Πιστεύετε στις προλήψεις?

Ωραιο μαναρακι Χρηστο. Να το χαιρεσαι! Μου εχει ληψει απιστευτα ενα γατι, αλλα δεν προβλεπετε στο συμβολαιο του ενοικιου. Ασε που πονεσε τοσο πολυ οταν πεθανε ο Σιαμεζος μου. Ευτυχως που υιοθετησε τη μανα μου στα γεννεθλια της ενα αδεσποτο 40 ημερων γατακι στο χωριο (και το πηρανε στο σπιτι) κι εχω κατι να ζουλαω οποτε ερχομαι Ελλαδα

Από κοντά είναι πιο κούκλα, πού να την δεις.

Ευχαριστώ και τους δυό σας!

Είναι και πολύ καλό κορίτσι!
Δεν γρατσουνάει, είναι χαϊδιάρα, ναζού και όταν έχει όρεξη (που είναι συχνά) κάνει πολύ αστεία πράγματα! :)

Μαααουουου ...

T6SbtaS.gif

(Γατα που δουλευει στην Πολεοδομια .... :p)

Υπαρχουν άνθρωποι σημερα που πιστεύουν στις προλήψεις;
Εγώ απλά δεν ειμαι προληπτικος. Δεν πιστευω σε τέτοια πραματα.

Paraskevidekatriaphobia. Πως και δεν το έθιξε κανένας σήμερα;

Σήμερα πέρασε μια μαύρη γάτα από μπροστά μου. Ξέρετε φυσικά τι σημαίνει κάτι τέτοιο ειδικά για τη σημερινή ημέρα.

Ότι πήγαινε κάπου :silly:

Tι αηδίες είναι αυτές?

Κάπου διάβασα οτι αν γράψω στο φόρουμ Παρασκευή και 13 θα πεθ.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................