Καλημέρα.Άρα το συμπέρασμα είναι ότι το πακέτο αυτό πειρατεύεται λόγω σχολιασμού του Τάδε επειδή κρίνει τον Ολυμπιακό,η του Τάδε επειδή κρίνει τον Παναθηναικό,και οι πειρατές των άλλων ομάδων ενοχλούνται,οπότε σου λέει ας δω τσάμπα.Θα τρελλαθούμε εντελώς μου φαίνεται :music-smiley-005:
Ρε παιδιά δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα, απλά κουβέντα κάνουμε...
το πακέτο αυτό "πειρατεύεται" -τι έκφραση!- λόγω ελληνικού πρωταθλήματος, και λόγω της πανάκριβης όσον αφορά το value for money συνδρομής του.
Και για να επανέλθουμε εντός θέματος, όταν κάποιος που δεν έχει συνδρομή βλέπει και τα HD που εμένα -που πληρώνω- μου τα απαγορεύει η κυρία να τα δω, ο μόνος λόγος συμπεραίνω που προμοτάρει με τη συγκεκριμένη πολιτική το HD είναι το στα όρια της αισχροκέρδειας όφελός της και όχι η πάταξη της πειρατείας! Αυτό το αποδοκιμάζουμε λέμε, τουλάχιστον όσο την πειρατεία!
Έλα ντε...με το ΦΠΑ νάχει σκαρφαλώσει....Υ.Γ.Μήπως τελικά έχει δίκιο ένας φίλος πιό πάνω,που έλεγε από που βγαίνουν αυτές οι κάρτες,χωρίς απόδειξη,χωρίς απόδοση φπα στο κράτος αυτό που ζούμε????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.