Pipo X7

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Χρισταρα υπομονη εχουμε πολυ δρομο μπροστα και εγω απο 12/1 ακομα processing... αφου δεν εχουν κομματια για να στειλουν θα βγει το pipo x8,x9,x10 και εμεις θα περιμενουμε ακομα το pipo x7 :)

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα
λες να βγαλουμε ασπρα μαλλια και μετα να δουμε Pipo7? απλα επειδη δεν εχω ξανακανει τετοια αγορα αγχωνομαι λιγακι αν εγιναν ολα σωστα με την πληρωμη κτλ και απλα περιμενουμε λογω ελλειψης

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Ναι οντως εχετε δικιο στα 80-100 ευρω δεν βρισκεις pc που να παιζει hd files αλλα μην το θεοποιούμε κιολας πριν το δουμε απο κοντα γιατι πολλα μπορει να λεγονται αλλα τελικα απο αυτα να ισχυουν τα μισα ή και τιποτα...

Ας το παρει καποιος απο εδω στα χερια του να το τσεκαρει καποιες μερες εκτενεστερα και βλεπουμε αν αξιζει ή οχι η αγορα του.

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Εμένα μου πρότειναν το ασημί και τους απάντησα αν το στείλετε σήμερα ΟΚ ... Απάντησαν εκ νέου κάτι για διαθεσιμότητες πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα οπότε ζήτησα ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων και για σιγουριά άνοιξα case στο paypal ...
Δεν θα χρηματοδοτήσω εγώ απο τη φτωχή Ελλάδα την Κίνα... Ηδη έχουν τα λεφτάκια μου άτοκα από 17/1

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Aiexpress και παλι Aiexpress εκει τουλαχιστον υπαρχει η ασφαλιστικη δικλειδα αυτοματης ακυρωσης της παραγγελιας και επιστροφης των χρηματων σου σε περιπτωση ο πωλητης δεν σου στειλει το προιον μεσα στο χρονικο διαστημα (3,5,10 η15 ημερων) που δηλωνει στην σελιδα του.

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Γιατι που δεν υπαρχει αυτη η δικλειδα?

Οπουδηποτε αγοραζεις μεσω paypal μια χαρα υπαρχει αυτη η δικλειδα και ειδικα τωρα που το paypal ανακοινωσε οτι θα μπορεις να κανεις dispute/claim ακομα και μετα απο 45 ημερες με οριο τις 90 μερες.

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Το paypal δεν εχει δικλειδα αυτοματης ακυρωσης παραγγελιας εαν ο πωλητης δεν σου στειλει το προιον μεσα στ οριζομενο απ'αυτον χρονικο διαστημα, αλλα δινει μονο το δικαιωμα στον αγοραστη να ανοιξει dispute σε περιπτωση που ο πωλητης δεν στειλει το προιον.
Με λιγα λογια αλλο ειναι να ακυρωνεται αυτοματα η παραγγελια σου και εντος 7 ημερων να μπαινουν τα λεφτα ξανα στον λογαριασμο σου και αλλο να ανοιγεις dispute και μετα απο συζητησεις επι συζητησεων αναμεσα σε αγοραστη-paypal-πωλητη να παιρνεις (σε διαστημα που πολλες φορες φτανει μεχρι και τις 40-50μερες) πισω τα λεφτα σου

Last edited:

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Απάντηση: Re: Pipo X7

Το paypal δεν εχει δικλειδα αυτοματης ακυρωσης παραγγελιας εαν ο πωλητης δεν σου στειλει το προιον μεσα στ οριζομενο απ'αυτον χρονικο διαστημα, αλλα δινει μονο το δικαιωμα στον αγοραστη να ανοιξει dispute σε περιπτωση που ο πωλητης δεν στειλει το προιον.
Με λιγα λογια αλλο ειναι να ακυρωνεται αυτοματα η παραγγελια σου και εντος 7 ημερων να μπαινουν τα λεφτα ξανα στον λογαριασμο σου και αλλο να ανοιγεις dispute και μετα απο συζητησεις επι συζητησεων αναμεσα σε αγοραστη-paypal-πωλητη να παιρνεις (σε διαστημα που πολλες φορες φτανει μεχρι και τις 40-50μερες) πισω τα λεφτα σου
Μαλλον δεν το εχεις κανει ποτε και το λες απ' οτι εχεις διαβασει.
Να σου πω εγω λοιπον που το εχω κανει.
Αν λοιπον μεσα σε 20-30 μερες δεν ερθει το οποιοδηποτε προιον κανεις ενα dispute και αμεσως claim αν δεν θες να ανταλλαξεις μυνηματα με τον πωλητη και περιμενεις το πολυ 2-3 μερες να τσεκαρει την ολη κατασταση το paypal και μετα απο 3 μερες σου βαζει αμεσα τα λεφτα στο τραπεζικο λογαριασμο απλα λογο ελληνικων τραπεζων εσυ κανεις να δεις τα λεφτα στο λογαριασμο μετα πο 3-5 μερες οχι λογο του paypal.

Ολα αυτα στα λεω γιατι εγω το εχω κανει αυτο και μετα απο 20 μερες απο την ημερομηνια παραγγελιας μου εκανα dispute/claim και μετα απο 10 μερες συνολο ειχα τα λεφτα πισω στο τραπεζικο μου λογαριασμο.

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που βλεπεις την αυτοματη ακυρωση της παραγγελιας και επιστροφη των χρηματων σου σε ολο αυτο που περιγραφεις πιο πανω?

sotisdiv

New member
7 January 2009
91
Θεσσαλονίκη
Αν έχει κάποιος το κουράγιο να μας γράψει αναλυτικά τη διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας μέσω paypal θα με βοηθούσε πολύ.
Δεν έτυχε να το ξανακάνω και φοβάμαι μη κάνω καμιά χοντρή.

Αν δεν αποσταλεί το προιόν σε 2 μέρες θα κινηθώ στο κουκλάκι HP stream mini. Πιό ακριβό αλλά και πιο δυνατό.

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα
Μολις ελαβα το παρακατω μηνυμα:

Hello there
thank you for your email
i checked that the item you ordered is out of stock as we can not satisfy too many order inquiries currently
so we can not ship it to you now
would you like to change it to other item?
or you want to wait for it?
sorry for the inconvenience to you
Best regards
Tina

Ρωτησα αν υπαρχει καποια εκτιμηση για την πιθανη ημερομηνια αποστολης και αν κανω αλλαγη παραγγελιας απο μαυρο σε ασπρο αν θα εχει καμια διαφορα...αναμενω απαντηση

JIMBOAthens

Established Member
4 February 2008
222
Ρωτησα αν υπαρχει καποια εκτιμηση για την πιθανη ημερομηνια αποστολης και αν κανω αλλαγη παραγγελιας απο μαυρο σε ασπρο αν θα εχει καμια διαφορα...αναμενω απαντηση

Προσωπική μου άποψη: Μην το ρισκάρεις γιατί μπορεί να φτάσει καλοκαίρι και να μην έχεις παραλάβει τίποτα ακόμα...

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα
Re: Απάντηση: Pipo X7

Αν έχει κάποιος το κουράγιο να μας γράψει αναλυτικά τη διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας μέσω paypal θα με βοηθούσε πολύ.
Δεν έτυχε να το ξανακάνω και φοβάμαι μη κάνω καμιά χοντρή.

Αν δεν αποσταλεί το προιόν σε 2 μέρες θα κινηθώ στο κουκλάκι HP stream mini. Πιό ακριβό αλλά και πιο δυνατό.

στείλε ενα email στο κατάστημα ζητώντας refund ή αν έχουν online chat ακόμη καλύτερα ,κατά 99% θα σου επιστρέψουν τα χρήματα άμεσα,αν δεν το κάνουν πας στο λογαριασμό σου στο paypal και επιλεγεις resolution center μετά dispute a transaction

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Και μετα απο το paypal κανεις claim το dispute αν δεν βρεις λυση με το μαγαζι γιατι στο dispute θα μπορεις να ανταλλαξεις μυνηματα μεσω του paypal με το μαγαζι ενω στο claim δεν μπορεις.

papdoux

Supreme Member
14 December 2007
3,422
εγώ ζήτησα από το geekbuying ακύρωση και επιστροφή χρημάτων.
Μου είπαν ότι θα γίνει εντός 48 business ωρών.

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Παιδια αποψη μου ειναι μην απογοητευεσται αν μπορειτε καντε υπομονη αλλιως παρτε τα χρηματα σας πισω φυσικα αλλα και το minix απο οτι βλεπω και αυτο σε presale ειναι αρα το κακο ειναι γενικο εγω προσωπικα εκανα απο 12/1 την παραγγελια οποτε θα περιμενω και οτι γινει χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν το ξαναλεω.

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Από σήμερα είναι διαθέσιμη και η αντίστοιχη πρόταση της MeLE με το μοντέλο PCG03 στα 131 ευρώ.

Main Features:

● Features 2GB DDR3L 32GB eMMC storage ROM(expandable via SD/SDHC up to 512MB)
● Intel Atom Z3735F Quad-Core CPU(1.33GHz), burst speed up to 1.83GHz: Stable, efficient and reliable
● 2.4GHz 802.11b/g/n WiFi: Connect effortlessly in a world without wires
● Bluetooth 4.0: Easy pairing with all your devices (computer, mobile phone, keyboard, etc.)
● Operating system: Windows 8.1 with Bing NTE, gives you access to over 800,000 apps including Facebook, Youtube, Picasa and many others
● Dual display with VGA and HDMI at the same time, perfect work with Kodi/XBMC
● Three USB 2.0 host ports: For webcams, keyboard, mouse, external hard drives, USB sticks and more
● HDMI connector: Set up your home cinema for the best 1080P / 4K FHD multimedia experience
● 3.5mm audio output: Immerse yourself in audio bliss

http://www.aliexpress.com/store/pro...-Ultra-HD-4K-HDMI-1-4/715968_32265759335.html

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_145288.html