Pixelfun

Status
Not open for further replies.
Και το χειροτερο κατ'εμε ειναι να μην παραδεχεσαι οτι εισαι ασχετος και να προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο προσβαλλοντας καθε εννοια γνωσης και λογικης.

Ναθ, μαλλον δεν το διατυπωσες σωστα. Ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος δεν ειναι σωστος.

nilo δεν εγινε με εμενα.

Το μελος εγραψε κατι ειρωνικα και τελειως απαξιωτικα για το θεμα που ειχαμε ανοιξει, δεχτηκε την προειδοποιηση-παρατηρηση του Τασου και στην συνεχεια εξαπελυσε οτι πιο χυδαιο εχω δει με τα ματια μου οσο ειμαι στο φορουμ προς τον Τασο.

Δημοσια και αναισχυντα

Ι m shocked. Για πιο λογο?

Παιδες καλημερα.

Πραγματι βιαστηκα να κρινω, και πολυ κακως εκανα που ανοιξα αυτο το νημα.

Ενημερωθηκα τοσο με πμ, οσο και τηλεφωνικα για την συμπεριφορα του pixelfun.

Ζητω συγνωμη απο ολους και ειδικα τους φιλους της κατηγοριας φωτογραφιας, για την αναστατωση που προκαλεσα.

Εαν εχω αυτο το δικαιωμα, (μιας και εγω το ανοιξα/προκαλεσα), ζητω να κλεισει.

Και παλι συγνωμη.

Ελπιζω να μην μου κρατατε (πολυ) κακια :ernaehrung004:

Ο Dimitris Ioannou εξαιρειται -bye-

Ελπιζω να μην μου κρατατε (πολυ) κακια :ernaehrung004:

Ο Dimitris Ioannou εξαιρειται -bye-
ε καλα, σου χρειαζεται λιγη αλλα εχε χαρη!!!:flipout:

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα (θα το εκανα quote αλλά ειναι μεγάλο) με την τοποθέτηση του Βλάση παραπάνω..

Σιγουρα (οσο μπορώ να κρίνω με τις λιγες γνώσεις μου) ήταν πολύ καλός φωτογράφος.. Αρκετές - αν όχι όλες - οι φωτογραφίες του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, οπως και ο εξοπλισμός του..

Ομως ήταν απαξιωτικός σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν ήταν του επιπέδου του (σε εξοπλισμό) , απόλυτος στις απόψεις του και δύσκολος στην επικοινωνία..

Μακάρι να ήταν αλλιως .. θα μπορούσε να προσφέρει πολλά ...

ΚΡΙΜΑ ....

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα (θα το εκανα quote αλλά ειναι μεγάλο) με την τοποθέτηση του Βλάση παραπάνω..

Σιγουρα (οσο μπορώ να κρίνω με τις λιγες γνώσεις μου) ήταν πολύ καλός φωτογράφος.. Αρκετές - αν όχι όλες - οι φωτογραφίες του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, οπως και ο εξοπλισμός του..

Ομως ήταν απαξιωτικός σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν ήταν του επιπέδου του (σε εξοπλισμό) , απόλυτος στις απόψεις του και δύσκολος στην επικοινωνία..

Μακάρι να ήταν αλλιως .. θα μπορούσε να προσφέρει πολλά ...

ΚΡΙΜΑ ....
ΑΠΡΟΣΙΤΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

ΑΠΡΟΣΙΤΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

Να τους βράσω....................

Υπάρχει και το Λούβρο για να εκτονωθούν.:D

Τα φόρουμ δεν είναι τόπος επίδειξης ικανοτήτων ή γνώσεων.
Είναι τόπος προσφοράς.
Προσφέρεις ότι θες, το ίδιο ζητάς και εσύ από τους άλλους όταν χρειάζεσαι κάτι.

Και πάνω από όλα, σέβεσαι το χώρο που σε φιλοξενεί και τους συνομιλιτές σου.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Το φόρουμ εδώ δεν είναι ένα μέρος για επίδειξη, εξοπλισμού και φωτογραφιών. Ειδικά στο θέμα του εξοπλισμού, θα ήταν εντελώς άνισο αν ήταν καθώς με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν είμαστε επαγγελματίες. Αρκετοί όπως εγώ μπήκαν στην παρέα χωρίς ιδιέτερες φωτογραφικές η εξοπλισμό.
Τί νόημα έχει για μάς η συνεχής αναφορά του πόσο τεχνικά καλύτερο είναι το τοπ επαγγελματικό προϊόν μιας εταιρίας σε σχέση με το δικό μου, που το πήρα μεταχειρισμένο.
Αυτό που θέλω εγώ απο κάποιον με την γνώση και την εμπειρία του pixelfun (και του το είχα πεί και σε pm αρκετό καιρό πρίν, όταν πρωτοείδα το πρόβλημα) δεν είναι να μου δείξει τί μπορεί να κάνει ο ίδιος με τον εξοπλισμό του. Θέλω να μου πεί τί μπορώ να κάνω εγώ (και ο κάθε εγώ) για να βελτιωθώ.
Και τέτοια παραδείγματα ανθρώπων υπάρχουν στο φόρουμ μας. Είναι ο Βλασσης, ο Billy, ο send, o nilo, ο Μανώλης Coupe, ο Ηlias (με το κεράκι... χεχε), ο Kosh και πολλοί άλλοι.

Και δεν είναι όλοι οι καλιτέχνες δύστροποι και μ*****ς. Έχω μείνει εκπληκτος με την προθυμία με την οποία οι περισσότεροι απο αυτούς που έχω προσεγγίσει προσωπικά (με email ή αυτοπροσώπως) να μου λύσουν απορίες και να με συμβουλέψουν, χωρίς το παραμικρό όφελος για αυτούς.

Και δεν είναι όλοι οι καλιτέχνες δύστροποι και μ*****ς.

Να σημειώσω οτι αναφέρομαι στο σχόλιο οτι οι καλλιτέχνες είναι ιδιότροποι και δεν αποτελεί χαρακτηρισμό για τον pixelfun ή για κανέναν άλλο. Το διάβασα μετά και διαπίστωσα οτι μπορεί να παρεξηγηθεί οπότε το διευκρινίζω.

στο thread εγιναν εξηγησεις για τους λογους που εγινε ban το μελος pixelfun

θεματα που αφορουν τεχνικα χαρακτηριστικα φακων,σκηνων,φωτογραφιων καλο θα ηταν να ανοιχθουν σε νεο thread στην κατηγορια φωτογραφια

εδω δεν εχουν καμια θεση

επισης θα παρακαλουσα το μελος pixelfun να προσπαθησει να πείσει τους συμφορουμιτες μας με παραδειγματα αναλυσεις και φωτ υλικο

το να βριζουμε να προσβαλλουμε και να μειωνουμε τους υπολοιπους ειναι χασιμο ποντων στο δίκιο σου

καλη συνεχεια

το Avclub απεδειξε οτι δεν ειναι κλικα ουτε φωλια Nikaκιδων-Canonακιδων

Status
Not open for further replies.