Pipo X7

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Εστειλα ενα μηνυμα για το MeLE PCG03 να δουμε τι θα μου απαντησουν περι μνημης,cpu,αν και φοραει 3735F, και αν τα windows ειναι ενεργοποιημενα ή trial και αν παρεχεται μαζι με την αγορα του back up των windows οπως στο Pipo X7.

vertical

Supreme Member
15 November 2011
3,438
Οποιος ενδιαφερετε βγηκε και μια παρουσιαση για το VOYO MINI PC και ''ξεβρακωμα''
http://www.freaktab.com/showthread.php?22582-VOYO-MINI-PC

ΖΕΜΑΤΑΕΙ!!!! Είναι πολύ μικρό και στενό χωρίς καθόλου οπές στα πλάγια για εξαγωγή της θερμότητας. Μόνο από κάτω έχει. 89°C; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Στη Ελλάδα το καλοκαίρι δεν το βλέπω να επιζεί.

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
ΖΕΜΑΤΑΕΙ!!!! Είναι πολύ μικρό και στενό χωρίς καθόλου οπές στα πλάγια για εξαγωγή της θερμότητας. Μόνο από κάτω έχει. 89°C; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Στη Ελλάδα το καλοκαίρι δεν το βλέπω να επιζεί.
TΟ καλοκαιρι μην μασας θα του βαζουμε υγρο αζωτο :) ενταξει πλακα κανω απλα σαν ενημερωση το εβαλα

DELTA

AVClub Enthusiast
15 August 2008
1,151
Σπάτα
Το geekbuying εκανε refund και τωρα το παζαρευω με την pιpo αν το στελνουν αμεσα και σε τι τιμη.

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Καλα εκανες εμ2να μολις μου απαντησαν στο freaktab οτι περιμενουν καινουργια παρτιδα και θα ολοκληροσουν την παραγγελια μου αυτη την εβδομαδα την ειχα κανει 12/01 οποτε θα δειξει οπως και να εχει θα ενημερωσω τι εγινε αλλιως θα ζητησω και εγω τα χρηματα μου και παω για το mele καο οτι κατσει πλησιαζει και η κινεζικη πρωτοχρονια ας τα να πανε....
Θα πηγαινουμε για μπανακι στην παραλια και ακομα θα ερχονται :)

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
753

Με tjunc στους 100+βαθμούς, δεν έχουν θέμα. Μην τα συγκρίνετε με desktop επεξεργαστες όπου τα προβλήματα ξεκινάνε μετά τους 70 βαθμούς. Είναι κατασκευασμένα να αντέχουν μεγάλες θερμοκρασίες ακριβώς επειδή προορίζονται για fanless καταστάσεις. 89 βαθμούς είναι η θερμοκρασία πυρήνα και όχι επεξεργαστη, οπότε και 100 να φτάσει δεν θα έχει πρόβλημα. Εξάλλου δεν έχει άλλα ευαίσθητα μέρη εκει μέσα που να απειλούνται απο θερμοκρασίες. Ουσιαστικά είναι μια μητρική με επεξεργαστή και τπτ άλλο.

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Καλα εκανες εμ2να μολις μου απαντησαν στο freaktab οτι περιμενουν καινουργια παρτιδα και θα ολοκληροσουν την παραγγελια μου αυτη την εβδομαδα την ειχα κανει 12/01 οποτε θα δειξει οπως και να εχει θα ενημερωσω τι εγινε αλλιως θα ζητησω και εγω τα χρηματα μου και παω για το mele καο οτι κατσει πλησιαζει και η κινεζικη πρωτοχρονια ας τα να πανε....
Θα πηγαινουμε για μπανακι στην παραλια και ακομα θα ερχονται :)

18/01 δοθηκε η παραγγελια μου και σημερα το τρακινγκ μου δειχνει (2015-02-01 07:17:14 GRATH Despatched to ATC) αλλα μετα απο οσα διαβαζω σκεφτομαι να το πουλησω και να παω σε κατι σαν αυτο
http://www.aliexpress.com/store/pro...1-8Ghz-4GB-RAM-64G-SSD/300938_2042830521.html

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Nakata το λινκ δεν βγαζει πουθενα επισης εγω που εκανα την παραγγελια πιο νωρις ακομα στο περιμενε με εχουν για να τους ριξω ενα βρισιδι αυριο τους κινεζους :)

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Και εμένα refund απο geek buying .... Ευτυχώς, πήρε μια εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις αλλά ας ειναι καλά το PayPal.

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα
Και εμένα refund απο geek buying .... Ευτυχώς, πήρε μια εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις αλλά ας ειναι καλά το PayPal.

σου εβγαλαν το λαδι για να το δεχτουν?? το εκανες απο Paypal η τελικα το εκαναν απο μονοι τους?

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Nakata το λινκ δεν βγαζει πουθενα επισης εγω που εκανα την παραγγελια πιο νωρις ακομα στο περιμενε με εχουν για να τους ριξω ενα βρισιδι αυριο τους κινεζους :)
http://www.aliexpress.com/store/pro...1-8Ghz-4GB-RAM-64G-SSD/300938_2042830521.html
Ελπιζω το παραπανω λινκ να δουλευει. Για τους κινεζους τωρα λαμβανοντας υπ'οψιν οτι σε λιγο ερχεται η κινεζικη πρωτοχρονια προσωπικη μου γνωμη ειναι να προσπαθησεις να παρεις πισω τα λεφτα σου εαν δεν μπορουν να στο στειλουν μεσα στις επομενες 2-3 μερες
Οσο για την δικη μου παραγγελια συγνωμη για την παραληψη αλλα δοθηκε 18/01 μεσω aliexpress στο http://www.aliexpress.com/item/PIPO...6F-Quad-Core-Windows-8-1-2GB/32269926375.html και οχι στο geekbuying.

papdoux

Supreme Member
14 December 2007
3,422
Εγώ ζήτησα ακύρωση χθες στο geebuying κατευθείαν και το δέχτηκαν χωρίς να δημιουργήσουν θέμα, δε χρειάστηκε να κάνω dispute στο PayPal. Μάλιστα πήρα ειδοποίηση από PayPal σήμερα ότι έγινε το refund, όλο το ποσό.

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
σου εβγαλαν το λαδι για να το δεχτουν?? το εκανες απο Paypal η τελικα το εκαναν απο μονοι τους?

Ξεκίνησα με αυτούς και προσπαθούσαν να μου πασάρουν το ασημί αλλά χωρίς συγκεκριμένη δέσμευση για αποστολή.
Ζητούσα ακύρωση και απάντηση δεν έπαιρνα.
Τελικα το πήγα μέσω PayPal και μετά απο 2 μέρες μου γύρισαν τα λέφτα.

sotisdiv

New member
7 January 2009
91
Θεσσαλονίκη
Εγώ ζήτησα ακύρωση χθες στο geebuying κατευθείαν και το δέχτηκαν χωρίς να δημιουργήσουν θέμα, δε χρειάστηκε να κάνω dispute στο PayPal. Μάλιστα πήρα ειδοποίηση από PayPal σήμερα ότι έγινε το refund, όλο το ποσό.

Κι εγώ χθες ζήτησα ακύρωση αλλά είναι άφαντοι.
Έκανα dispute στο Paypal κι αναμένω.

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Τελικα απ' οτι βλεπω το εν λογο μαγαζι δεν αναφερει πουθενα το ποσα κομματια εχει ακομα και εκτος αυτου απο τη στιγμη που δεν αναφερει το ποσα κομματια εχει διαθεσημα παιρνει αβερτα παραγγελιες με αποτελεσμα να μην μπορει να ανταπεξελθει στην ζητησει και να γινωνται ακυρωσεις αβερτα μετα απο καποιες μερες.

Αυτο κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο για μια εταιρια ετσι δεν ειναι?

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Ελπιζω το παραπανω λινκ να δουλευει. Για τους κινεζους τωρα λαμβανοντας υπ'οψιν οτι σε λιγο ερχεται η κινεζικη πρωτοχρονια προσωπικη μου γνωμη ειναι να προσπαθησεις να παρεις πισω τα λεφτα σου εαν δεν μπορουν να στο στειλουν μεσα στις επομενες 2-3 μερες
Οσο για την δικη μου παραγγελια συγνωμη για την παραληψη αλλα δοθηκε 18/01 μεσω aliexpress στο http://www.aliexpress.com/item/PIPO...6F-Quad-Core-Windows-8-1-2GB/32269926375.html και οχι στο geekbuying.

Εγω θα περιμενω μεχρι την παρασκευη γιατι μου ''υποσχεθηκαν'' οτι θα ειμαι στην επομενη παρτιδα αν δεν δω κινηση απο πλευρα τους τοτε refund και μετα παμε για αυτο εδω http://www.freaktab.com/showthread....and-MiniPC-to-be-launched&p=279492#post279492 αλλα να ξερετε ακομα ειναι στα σκαρια δεν υπαρχει ετοιμο μολις τωρα μιλησα με τον αντιπροσωπο της BEELINK

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Αντε παλι θα τρεχω για εγκριση δαπανης απο την κυρια πρωθυπουργο.Μολις μαθεις κατι σιγουρο σε παρακαλω ριξε μια ενημερωση

Να υποθεσω οτι εισαι ο θεος του ανεμου και να ρωτησω εαν ο εκπροσωπος που μιλησες ηταν ο ομαν η καποιος απο το τμημα πωλησεων?

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
ναι ο ο θεος του ανεμου :) μιλησα με το τμημα πωλησεων την sofiya αλλα και με τον oman επαφη αυτος μου συστησε την sofiya
μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω εδω αν και ο rep geekbuying εσπευσε αμεσως να πει οτι εμεις θα εχουμε τα beelink μετα την κινεζικη
πρωτοχρονια εγω παντως θα το παρω απευθειας απο beelink ισως πετυχω και καλυτερη τιμη ετσι ειδομεν.

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη
Εαν καταφερεις αγορα απο beelink ενημερωσε μας πριν προβεις στην αγορα μηπως και μαζευτουμε 2-3....εαν θελεις φυσικα

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
μολις εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω ή καλυτερα σας δινω την επαφη μου με την sofiya για να μην υπαρξει υπονοια οτι παω να βγαλω κερδος απλα αν θελετε μπορουμε να τις πουμε οτι 8α κανουμε καποια ''μεγαλη'' παραγγελια και αν μπορει να μας κανει καλυτερη τιμη επισης να ξερετε οτι δεν εχει free shipping με σςισσ ποστ που ειχα παρει εγω 2 κοματια ειχα δωσει επιπλεον 12 ευρω μεταφορικα.