Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Η hut απλά δεν τρώγεται. Αηδία και βρώμα.

Τώρα, αν μιλάμε για την πίτσα, δηλαδή όχι απλά πίτσα, αλλά ΠΙΤΣΑΡΑ, μια είναι η απάντηση: Ο Καναδός στο χωριό Άρις Μεσσηνίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Δοκιμασε την chedar melt αλλα θα την φας το επομενο πρωινο κρυα :D

Συμφωνώ η Cheddar melt με extra bacon είναι όλα τα λεφτά. Κρίμα που συνήθως δεν περισεύει για πρωινό...

Η Pizza Hut είναι όντως υπερτιμημένη και υπερκοστολογημένη. Μάλλον Roma θα ψήφιζα κι εγώ (όχι βέβαια αυτή του εκνευριστικά αντιπαθητικού Totti).

Βρε παιδιά, εγώ έβαλα το λίνκ γιατί είναι 1 λέμε.....όχι για κάθε μέρα!!!!!
Αν θέλετε για κάθε μέρα, φτιάξτε μόνοι σας.....μισό λεπτό να βρώ την συνταγή.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε

Υλικά

Ζύμη:
* 400γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1 ποτήρι ζεστό νερό
* 1 κουταλιά της σούπας λάδι
* αλάτι
* πιπέρι
* 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
* ένα φακελάκι μαγιά

Σάλτσα:
* πουμαρό
* ρίγανη
* αλάτι
* πιπέρι
* λίγο γάλα
* λίγο ταμπάσκο

Από πάνω:
* ό,τι σας κάνει κέφι

Πετάμε τα υλικά της ζύμης σε ένα μπόλ (κατά προτίμηση μεταλλικό), βάζουμε στο μίξερ τα ανταλλακτικά για ζύμωμα (εκείνα τα στριφογυριστά) και ξεκινάμε.....αν η ζύμη κολλάει, τότε ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
Όταν απλώνουμε την ζύμη στο ταψί, αφήνουμε λίγο απόσταση απο τα πλαινά για να ψηθεί και γύρω γύρω

ΥΓ : Με αυτή την ποσότητα βγαίνουν 2 ταψιά τετράγωνα μέτρια πρός μεγάλα

Άντε και καλοφάγωτη

AMI στην παραλια της Κορινθου.

Πολυ καλη πιτσα, πολυ καλα υλικα (ξερω μερικους απο τους προμηθευτες).

Μακραν η καλυτερη μακαροναδα απο οποια πολη της Ελλαδας εχω τυχει να φαω, που δεν ειναι λιγες.
Τολμω να πω χωρις να φοβαμαι οτι θα εκτεθω, οτι ειναι η καλυτερη μακαροναδα που φτιαχνεται στα Βαλκανια... Τις φουρνου τις φερνει στο σπιτι μεσα σε πηλινο. Και το τελευταιο μακαρονι που τρως ειναι καυτο. Αν και δυσκολα φτανεις στο τελος αν εισαι ενα ατομο γιατι οι μεριδες ειναι τεραστιες.

Δεν θελω να κανω διαφημιση.
Οταν ερχονται δικοι μου απο αλλες πολεις, σιγουρα θα τους βαλω να δοκιμασουν.

Ο,τι μεινει, το ζεσταινεις την αλλη μερα και ειναι σαν φρεσκο.

Απο αλυσιδες ROMA και DOMINOS. Μονο πιτσα ομως. Κι εκει "το τεστ της επομενης μερας" περναει.

Όντως και το ΑΜΙ στο Λουτράκι έχει απίστευτη γεύση.

Βέβαια όποιος μένει Κορυδαλλό-Νίκαια-Αγ. Βαρβάρα-Δραπετσώνα κτλ. να παραγγείλει από Prima Pizza.

Θα με θυμηθείτε !!!

Pizza Prima

ορκίζομαι πως δεν έχω σχέση με το κατάστημα, απλώς πελάτης είμαι.

Το θέμα με την pizza hut δεν είναι η γεύση ή το ζυμάρι, αλλά το ποιόν των υλικών. Αν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα στο διαφημιστικό της πιτσαρίας, θα πάθετε πλάκα με το τι αηδίες βάζουν μέσα. Το τυρί δεν είναι ακριβώς τυρί, το κρέας δεν είναι ακριβώς κρέας κλπ...

Δηλ. στο φυλλάδιό τους αναφέρεται:

"H μοτσαρέλα είναι κατεψυγμένη. Το πεπερόνι είναι από χοιρινό και βοδινό κρέας, και είναι κατεψυγμένο. Το μοσχάρι είναι προιόν με βάση το μοσχάρι, και το χοιρινό με σκόρδο είναι προιόν με βάση το χοιρινό, το πικάντικο κοτόπουλο είναι προιόν με βάση το κοτόπουλο και είναι προμεγειρεμένα και κατεψυγμένα. Οι πατάτες, τα Mozzarella Sticks και τα Jalapenos είναι προτηγανισμένα και κατεψυγμένα. Οι φτερούγες κοτόπουλου είναι προτηγανισμένες και κατεψυγμένες. Το κοτόπουλο είναι προμαγειρεμένο και κατεψυγμένο. Το τυρί στην Cheezy Crust είναι ανακατεργασμένο. Το λάδι στη sause Vinaigrette είναι ηλιέλαιο. Το λάδι που χρησιμοποιήται στην παραγωγή της ζύμης είναι σογιέλαιο. Τα γλυκά είναι κατεψυγμένα."

ΜΑΚΡΙΑ

Last edited:
Φίλε μου, σε όλες τις πιτσαρίες τα ίδια σκ*τα βάζουν....απλά το στομάχι μας έχει εκπαιδευτεί ώς Έλλην κομάντο και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!
Εγώ προσωπικά προκειμένου να μειώσω τις πιθανότητες τροφικής δηλητηρίασης, τις λίγες φορές που παραγγέλνω, παραγγέλνω χωρίς αλλαντικά.
Καλύτερη επιλογή η σπιτική με το ζυμάρι και την σάλτσα που ποστάρισα πιο πρίν και απο πάνω τριμένο κασεράκι, φρέσκα μανιτάρια και γλυκιά πιπεριά - να μήν φοβάσαι που λέει ο λόγος να το δώσεις και στο παιδί σου!

Re: Απάντηση: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Τώρα, αν μιλάμε για την πίτσα, δηλαδή όχι απλά πίτσα, αλλά ΠΙΤΣΑΡΑ, μια είναι η απάντηση: Ο Καναδός στο χωριό Άρις Μεσσηνίας.

Η ο Χομεϊνί στη Γαρίτσα...:grinning-smiley-043

Όντως και το ΑΜΙ στο Λουτράκι έχει απίστευτη γεύση.

Πολυ καλυτερο ειναι της Κορινθου.

Τωρα για τα υλικα, ποτε δεν μπορεις να ξερεις. Η συντριπτικη πλειοψηφια επιλεγει προμηθευτες με βαση την τιμη.

Το τεστ της επομενης μερας, συμφωνα με τον αδερφο μου που ειναι τεχνολογος τροφιμων ειναι ενδεικτικο. Αν οταν κρυωσει το φαγητο, ειναι πλαστικο, τοτε τα υλικα δεν....

Ειναι πραγματικα διασκεδαστικο το ποσο offtopic εχει βγει το παρων thread :)

Παντως την τιμησα την προσφορα. Για να δουμε τι αλλα deals θα υπαρξουν.

Εχετε καταλαβει πως θα λειτουργει αυτη η δικτυακη επιχειρηση της Χρυσης Ευκαιριας?

Μονο μια προσφορα θα βγαζει και θα μαζευει κοσμο ?