3. όχι, δεν είναι μεταλλικοί οι κώνοι -θα σου παραθέσω 2-3 foto για πάρεις μία ιδέα απ' αυτούς κι απο το όλο μέγεθος. Είναι δύο mid κι απο ένα τουιτερ σε κάθε ηχεία και ένα ΜΕΓΑΛΟ ξύλινο μπάσο... Αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρα... καλή τιμή, πολλές ευκολίες και συνδέσεις για δευτερεύοντα μεν, ποιοτικά δε ακούσματα, λόγω τoυ ότι δεν στριμώχνονται όλοι οι ήχοι σε έναν -δύο κώνους, και το μπάσο είναι... μπάσο. Στα συν το ότι μπορείς να τους φορέσεις καλά δικά σου καλώδια (αν και έχουν στην συσκευασία κι αυτά), η σύνδεση με άλλη extra πηγή (input) και έξοδο ακουστικών (output), στηρίγματα για τοποθέτησε σε τοίχο και τα ξεχωριστά απ' τα ηχεία /μπάσο τηλεκοντρόλ, ένα ενσύρματο κι ένα ασύρματο. Το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ και τις ευκολίες που παρέχει! Τα έχει το πλαίσιο (και άλλοι νομίζω -πάρε ένα cd σου και πήγαινε να τ' ακούσεις!), αλλά εγώ τα βρήκα πιο φτηνά στο pixmania (και κυρίως στο χρώμα που τα ήθελα).
Καλά φαίνονται σχετικά, για να δούμε και πώς παίζουν...
Όπως τα βλέπω θέλουν σήκωμα στο γραφείο για να φτάσουν στο ύψος του αυτιού, ή έστω κλίση πρός τα πίσω... Δοκίμασες παρόμοαι τοποθέτηση? Βλέπεις διαφορές?
4. κοίτα, εμένα μ' αρέσει κι αυτό το στιλ! χιχι, είναι και τα μπλε ledάκια που ανάβουν στο σκοτάδι που με φτιάχνουν, αλλά έχει και το δικό μου -χοχοχο... Σοβαρά τώρα, έχω διαβάσει καλα σχόλια και γι' αυτά. Αλλά θα πρέπει να τα ακουμπας κάπου, δεν μπαίνουν σε τοίχο π.χ. Ψηνόμουν, αλλά τελικά πήγα αλλού...
Αυτά πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός συδυασμός για Χριστουγενιάτικο δέντρο όπως τα βλέπω...!
5. αυτά ήμουν έτοιμος να τα πάρω απ' έξω!! Ναι τα φέρνουν εδώ... Είναι λίγο γουρούνι στο σακί, αλλά φαίνονται πολύ αξιόλογα και "σωστά"... Το παίζεις; Οσο για τον αισθητικό τομέα... σίγουρα ξεχωρίζουν, αλλά ούτε κι εγώ τρελαίνομαι. Ομως είναι μια χαρά ευπαρουσίαστα...
Ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλα όχι πάλι γουρούνι στο σακί...
Καταλαβαίνω τι λες, δεν ψάχνεις και την Σκλεναρίκοβα των PC ηχείων (τι ήθελα και τη θυμήθηκα τώρα αυτήν;!

), αλλά να μη τα κοιτάς και λες "τι γκουμούτσες είναι αυτές";! :violent-smiley-030: