dimitris__
AVClub Addicted Member
Φίλε μου, σε όλες τις πιτσαρίες τα ίδια σκ*τα βάζουν....απλά το στομάχι μας έχει εκπαιδευτεί ώς Έλλην κομάντο και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!
Εγώ προσωπικά προκειμένου να μειώσω τις πιθανότητες τροφικής δηλητηρίασης, τις λίγες φορές που παραγγέλνω, παραγγέλνω χωρίς αλλαντικά.
Καλύτερη επιλογή η σπιτική με το ζυμάρι και την σάλτσα που ποστάρισα πιο πρίν και απο πάνω τριμένο κασεράκι, φρέσκα μανιτάρια και γλυκιά πιπεριά - να μήν φοβάσαι που λέει ο λόγος να το δώσεις και στο παιδί σου!
Μη το λες, εμείς είχαμε κάποτε πιτσαρία η οποία έκανε χρυσές δουλειές με τα υλικά που παίρναμε και για το σπίτι μας. Μάλιστα η τιμή δεν ήταν ακριβή.
Κάποιος θα περίμενε από μια πίτσα που είναι 2 φορές ακριβότερη από το μέσο όρο να έχει κανονικά υλικά και όχι κατεψυγμένα, προμαγειρεμένα ή μυστήρια "προιόντα" με βάση το χοιρινό ή με βάση το κοτόπουλο.
Όσον αφορά στο στομάχι, όποιος έχει φτιάξει σπιτική πίτσα, χάμπουργκερ ή πίτες σουβλάκι θα έχει καταλάβει πόσο εξοργιστικά κακής ποιότητας είναι αυτά που αγοράζεις απ' έξω (στην Ελλάδα). Πόσες φορές έχουν έρθει φίλοι σπίτι και τους έχω φτιάξει τα παραπάνω "αμαρτωλά" και την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κοιμήθηκαν σαν μωρά παρά το πολύ φαϊ...
Προσωπικά ξέρω ότι αν παραγγείλω απ' έξω βράδυ, δεν πρόκειται να με ξεκουράσει ο βραδυνός ύπνος και θα είμαι κομμάτια την επομένη στη δουλειά.