piracy

Μια κάποια σχέση έχει, υπό την ένοια ότι "ρε κουφάλες, υποτίθεται σας πληρώνουμε μεταξύ άλλων και για να μην κρέμεστε από τα @#%$%^ του κάθε πράσινου ή κόκκινου νταβατζή του ποδοσφαίρου που περιγράφετε. Αν είναι πάλι να χαϊδεύετε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ως πλειοψηφία στους οπαδούς, να σας κόψω και καλά κάνουν και όσοι σας κλέβουν". έχω αγανακτήσει πολλές φορές με αυτά που ακούω από τους "δημοσιογράφους"-γλείφτες...

Καλημέρα.Άρα το συμπέρασμα είναι ότι το πακέτο αυτό πειρατεύεται λόγω σχολιασμού του Τάδε επειδή κρίνει τον Ολυμπιακό,η του Τάδε επειδή κρίνει τον Παναθηναικό,και οι πειρατές των άλλων ομάδων ενοχλούνται,οπότε σου λέει ας δω τσάμπα.Θα τρελλαθούμε εντελώς μου φαίνεται :music-smiley-005:

Καλημέρα.Άρα το συμπέρασμα είναι ότι το πακέτο αυτό πειρατεύεται λόγω σχολιασμού του Τάδε επειδή κρίνει τον Ολυμπιακό,η του Τάδε επειδή κρίνει τον Παναθηναικό,και οι πειρατές των άλλων ομάδων ενοχλούνται,οπότε σου λέει ας δω τσάμπα.Θα τρελλαθούμε εντελώς μου φαίνεται :music-smiley-005:

Ρε παιδιά δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα, απλά κουβέντα κάνουμε...
το πακέτο αυτό "πειρατεύεται" -τι έκφραση!- λόγω ελληνικού πρωταθλήματος, και λόγω της πανάκριβης όσον αφορά το value for money συνδρομής του.
Και για να επανέλθουμε εντός θέματος, όταν κάποιος που δεν έχει συνδρομή βλέπει και τα HD που εμένα -που πληρώνω- μου τα απαγορεύει η κυρία να τα δω, ο μόνος λόγος συμπεραίνω που προμοτάρει με τη συγκεκριμένη πολιτική το HD είναι το στα όρια της αισχροκέρδειας όφελός της και όχι η πάταξη της πειρατείας! Αυτό το αποδοκιμάζουμε λέμε, τουλάχιστον όσο την πειρατεία!

Εχετε μπερδευτει πολυ!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει δεκτης με ονομα "καπετανιος" στην πιατσα, που μπορει και μοιραζει πειρατικα τις καρτες μονο μεσω της port 7 διοτι στις αλλες ειναι μπλοκαρισμενος!

:firstprize::captain:

Ρε παιδιά δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα, απλά κουβέντα κάνουμε...
το πακέτο αυτό "πειρατεύεται" -τι έκφραση!- λόγω ελληνικού πρωταθλήματος, και λόγω της πανάκριβης όσον αφορά το value for money συνδρομής του.
Και για να επανέλθουμε εντός θέματος, όταν κάποιος που δεν έχει συνδρομή βλέπει και τα HD που εμένα -που πληρώνω- μου τα απαγορεύει η κυρία να τα δω, ο μόνος λόγος συμπεραίνω που προμοτάρει με τη συγκεκριμένη πολιτική το HD είναι το στα όρια της αισχροκέρδειας όφελός της και όχι η πάταξη της πειρατείας! Αυτό το αποδοκιμάζουμε λέμε, τουλάχιστον όσο την πειρατεία!

Βρε συνάδελφε και εγώ χαβαλέ κάνω στην κουβέντα πάνω.Δεν νομίζω ότι φταίει το ελληνικό πρωτάθλημα για την δωρεάν θέαση-άντε πες το έτσι τελικά.Σιγά μην βλέπουνε οι ξένοι πειρατές το δικό μας πρωτάθλημα,που είναι για τα μπάζα.Φταίνε κατά την γνώμη μου οι τσίπηδες που δεν θέλουν να χώσουν λεφτά στην irdeto να θωρακίσουν το σύστημα τους,στο θέμα κάρτας μόνο έτσι?γιατί στο CS το πίνουν το τσάι τους όλοι.Γιατί δεν βγαίνει κάρτα και για τα άλλα πακέτα έχεις αναρωτηθεί?Όσο για την θέαση όλου του πακέτου μαζί με τα HD,αφού είναι σπασμένο πράγματι παίζουν όλα.Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου και αποδοκιμάζω,για τον λόγο ότι αν δεν είχε αυτό το πρόβλημα,ίσως έριχνε την συνδρομή,και ίσως έδινε και σε μας τους βλάκες που έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά για δέκτη HD του εμπορίου ,σκέτη καρτούλα,για να τα παρακολουθούμε,και να μην μας υποχρεώνει να πάρουμε τον κορυφαίο δέκτη της!!!!!

Υ.Γ.Μήπως τελικά έχει δίκιο ένας φίλος ποιό πάνω,που έλεγε από που βγαίνουν αυτές οι κάρτες,χωρίς απόδειξη,χωρίς απόδοση φπα στο κράτος αυτό που ζούμε????Συγνώμη αν κούρασα.

Υ.Γ.Μήπως τελικά έχει δίκιο ένας φίλος πιό πάνω,που έλεγε από που βγαίνουν αυτές οι κάρτες,χωρίς απόδειξη,χωρίς απόδοση φπα στο κράτος αυτό που ζούμε????
Έλα ντε...με το ΦΠΑ νάχει σκαρφαλώσει....

Ναι, γιατί την πείραξε τη NOVA που άλλαξε το ΦΠΑ :flipout:

3 φορές έχει αυξήσει την συνδρομή λόγω του ΦΠΑ.

Καμία φορά δεν έκανε απορρόφηση του ΦΠΑ στην τελική τιμή.

Άρα δεν ισχύει το ότι βγάζει κάρτες γιατί έχει ανέβει το ΦΠΑ.
Ούτε και την απασχολεί καθόλου.

H πειρατια ειναι αποτελεσμα κακης αποδοσης τιμης-περιεχομενου και οχι μονο.

Τις γιορτες πηγα λιγες μερες στο χωριο μου, οπου εχουν "εγκατασταθει" αρκετοι Ρουμανοι μεταναστες... ολοι ειχαν δορυφορικη τηλεοραση με ΕΠΙΣΗΜΗ συνδρομη για το αντιστοιχο πακετο της χωρας τους.
Ξερετε τι τιμη ειχε ?
7 ευρω το μηνα (full πακετο)!!!

Γιατι λοιπον να ασχοληθουν με τη πειρατια?

Είναι πολύ απλό, όταν επενδύει κάποιος σου λέει θέλω να βάλω τόσα και να βγάλω τόσα κέρδος σε τόσα χρόνια.

Δεν κοιτάζει να δίνει ψωμί σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορεί και ας βγάζει και τα μισά από αυτά που θα μπορούσε.

Δυστυχώς τη δόξα πολλοί την μίσησαν, το χρήμα κανείς !

Υ.Γ. Για όλα φταίνε οι μέτοχοι με τους Γενικούς Διευθυντές που το μόνο που κοιτάζουν (στο σύνολο τους) είναι το πως θα ανέβουν τα νούμερα (μην αρχίσετε το στυλ, αυτή είναι η δουλειά τους). Αν ο καθένας που είχε τη δική του εταιρία και την έτρεχε ο ίδιος, θα ήταν πιο ανθρώπινος και δεν θα είχαμε τόσο απρόσωπες εταιρίες.