekbuying ανέβασε την τιμή στα $119,99. Μάλλον προσπαθούν να φέρουν την τιμή κοντά στα κανονικά επίπεδα μπας και αποθαρρύνουν κόσμο (πλέον) γιατί προβλέπω θέματα με την διαθεσιμότητα.

Ήρθα σε επαφή μαζί τους (gearbest) καθότι η παραγγελία μου δεν είχε γίνει shipped. Μου είπαν ότι δεν έχουν στοκ και θα παραλάβουν σε 1-2 εβδομάδες. Αρχίζω και εκνευρίζομαι..

Εγώ τους είχα ρωτήσει την Δευτέρα και μου είχαν πει σε 3-7 ημέρες...να δούμε...

Σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες την ακύρωση της παραγγελίας.
Λίγο τα προβλήματα διαθεσιμότητας, λίγο ο ένας μήνας μέχρι να έρθει εδώ, λίγο τα 4 ετσιθελική χρέωση στο paypal απο την αναγραφόμενη τιμή με έχουν εκνευρίσει.
Η αγορά τέτοιων συσκευών θα ανθίσει τους επόμενους μήνες, θα δούμε πιο δυνατά μηχανάκια το θέμα είναι με τι κόστος.

Re: Απάντηση: Pipo X7

Σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες την ακύρωση της παραγγελίας.
Λίγο τα προβλήματα διαθεσιμότητας, λίγο ο ένας μήνας μέχρι να έρθει εδώ, λίγο τα 4 ετσιθελική χρέωση στο paypal απο την αναγραφόμενη τιμή με έχουν εκνευρίσει.
Η αγορά τέτοιων συσκευών θα ανθίσει τους επόμενους μήνες, θα δούμε πιο δυνατά μηχανάκια το θέμα είναι με τι κόστος.

Αυτό έπαθα και εγώ με το PayPal!γιατι όμως?

οι τιμές στο gearbest, geekbuying είναι σε δολάρια και επίσης έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν τις τιμές σε euro κάνοντας τη μετατροπή με κάποιο X exchange rate. Όμως η τιμή είναι σε δολάρια και όλες οι μετατροπές σε άλλα νομίσματα γίνονται από δολάρια. Επίσης η ισοτιμία δολαρίου - ευρώ δεν είναι σταθερή.

όμως τα gearbest, geekbuying όταν γίνεται η αγορά με paypal δίνουν τις τιμές σε δολάρια και το paypal κάνει τη μετατροπή σε euro με κάποιο Y exchange rate.
Δε σημαίνει ότι οι δύο χρησιμοποιούν το ίδιο exchange rate.

το paypal όμως δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να ορίσουν αν θέλουν τη μετατροπή από δολάρια σε euro να την κάνει είτε το paypal είτε η τράπεζα που έχετε βγάλει την πιστωτική κάρτα (π.χ. εθνική, πίστεως, πειραιώς κλπ). Αυτή η επιλογή δίνεται ακριβώς πριν γίνει το τελευταίο βήμα στο paypal.

Συνήθως η καλύτερη επιλογή είναι να γίνεται η μετατροπή από την πιστωτική και όχι από το paypal.
Πριν την επιλογή καλύτερα να ελέγχετε την ισοτιμία δολαρίου - ευρώ από το site της visa - mastercard (όποια χρησιμοποιείτε).

Last edited:
Έμενα μου έστειλαν μήνυμα ότι το μαύρο που είχα παραγγέλλει θα καθυστερήσει , και αν θέλω να μου στείλουν το ασημί που έχουν τεμάχια. Τους απάντησα οκ.
Να δούμε πότε θα γίνει η αποστολή.
Thanks for your order . (Απο Geekbuying)

Here we are sorry for the inconvenience.

We have postponed the shipping of your parcel,but the item (X7 Black )is very popular and we couldn't meet all the requires now.

The factory may need more time for quality testing and ensuring the product can work prefect. We would appreciate if you can understand this situation.

Would you mind choosing the Sliver: PIPO X7 Windows 8.1 Smart Mini PC TV Box 2G RAM 32G ROM Intel 3736F 1.8GHz Quad Core - Silver(24182917)

Because we can get more numbers about this color.

Anyway if you have any opinion of it , please feel free to contact us .

We apologize for the inconvenience.

Last edited:
Και σε μενα το ιδιο μηνυμα εστειλαν DELTA
Ας το στειλουν με το καλο και μετα θα το βαψω :)

ποτε κανατε την παραγγελια?? εγω την εκανα 21/01 για το μαυρο και δεν μου εστειλαν κανενα τετοιο μηνυμα...

Χρισταρα μην περιμενεις να σου στειλουν οι ιδιοι μηνυμα πρεπει να τους ενοχλησεις αλλιως σε ξεχνανε κιολας, εγω την ειχα κανει 12 ιανουαριου την παραγγελια για το μαυρο αλλα τελικα αλλαξα με το ασημι γιατι και καλα
ειπαν οτι ηρθε παρτιδα με ασημι και ειναι ποιο ευκολο να μου το στειλουν αλλα απο οτι διαβαζω και στο freaktab το ιδιο αυτοματοποιειμενο στελνουν σε ολους τωρα, ειναι απλο δεν περιμενανε τετοια ζητησει και πιαστηκαν
απροετοιμαστοι.

21 Ιανουαριου απο Gearbest και δεν εχουν στειλει τιποτα ακομα.
Η παραγγελια δειχνει Processed.
Τους εστειλα μυνημα σχετικα με την καθυστερηση και απαντησαν εμμεσα οτι δεν εχουν στοκ απο μηχανακια και οτι θα πιεσουν τον κατασκευαστη να τους εφοδιασει........

Άρα βλέπω πως αν περιμένουμε για το μαύρο θα το τεστάρουμε γυρίζοντας με το ένα χέρι τον οβελία. Προσωπικά το ασημί με χαλάει, όλες οι συσκευές μου είναι μαύρες σε βέγκε έπιπλο. Σαν τη μύγα στο γάλα θα είναι το pipo. Παραγγελία κι εγώ 21/1 από geekbuying, δεν έχω λάβει μήνυμα.

Σε παρόμοια κατάσταση (smartphone σε presale από gearbest που ξεπέρασε τις προσδοκίες προπαραγγελιών) παρέλαβα σε 2 μήνες.
Ειδικά αν σας το στείλουν με nl post (κάτι που συνηθίζουν άσχετα αν έχεις επιλέξει άλλο ταχυδρομείο, sg post πχ).
Επίσης δεν τήρησαν σειρά προτεραιότητας, παρά έστελναν πρώτα σε αυτούς που τους κλαίγονταν στο thread τους σε γνωστό ελληνικό κινητοφόρουμ.

Επειδη σε τετοιου ειδους παραγγελιες τα λεφτα τα εχεις πληρωσει τι γινεται αν δεις οτι το αργουνε πολυ και θελεις να ακυρωσεις την παραγγελια αφου τα λεφτα τα εχουν παρει ηδη?
Στα βαζουν πισω στο λογαριασμο ολα?

Ανοιγεις case στο paypal ή dispute ή ζητας refund αλλα θα παρει χρονο κι αυτο να ξερεις εγω απο aliexpress εκανα 9 μηνες να παρω τα χρηματα μου πισω για ενα κινητο που ειχα στειλει πισω αλλλα δεν ειχα να κανω με paypal γιατι ειχε ληξει η περιοδος που ειχα το δικαιωμα και αναγκαστικα να εχω παρεδωσε με τους κινεζους απο aliexpress.

Χρισταρα μην περιμενεις να σου στειλουν οι ιδιοι μηνυμα πρεπει να τους ενοχλησεις αλλιως σε ξεχνανε κιολας, εγω την ειχα κανει 12 ιανουαριου την παραγγελια για το μαυρο αλλα τελικα αλλαξα με το ασημι γιατι και καλα
ειπαν οτι ηρθε παρτιδα με ασημι και ειναι ποιο ευκολο να μου το στειλουν αλλα απο οτι διαβαζω και στο freaktab το ιδιο αυτοματοποιειμενο στελνουν σε ολους τωρα, ειναι απλο δεν περιμενανε τετοια ζητησει και πιαστηκαν
απροετοιμαστοι.
τους εστειλα email χτες το μεσημερι...ακομα περιμενω απαντηση...για να δουμε

να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια...οπως ειπα εχω κανει την παραγγελια απο 21/01 απο geekbying και οταν μπαινω στο track order μου γραφει payment confirmed και σε παρανθεση ακριβως διπλα processing...γραφει το ιδιο και σε καποιον αλλο? επρεπε να γραφει κατι διαφορετικο?