Pipo X7

Εμένα δεν με ενδιαφέρει το android. Άμα ήθελα θα έπαιρνα κουτί με android. Αυτό το βρίσκεις εύκολα, τα windows δεν βρίσκεις.

Τα windows τα βρισκεις ευκολα σιγα το πραμα, το dual boot σαν χαρακτηριστικο δεν μπορεις να το βρεις ευκολα, και αν δεν κανουν καμια μαγκια οι devs του freaktab δεν βλεπω να γελασει το χειλακι μας.
Edit Εγω προσωπικα οταν θα βγουν τα 10αρια μια και καλη αυτα θα περασω απλα σαν χαρακτηριστικο οπως ειπα θα ηταν ωραιο ενα dual boot

Αυτό το κατουρλί το χρώμα είναι εντελώς χάλια. Μόνο και μόνο από αυτό δεν....

κι αυτη την κεραια ρε γμ ας την αλλαξουν χρωμα πχια....χρυσο με ασπρο,καρακιτσαριο στο φουλ....

το ποση μνημη μενει δεν γραφει με dual boot

δε το δοκίμασα διότι το έχω μόνιμα στην τιβί - θα το δω όμως απόψε. Λογικά αν βγάλω το HDMI από το PIPO θα κλείσει το ethernet. Θα δοκιμάσω όμως να βγάλω το HDMI από την tv και να αφήσω το HDMI στο PIPO μέσο του HDMI hub...

Εμένα πάλι αν τραβήξω το HDMI απ'το pipo ΔΕΝ κόβεται τίποτα, μπορώ και επικοινωνώ με το pipo με teamviewer μια χαρά. Το έχω τελείως στοκ, δεν έχω κάνει νέα εγκατάσταση windows. Μήπως τελικά αυτό φταίει? Οτι δηλαδή όσοι έχουν το πρόβλημα, έχουν κάνει νέα εγκατάσταση και μετά πέρασμα τους drivers? Μήπως όταν είναι στοκ το μηχανάκι δεν έχει θέμα?

δε το δοκίμασα διότι το έχω μόνιμα στην τιβί - θα το δω όμως απόψε. Λογικά αν βγάλω το HDMI από το PIPO θα κλείσει το ethernet. Θα δοκιμάσω όμως να βγάλω το HDMI από την tv και να αφήσω το HDMI στο PIPO μέσο του HDMI hub...

Αν βγάλω το hdmi απο Pipo δεν κόβει την Ethernet, αρκεί να εχει πάνω βεβαια το hdmi hub.

Δεν εχω αλλάξει κατι απο τοτε που ηρθε, ειναι όλα stock.

Μπορεί όντως να υπάρχει θέμα με τους κινεζοφορτιστες, να χάνουν λίγο με αποτέλεσμα να δυσλειτουργεί σε μερικούς.

Για να αποκλεισουμε τους φορτιστες εγω που δεν εχω για παραδειγμα προβλημα με το ethernet ο φορτιστης που ηρθε ηταν us με ανταπτορα eu και δεν εχω κανει ακομα φορματ ή recovery το pipo ειναι οπως μου ειχε ερθει απλα εκανα τα updates απο το windows update.

Για να αποκλεισουμε τους φορτιστες εγω που δεν εχω για παραδειγμα προβλημα με το ethernet ο φορτιστης που ηρθε ηταν us με ανταπτορα eu και δεν εχω κανει ακομα φορματ ή recovery το pipo ειναι οπως μου ειχε ερθει απλα εκανα τα updates απο το windows update.

Intel display drivers πέρασες;

Απάντηση: Re: Pipo X7

Android σε PC = αδιάφορο αν μπορείς να έχεις Windows..

με αυτό διαφωνώ. Υπάρχουν apps στο android που απλά δεν υπάρχει αντίστοιχα εύχρηστο software στα windows.... Για πολύ γρήγορο παράδειγμα, σηκώνω AMI duOS στο λάπτοπ (το οποίο μάλλον και θα αγοράσω) για να τρέχω μέσα του το ΙΡ Cam viewer pro, και το Yamaha AVR controller... το αντίστοιχο του πρώτου είναι full browser με quicktime plugin [ΗΜΑΡΤΟΝ!!!] και του δεύτερου απλά δεν υπάρχει κάτι...

Re: Απάντηση: Re: Pipo X7

με αυτό διαφωνώ. Υπάρχουν apps στο android που απλά δεν υπάρχει αντίστοιχα εύχρηστο software στα windows.... Για πολύ γρήγορο παράδειγμα, σηκώνω AMI duOS στο λάπτοπ (το οποίο μάλλον και θα αγοράσω) για να τρέχω μέσα του το ΙΡ Cam viewer pro, και το Yamaha AVR controller... το αντίστοιχο του πρώτου είναι full browser με quicktime plugin [ΗΜΑΡΤΟΝ!!!] και του δεύτερου απλά δεν υπάρχει κάτι...

Τώρα έχω απορία και θα την πω: ανοίγεις laptop για να χειρίζεσαι τον denon; Ή έστω όταν το έχεις ανοιχτό; Αλλά και πάλι όλη την ώρα στο laptop είσαι? Το τηλεκοντρόλ του denon μία χαρά είναι, άντε και η εφαρμογή του κινητού. Αλλά laptop???
Όσον αφορά την κάμερα αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει αξιόλογο πρόγραμμα σε παραθύρια.

Τα πράγματα είναι απλά: θες κινητό, πάρε android αυτή τη στιγμή. Θες tablet; Πάρε windows. Εκτός και αν πρόκειται για παιδάκια 2-15 ετών.

Όσον αφορά την κάμερα αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει αξιόλογο πρόγραμμα σε παραθύρια.

Και καλά κάνεις και αδυνατείς να το πιστέψεις.

http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/ipcam-pro/e18acb4c-2cc4-4010-a661-da0fd0490af6

Off topic end.

Σχετικά με το θέμα με το ethernet, η λύση βρέθηκε. Αντιγράφω από το forum του freaktab την λύση του χρήστη jschmidt1492.

With the main display powered on, right click on the desktop and click on screen resolution.
Click on detect.
Click on another display not connected.
Under the Multiple Displays tab, choose try to connect anyway on VGA.
Click Apply.

Afterwards, your display should default to your main display when on, then to the nonexistent VGA display when your main display is off.

This fools windows into thinking a display is connected when it is not and prevents standby mode.

Το δοκίμασα προ ολίγου και παίζει άψογα.

Και καλά κάνεις και αδυνατείς να το πιστέψεις.

http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/ipcam-pro/e18acb4c-2cc4-4010-a661-da0fd0490af6

Off topic end.

Σχετικά με το θέμα με το ethernet, η λύση βρέθηκε. Αντιγράφω από το forum του freaktab την λύση του χρήστη jschmidt1492.

Το δοκίμασα προ ολίγου και παίζει άψογα.

Οποτε το λυσαμε και αυτο το θεμα με την βοηθεια του jschmidt1492 τωρα εγω που εχω driver για την καρτα γραφικων αυτη που περασε το windows update ποια πρεπει να βαλω και επισης να σβησω πρωτα αυτον που εχει και μετα εγκατασταση σωστα;