Και το χειροτερο κατ'εμε ειναι να μην παραδεχεσαι οτι εισαι ασχετος και να προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο προσβαλλοντας καθε εννοια γνωσης και λογικης.
Ναθ, μαλλον δεν το διατυπωσες σωστα. Ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος δεν ειναι σωστος.
Και το χειροτερο κατ'εμε ειναι να μην παραδεχεσαι οτι εισαι ασχετος και να προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο προσβαλλοντας καθε εννοια γνωσης και λογικης.
nilo δεν εγινε με εμενα.
Το μελος εγραψε κατι ειρωνικα και τελειως απαξιωτικα για το θεμα που ειχαμε ανοιξει, δεχτηκε την προειδοποιηση-παρατηρηση του Τασου και στην συνεχεια εξαπελυσε οτι πιο χυδαιο εχω δει με τα ματια μου οσο ειμαι στο φορουμ προς τον Τασο.
Δημοσια και αναισχυντα
ε καλα, σου χρειαζεται λιγη αλλα εχε χαρη!!!Ελπιζω να μην μου κρατατε (πολυ) κακια :ernaehrung004:
Ο Dimitris Ioannou εξαιρειται![]()
Ελπιζω να μην μου κρατατε (πολυ) κακια :ernaehrung004:
Ο Dimitris Ioannou εξαιρειται![]()
ΑΠΡΟΣΙΤΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα (θα το εκανα quote αλλά ειναι μεγάλο) με την τοποθέτηση του Βλάση παραπάνω..
Σιγουρα (οσο μπορώ να κρίνω με τις λιγες γνώσεις μου) ήταν πολύ καλός φωτογράφος.. Αρκετές - αν όχι όλες - οι φωτογραφίες του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, οπως και ο εξοπλισμός του..
Ομως ήταν απαξιωτικός σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν ήταν του επιπέδου του (σε εξοπλισμό) , απόλυτος στις απόψεις του και δύσκολος στην επικοινωνία..
Μακάρι να ήταν αλλιως .. θα μπορούσε να προσφέρει πολλά ...
ΚΡΙΜΑ ....
ΑΠΡΟΣΙΤΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΑΠΡΟΣΙΤΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
Και δεν είναι όλοι οι καλιτέχνες δύστροποι και μ*****ς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.