Εγω δεν καταλαβαινω τι οφελος δινει σε ενα internetικο μαγαζι, να μην στελνει σε μια χωρα......
Προφανώς οι πωλήσεις τους είναι τόσο λίγες που δεν αποσβένουν καν τα έξοδα συντήρησης του τμήματος υποστήριξης για Ελλάδα. Ούτε καν τους στόχους για απόσβεση του κόστους μεταφορικών σύμφωνα με τις συμφωνίες με τις εταιρίες δεν θα πιάνουν.
Το θέμα δεν είναι ότι σταμάτησε το ένα ή το άλλο κατάστημα. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα είναι τελειωμένη αγορά για αυτούς και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. Δεν αξίζουμε ούτε καν ως πελάτες για eshops! (Που φυσικά είναι το μέλλον του shopping).
... τα νορμαλ μαγαζια ...
προσωπικα ειχα σχεδόν μηδενικά προβλήματα με τα ΕΛΤΑ. ΟΚ δεν ειναι τα πιο γρήγορα, αλλα δεν ειχα κρούσματα.
Πριν λιγο καιρο που δεν μου ηρθε ποτε ενα δέμα απο amazon.co.uk, μου το ξαναέστειλαν και όντως το χαμένο με ειδοποίησαν μετα απο 1-2 μήνες οτι τους επεστράφει.
Δυστυχώς ,υπάρχουν πολλοί κουτοπόνηροι που εκμεταλλεύονται την εντιμότητα τέτοιων eshops και τα δήλωναν χαμένα ώστε να λάβουν και δεύτερο προϊόν τα οποία μετά καταλήγουν σε αγγελίες κτλ.
Καταλαβαίνω απόλυτα τα καταστήματα που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις και ΜΠΡΑΒΟ στην υπομονή αυτών που συνεχίζουν να στέλνουν Ελλάδα...δεν είμαστε για τέτοια.
Κρίμα για τους έντιμους.
Γιατι, πρεπει να εχουν ειδικο τμημα? Τοσα καταστηματα στο εξωτερικο που στελνουν οπου να ναι, εχουν τμηματα ?
Ισα ισα, για το εξωτερικο πιστευω οτι η Ελλαδα ειναι ζωντανη αγορα. Ειδικα με τα στοκ και τις τιμες στην εδω αγορα.
EDIT...
ειδικα για μεγαλα πολυκαταστηματα το θεωρω πολυ εγωιστικο αν ισχυει κατι τετοιο. Αν ηταν ετσι, ολα τα νορμαλ μαγαζια θα επρεπε να ειχαν κλεισει. Κατι που δεν ισχυει βεβαια.
Τα ΕΛΤΑ προτου την απαξίωση απο τον σαμαρά και την παρέα του ήταν μια χαρά και οικονομικότατο !
εαν κάνει και κλείσει , κάθε μορφή eshop με λιανικό ενδιαφέρον μέχρι τα 100 150 ευρώ μας τέλειωσε πάραυτα .. οι μεγαλο εταιρίες για δεματάκια του κιλού προς το εξωτερικό ζητάνε περιπου την αξία τής ίδιας παραγγέλειας !
κουφά πράγματα ! το ίδιο πακέτο απο ιταλία για εδώ κόστισε 15 ευρώ και επιστροφή στον ίδιο λόγω λάθους μου ζήταγαν 55 !
αυτά ..
Τα προβλήματα για διεθνής αποστολές δεν είναι καινούρια - ειδικά για όσους ασχολουνται με το internet και εμπόριο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.