Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Φίλε μου, σε όλες τις πιτσαρίες τα ίδια σκ*τα βάζουν....απλά το στομάχι μας έχει εκπαιδευτεί ώς Έλλην κομάντο και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!
Εγώ προσωπικά προκειμένου να μειώσω τις πιθανότητες τροφικής δηλητηρίασης, τις λίγες φορές που παραγγέλνω, παραγγέλνω χωρίς αλλαντικά.
Καλύτερη επιλογή η σπιτική με το ζυμάρι και την σάλτσα που ποστάρισα πιο πρίν και απο πάνω τριμένο κασεράκι, φρέσκα μανιτάρια και γλυκιά πιπεριά - να μήν φοβάσαι που λέει ο λόγος να το δώσεις και στο παιδί σου!

Μη το λες, εμείς είχαμε κάποτε πιτσαρία η οποία έκανε χρυσές δουλειές με τα υλικά που παίρναμε και για το σπίτι μας. Μάλιστα η τιμή δεν ήταν ακριβή.

Κάποιος θα περίμενε από μια πίτσα που είναι 2 φορές ακριβότερη από το μέσο όρο να έχει κανονικά υλικά και όχι κατεψυγμένα, προμαγειρεμένα ή μυστήρια "προιόντα" με βάση το χοιρινό ή με βάση το κοτόπουλο.

Όσον αφορά στο στομάχι, όποιος έχει φτιάξει σπιτική πίτσα, χάμπουργκερ ή πίτες σουβλάκι θα έχει καταλάβει πόσο εξοργιστικά κακής ποιότητας είναι αυτά που αγοράζεις απ' έξω (στην Ελλάδα). Πόσες φορές έχουν έρθει φίλοι σπίτι και τους έχω φτιάξει τα παραπάνω "αμαρτωλά" και την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κοιμήθηκαν σαν μωρά παρά το πολύ φαϊ...

Προσωπικά ξέρω ότι αν παραγγείλω απ' έξω βράδυ, δεν πρόκειται να με ξεκουράσει ο βραδυνός ύπνος και θα είμαι κομμάτια την επομένη στη δουλειά.

Re: Απάντηση: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

αν και καθυστερημένος στο θέμα , η πίτσα Hut είναι τόσο χάλια ως γεύση που δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ . Καλύτερα μουρουνόλαδο .

Πεστο οτι διαφωνουσες στο φαγητο και προτιμας την πιτσα :D

Παντως συμφωνω η γευση της ειναι κακιστη. Προιον διαφημισης κυριως ειναι το ονομα της και για αυτο σπρωχνεται και με αυτην την προωθητικη ενεργεια.

Η Pizza hut αν πας σε μαγαζί να τη φας δεν είναι τόσο κακή, απλά οι deliverαδες αργούν τόσο πολύ να τη φέρουν που έρχεται ΠΑΝΤΑ κρύα και μουλιασμένη, έχει γίνει ένα με το χαρτί που έχει από κάτω. :flipout:

Βέβαια έχω να πάω σε μαγαζί Pizza Hut από φοιτητής! :ernaehrung004:

Δεν έχω φάει ποτέ πίτσα απο τέτοιου είδους αλυσίδα.

Τυποποιημένη πλαστικούρα του κερατά..

Στην Καβάλα για όποιον τύχει να σκάσει μύτη, 2 είναι οι πιτσαρίες που σκοτώνουν.

1) Napolitana(ή Αποστόλου) με σχετικά χοντρή ζύμη και λίγο παραπάνω λαδερή αποτι συνηθίζεται αλλά με εκπληκτική γεύση (προσωπικά δεν έχω φάει καλύτερη πίτσα ούτε στην Ιταλία αλλά γούστα είναι αυτά..)
και
2) La rocca, με κλασική ιταλική πίτσα με λεπτή ζύμη κλπ κλπ

Είναι θέμα γούστου πια προτιμά ο καθένας, απλά και οι δυο στο είδος τους είναι κορυφαίες.

Κι όσους φίλους απο άλλες πόλεις έχει τύχει να τους ταΐσω απο αυτές τις πιτσαρίες δάκρυσαν... :worshippy:

Γενικά νομίζω ότι το θέμα πίτσα όσον αφορά την γεύση και την υφή είναι λίγο υποκειμενικό! Για τα φρέσκα υλικά δεν το συζητώ, νομίζω πως όλοι μπορούμε να τα καταλάβουμε!

Όταν προτάνοιξαν στη γλυφάδα και στο ψυχικό σε τραπεζοκαθίσματα service ηταν υπέροχη ,,, όταν άρχισε η ευρεία delivery εκδοχή είναι σαν γαλότσα

Είχε κάποιους νεωτερισμούς η Pizza Hut που την έκαναν δημοφιλή.

Π.χ.

Ήταν η πρώτη που (απ'όσο ξέρω) έβγαλε την greek lover's, μια από τις λατρεμένες μου "συνταγές" (εννοώ ως συστατικά) πίτσας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιπες αλυσίδες και οι συνοικιακές.

Ήταν η πρώτη που είχε το All you can eat με 7 ευρώ (τότε). Έχουμε περάσει απίστευτα μεσημέρια μετά το πολυτεχνείο παρέα 10 μαντραχαλέων με πάνω από 20 πίτσες στο τραπέζι... :D:D:D

Τέλος, νομίζω ότι ήταν επίσης η πρώτη που υιοθέτησε το Takeaway στη μισή τιμή απ'αυτή που έρχεται σπίτι σου.

Χάρη λοιπόν στα παραπάνω, έχει γίνει όσο δημοφιλής έχει γίνει.

Ως γεύση τη θεωρώ κι εγώ μάλλον τη χειρότερη απ'όλες τις αλυσίδες, όμως γενικότερα καμία αλυσίδα δε θα έλεγα ότι με ενθουσιάζει, όλες απλά τρώγονται ευχάριστα.

Ένα περίεργο πράγμα, κάθε φορά που πήγαινα στο "Φάε όσο θες με 7 Ευρώ" άντεχα να φάω το 1/3 από όσο έτρωγα όταν πλήρωνα.

Αν αυτό δεν είναι περίεργο, τότε τι είναι?

Re: Απάντηση: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Ένα περίεργο πράγμα, κάθε φορά που πήγαινα στο "Φάε όσο θες με 7 Ευρώ" άντεχα να φάω το 1/3 από όσο έτρωγα όταν πλήρωνα.

Θα σου πω άλλο περίεργο...

Ένα βράδυ πήγαμε το κλασσικό καφρο-team απ'τη σχολή (7 άτομα πολύ δυνατά στο θέμα). Προετοιμασμένοι καλά, έχοντας φάει το μεσημέρι μόνο μια σαλατίτσα... Εκείνο το βράδυ έσπασαν τα κοντέρ... κάποιοι από μας πήραν 3η pizza έκαστος...

Ε λοιπόν όλως τυχαίως μετά από λίγες μέρες η προσφορά άλλαξε και από 7 πήγε 7.90... :D:D:D

.... μάλλον άρχισα να γερνάω ρε γαμώτο... έχω χρόνια να κάνω τέτοια, και μόνο που τα σκέφτομαι τώρα με πιάνει φρίκη... :7SFGSFG:

Last edited:

Μπα, όχι τόσο περίεργο.. Μια και μοναδική φορά που πήγα για την προσφορά, με διάθεση να τους "κλείσω" το μαγαζί :eating:, ήταν ακόμα την εποχή των δραχμών (2.000 δρχ όση πίτσα θες). Όμως, ο όρος της προσφοράς ήταν πως δεν περιλαμβάνει όποια πίτσα θέλεις, αλλά μια συγκεκριμένη με την πιο χοντρή ζύμη, πράγμα που αμέσως καθιστούσε αδύνατο να εκπληρώσω το σατανικό μου σχέδιο.. :frusty:Προφανώς, αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν πατάω σε hut πλέον, ισχύει ακόμη κάποιος παρόμοιος ή και ο ίδιος περιορισμός..

Βρε κανονικές ήταν οι πίτσες. Αν ήσουν σε καλή φόρμα καθάριζες σχεδόν δύο. Η pizza hut ήξερε ανέκαθεν να διαφημίζεται, και με αυτή την κίνηση κέρδιζε παρέες σαν τη δική μας που ακουμπούσαν κάνα 100αρικο ανά τραπέζι μαζί με αναψυκτικά μπύρες κλπ, ενώ χωρίς την προσφορά δε θα πέρναγαν ούτε απ'έξω με τις τιμές της...

Κι όσους φίλους απο άλλες πόλεις έχει τύχει να τους ταΐσω απο αυτές τις πιτσαρίες δάκρυσαν... :worshippy:

οπως περνας μπες απο την πρωτη εισοδο της πολης δεν ειμαι μακρια απο 2 οικογενειακες και πανω παρακαλω -καλυτερα να περισεψουν παρα να μην φτασουν- βαζω μπυρες και την 50αρα .θελεις να γινεις ο delivery boy :Banane0:

πιτσα χατ μια φορα εφαγα πριν πολλα χρονια στην θεσ/νικη και δεν ξαναπηγα ευτηχως

από πίτσες ντελίβερυ και έτοιμες κατέληξα σε αυτή απο το super market....
http://www.oetker.com/oetker_com/html/default/home

Τα παλιά τα χρόνια στην Αθήνα προτιμούσα Porto Fino [τη θυμάται κανείς?] και Ravenna [Λασκαράτου & Ηρακλείου] καλή εξακολουθεί να είναι ο Willys στη Καλλιθέα και Dulcis Casa [ιταλική λεπτή] από ΓΛυφάδα για delivery.

Για αυθεντική Ιταλική, χάσαμε για πάντα τη φημισμένη του Antonio στη Γλυφάδα που έτρωγαν μέχρι και Ιταλοί με ζήλια. [σήμερα φάντασμα υπό άλλη διεύθυνση, ουδεμία σχέση].

Τώρα πάλι με την ποιότητα αλεύρων που βάζουν είναι πολύ ανθυγιεινές, καλύτερα σπιτική.

αφιερωμένη στον Μαγγελάνο
teaser2_final.jpg
http://www.oetker.gr/oetker_gr/html/default/debi-7zmden.gr.4/~file/teaser2_final.jpg