Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Πάντως μετά από τόση ανάλυση, δικαίως πιστεύω ότι το πιο audiophile φαγητό είναι η pizza.

Απάντηση: Re: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

ΚΟΨ.;1223809 Για αυθεντική Ιταλική said:

Εμενα μου αρεσει πολυ η πιτσα του Αντονιο! Ειναι πολυ λεπτη βεβαια, περισσοτερο για ορεκτικο κανει...χεχε

Παντως, η πιτσα στα περισσοτερα μαγαζια ειναι "ελληνικη". Στην Ιταλια τρως θαυμασια πιτσα ακομα και απο περιπτερο (εννοω πως απ'οπου εχω δοκιμασει ηταν σουπερ).

Κορυφαια πιτσα Il Padrino στις Σπετσες σε εξισου κορυφαια τιμη.
Απο αλυσιδες η Domino's παιζει χωρις αντιπαλο.

οπως περνας μπες απο την πρωτη εισοδο της πολης δεν ειμαι μακρια απο 2 οικογενειακες και πανω παρακαλω -καλυτερα να περισεψουν παρα να μην φτασουν- βαζω μπυρες και την 50αρα .θελεις να γινεις ο delivery boy :Banane0:

κανονικά μπαίνω απο την δεύτερη γιατί βολεύει απείρως καλύτερα..

βέβαια στις 7 το πρωι που έρχομαι να σου κάνω delivery πίτσα κομματάκι δύσκολο

μερικές φορές βέβαια έρχομαι απο την πρώτη, πάω στον Ζερζελίδη απέναντι απο την σχολή αστυνομίας για το κουβαδάκι μου οπότε αν είσαι κάπου εκέι βολεύεις..

πιτσα χατ μια φορα εφαγα πριν πολλα χρονια στην θεσ/νικη και δεν ξαναπηγα ευτηχως

σορρυ για το off topic παιδιά

στο Κολωνάκι? ´
για δώσε λεπτομέρειες......:ernaehrung004:

Στην Αγία Παρασκευή, Αγ. Ιωάννου, δίπλα στο Flocafe.

Δεν λέγεται ακριβώς Πόρτο Φίνο, λέγεται Όλιo by Porto Fino (ή κάτι τέτοιο..) αλλά έχει τις γνωστές αγαπημένες πίτσες Καναδικού τύπου. Δεν περιλαμβάνονται στο κανονικό τους μενού - πρέπει να ζητήσεις το ειδικό μενού με τις πίτσες.. :p

Ήμουν εκεί την περασμένη Δευτέρα - respect..

Edit: εδώ είμαστε.. http://www.portofinopizza.gr/

Domino's!

Mετά την πείνα που είχα τραβήξει πριν χρόνια στη NOLA (λόγω Κατρίνας δεν υπήρχαν ανοιχτά εστιατόρια) παράγγειλα μια οικογενειακή και Doctor Peper και απο τότε ο οργανισμός μου δεν δέχεται τίποτε άλλο...:eating::D

Καποτε εμενα σχεδον διπλα στους καναδοπιτσαδορους.

Δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Η πιτσα Domino τους παταει στο λαιμο λεμε....

Re: Απάντηση: Πίτσα απο την PizzaHut με 1

Domino's!

Mετά την πείνα που είχα τραβήξει πριν χρόνια στη NOLA (λόγω Κατρίνας δεν υπήρχαν ανοιχτά εστιατόρια) παράγγειλα μια οικογενειακή και Doctor Peper και απο τότε ο οργανισμός μου δεν δέχεται τίποτε άλλο...:eating::D

Doctor Pepper????? Αμμμαααν καλα πουλαει DP η Dominos ???? AAυτα τα πραγματα δε τα κραταμε μυστικα !!!!!! Παω για παραγγελια!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

πιτσα fun εχει και κουπονακια με 50% εκπτοσει που τα δινει σορω και ειναι και οικονομικη και γευστικη

πιτσα fun εχει και κουπονακια με 50% εκπτωση που τα δινει σορο και ειναι και οικονομικη και γευστικη

...και κατεψυγμένη και αν σου περισέψει κομμάτι την επομένη δεν τρώγεται( κατεψυγμένο γαρ)

Λεχματζούν και σουβλάκια...Απαιχτα και σαφώς υγιεινότερα...Τι πίτσες μπλέ...

...και κατεψυγμένη και αν σου περισέψει κομμάτι την επομένη δεν τρώγεται( κατεψυγμένο γαρ)

:flipout:

Οντως ειναι κατεψυγμενες ?

Για τις ζυμες θα εννοεις με την βαση ? Η ολη ετοιμη ?

Οι υπολοιπες αραγε ?

Δεν ξέρω ακριβώς ποια υλικά είναι και ποια όχι. Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω από εκει...

Θυμάμαι όμως οτι τα περισσότερα υλικά (στα ψιλά γράμματα του φυλλαδίου τους γράφουν "κατ."

Το αποτέλεσμα είναι "πλαστική" γεύση και δεν περνά το τεστ της "επόμενης μέρας"