Pipo X7

Μπραβο vertical ολα μαζεμενα και σωστα το απογευμα που θα παω σπιτι θα τα κατεβασω ευχαριστω.

Παιδια αξιζει η αγορα του ?να το χτυπησω??? Σε αυτα τα λεφτα παντα...
Εχω ενα synology nas και dune hd αυτη την στιγμη οποτε για kodi και popcorn το θελω

Επανέρχομαι μετά από νέο σετ δοκιμών.

Για αρχή ο MPC-HC επιμένει ότι 23p σημαίνει 23p και όχι 23.976p:

Pipo X7 23p_resize.jpg

Μπορεί κάποιος από εσάς να πατήσει ένα Ctlr-J στον MPC-HC και να μας πει τι βλέπει; Δεν πιστεύω να το κάνει μόνο σε μένα..
Υπόψη, μη δίνετε σημασία στις "κατσαρές" γραμμές.. κατσαρώνουν όταν πατάω το ctrl-j (αλλιώς είναι σε καλή κατάσταση).

Όσο αφορά τα σποραδικά σπασίματα στην κίνηση, νομίζω ότι τα διόρθωσα. Πήγα στο BIOS και ενεργοποίησα το GFX Turbo (ή κάτι τέτοιο..) και έδωσα και περισσότερη fixed μνήμη στην κάρτα γραφικών (128ΜΒ από 32ΜΒ).

Οπότε ο MPC-HC παίζει ΟΚ με βασικές ρυθμίσεις. Βέβαια, αν πας να αλλάξεις οτιδήποτε για να βελτιώσεις την εικόνα (π.χ. αλλαγή στον Resizer από τον "low end" Bilinear σε Bicubic) χαλάνε όλα..

Οπότε το Pipo με τον MPC-HC είναι very basic για αναπαραγωγή video. Υποψιάζομαι ότι και με τον Kodi τα ίδια θα κάνει (DXVA2 παίζει πάντα..).

Δεν έχω δοκιμάσει τον mpc-hc αλλά με το kodi μια χαρά μου φαίνεται να παίζει...για την ακρίβεια δεν έχω εγκαταστήσει καν codecs και mpc-hc στο pipo.

οι κινεζοι ειπαν θα δωσουν το dual boot του x7s σε ολους αλλα δεν διευκρινησαν τι θα γινει με την αδεια

Απάντηση: Re: Pipo X7

οι κινεζοι ειπαν θα δωσουν το dual boot του x7s σε ολους αλλα δεν διευκρινησαν τι θα γινει με την αδεια
dual boot με τι λειτουργικα?

Επανέρχομαι μετά από νέο σετ δοκιμών.

Για αρχή ο MPC-HC επιμένει ότι 23p σημαίνει 23p και όχι 23.976p:

View attachment 114203

Μπορεί κάποιος από εσάς να πατήσει ένα Ctlr-J στον MPC-HC και να μας πει τι βλέπει; Δεν πιστεύω να το κάνει μόνο σε μένα..
Υπόψη, μη δίνετε σημασία στις "κατσαρές" γραμμές.. κατσαρώνουν όταν πατάω το ctrl-j (αλλιώς είναι σε καλή κατάσταση).

Όσο αφορά τα σποραδικά σπασίματα στην κίνηση, νομίζω ότι τα διόρθωσα. Πήγα στο BIOS και ενεργοποίησα το GFX Turbo (ή κάτι τέτοιο..) και έδωσα και περισσότερη fixed μνήμη στην κάρτα γραφικών (128ΜΒ από 32ΜΒ).

Οπότε ο MPC-HC παίζει ΟΚ με βασικές ρυθμίσεις. Βέβαια, αν πας να αλλάξεις οτιδήποτε για να βελτιώσεις την εικόνα (π.χ. αλλαγή στον Resizer από τον "low end" Bilinear σε Bicubic) χαλάνε όλα..

Οπότε το Pipo με τον MPC-HC είναι very basic για αναπαραγωγή video. Υποψιάζομαι ότι και με τον Kodi τα ίδια θα κάνει (DXVA2 παίζει πάντα..).

Δημήτρη τσέκαρα χθες εγώ. Οι γραμμές κι εμένα δεν ηρεμούν. Σαν καρδιογράφημα μετά από 1 ώρα ποδήλατο. Τα Hz εμφανίζονται ως 23 αν αυτό εννοείς. Αν και δεν νομίζω ότι είναι 23 και όχι 23,976. Το MPC-HC εμφανίζει την ίδια τιμή με αυτήν που φαίνεται στο screenshot που ανέβασα για το autochange. Ψάχνοντας λίγο και στο internet είδα ότι οι περισσότεροι 23Hz βλέπουν. Στο Kodi είδα ότι δείχνει 23,98 (αν δεν είδα λάθος). Βέβαια και αυτό πάλι μπορεί να είναι rounding του software στα 2 δεκαδικά ως προς την πληροφορία και μόνο. Σπασίματα δεν είδα, ούτε dropped frames. Έχω κι εγώ 128 allocated στην κάρτα και το Gfx boost ενεργοποιημένο. Να συμπληρώσω ότι και στα 59,94 στο MPC-HC εμφανίζονται ως 59.

Καλό το ότι και σε σένα δείχνει τα ίδια.. Βασικά δεν θα ανησυχούσα αν δεν ήξερα ότι ο MPC-HC τα δείχνει σωστά τα Hz.. στο "κανονικό" μου HTPC τα 23.976 τα δείχνει όντως τόσα. Αλλά όντως λίγο που το άφησα να παίξει δεν φάνηκε να παίζει στα 23 καρέ - θα το είχα καταλάβει. Οπότε μάλλον όλα καλά. Για 100 μια χαρά είναι.

Καλό το ότι και σε σένα δείχνει τα ίδια.. Βασικά δεν θα ανησυχούσα αν δεν ήξερα ότι ο MPC-HC τα δείχνει σωστά τα Hz.. στο "κανονικό" μου HTPC τα 23.976 τα δείχνει όντως τόσα. Αλλά όντως λίγο που το άφησα να παίξει δεν φάνηκε να παίζει στα 23 καρέ - θα το είχα καταλάβει. Οπότε μάλλον όλα καλά. Για 100 μια χαρά είναι.

Δεν κατάλαβα , ξαφνικά σου επαιξε καλα ?Δεν αλλαξες τιποτε αλλο (εκτος απο την ρυθμιση στο bios που εγραψες) ?

να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά και σχετικό. Περίμενα αυτές τις μέρες κι εγώ ένα pipo και πριν δυο μέρες που τσέκαρα στη σελίδα των ΕΛΤΑ να δω που βρίσκεται μου έβγαλε πως μπήκε στο τελωνείο . Αυτό λογικά σημαίνει πως θα πληρώσω τελωνείο . Ξέρει κανείς πόσο θα πληρώσω ? Είναι μόνο το ΦΠΑ 23% η έχει τίποτα περισσότερο? Θα με ειδοποιήσουν αυτοί η θα πρέπει εγώ ν απευθυνθώ κάπου?

Από που παρήγγειλες και μπήκε τελωνείο; Τι πόσο θα πληρώσεις το ξέρει μόνο ο τελώνης. Ανάλογα τις ορέξεις του. Έχουν μια λίστα αλλά πολλές φορές ακούς παράλογα πράγματα.

από geekbuying . Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από εκεί και τα στέλνει μέσο ολλανδικού ταχυδρομείου. Ενώ έχω κάνει πάνω από 15-20 αγορές ενώ των 50 , είναι η πρώτη φορά που μου έτυχε αυτό . Και δεν είναι μόνο το Pipo, πριν καμιά βδομάδα είχα παραγγείλει και έναν άλλο Tv-box με android . Και αυτό μου βγάζει ότι είναι στο τελωνείο .

Βρε λες να τσεκάρουν πλέον τα πάντα μιας και βρισκόμαστε σε φάση συγκέντρωσης χρημάτων ως χώρα? :violent-smiley-030:

Last edited:
Ωχ ωχ.... Μας πήραν χαμπάρι; Το status δηλαδή τι αναφέρει ακριβώς στην σελίδα των ΕΛΤΑ;

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25-03-2015 48: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-03-2015 07:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 30-03-2015 12:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 31-03-2015 04:07 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2015 10:19 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

παρόμοιο είναι και για το άλλο

Re: Απάντηση: Pipo X7

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25-03-2015 48: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-03-2015 07:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 30-03-2015 12:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 31-03-2015 04:07 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2015 10:19 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

παρόμοιο είναι και για το άλλο

το θέμα αφορά το τελωνείο στην θεσσαλονικη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=699

Last edited by a moderator: