Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Ναι, για όλα. Εννοείται ότι η "καθαρή" πλευρά των isolators θέλει δική της τροφοδοσία, αλλά αυτή λογικά θα την τσιμπήσεις από το USB interface ή το DAC οπότε δεν τη μετράω.

Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Ο σχεδιασμός της πλακέτας, το αρχείο με τις οδηγίες και η BOM List έχουν γίνει, με όσο το δυνατόν πιο προσεγμένη δουλειά.

Απομένει να προχωρήσουμε στην παραγγελία και στην πληρωμή.

Η διαδικασία θα γίνει ως εξής:

- οι συμμετέχοντες στη λίστα, θα παραλάβουν ένα πμ από το Δημήτρη με τον προσωπικό του λογαριασμό στο Paypal.

- o καθένας θα κάνει κατάθεση ποσού μέσω Paypal, που αντιστοιχεί στις πλακέτες που έχει παραγγείλει, έκαστη 3,5 ευρώ. Προσοχή, θα επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το "I'm paying for goods or services". Μετά το Paypal σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσετε το θέμα της αποστολής και ένα σύντομο μήνυμα...γράψτε εκεί μέσα ότι είναι πληρωμή για την κάρτα και το όνομα χρήστη που έχετε εδώ στο φόρουμ.

- ο Δημήτρης μόλις θα βλέπει την κατάθεση, θα συμπληρώνει δίπλα από το όνομα στη λίστα παραγγελίας το "πληρωμή ΟΚ"

- ακολούθως θα έχετε πμ δικό μου, όπου θα σας ζητώ το email σας.

- τέλος θα παραλαμβάνετε στο email που δώσατε τα αρχεία "οδηγίες" και "BOM List"

- με την παραλαβή των αρχείων, θα συμπληρώνεται δίπλα από το "πληρωμή ΟΚ" το "αποστολή αρχείων ΟΚ".

H BOM List έχει κωδικούς προιόντων από Mouser και τέλος έχει ένα υποθετικό άθροισμα του τελικού ποσού αξίας εξαρτημάτων με ΦΠΑ για όλα τα υλικά της πλακέτας. Αναλόγως των αναγκών σας και εφόσον έχετε μελετήσεις τις "Οδηγίες", μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας λίστα.

To αρχείο με τις οδηγίες, περιλαμβάνει εξήγηση της τοπολογίας της πλακέτας, τις συνδέσεις στις φίσες, τα διάφορα optional που έχουν συμπεριληφθεί. Δεν θα βρείτε σε αυτό οδηγίες για την τοπολογία
των διαφόρων usb->i2s και πως αυτά βγάζουν τα σήματα δειγματοληψίας.

Η πλακέτα θα είναι περίπου 5Χ5 χρώματος μαύρη, με επίχρυσες τις επαφές της, πάχους 1,6mm. Μια πρόχειρη επισκόπηση βλέπετε στα συνημμένα αυτού του μηνύματος.

Με το που θα παραλάβει ο Δημήτρης τις πλακέτες από την εταιρία (υπολογίστε ένα μήνα καθαρό, ίσως και παραπάνω αν είμαστε άτυχοι), ενημερώνεστε μέσω αυτού του νήματος για τη διαδικασία παραλαβής.

Είμαστε ευτυχείς για αυτή την πρώτη προσπάθεια συλλογικής εργασίας μέσω του DIY φόρουμ, ευχές για καλή συνέχεια...

Attachments

• 3d_sampling.png
    3d_sampling.png
    159 KB · Views: 152

Μανόλη και Δημήτρη :worshippy:
Χίλια ευχαριστώ για την προσπάθεια και τον κόπο που κάνατε!

Δεν κάνει τίποτα! :smile:

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι από το προτζεκτάκι.

Με την ευκαιρία να κάνω και μια επισήμανση: Όπως έγραψε ο Μανόλης, για την πληρωμή στο PayPal σας δίνονται δύο επιλογές, και εμείς αποφασίσαμε να σας ζητήσουμε να επιλέξετε το "I'm paying for goods or services". Αυτό δεν σημαίνει ότι διατηρώ κατάστημα ή ότι αγοράζετε κάποιο εμπορικό προϊόν. Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε καθαρά και μόνο για πρακτικούς λόγους, ώστε να ξέρετε ακριβώς πόσα χρήματα δίνετε (με αυτή την επιλογή το PayPal κρατάει ένα στάνταρ ποσό από τα 3,5 , διαφορετικά θα σας έλεγε κάτι ψιλοπερίεργα). Απλά το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. :smile:

Τα PMs έχουν αποσταλεί και ήδη βλέπω αρχίσατε και τις πληρωμές. Θα φτιάξω updated λίστα ατόμων σε λίγο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]α/α
[/TD]
[TD]Όνομα χρήστη[/TD]
[TD]Ποσότητα[/TD]
[TD]Πληρωμή[/TD]
[TD]Αποστολή Αρχείων[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]lemon[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Στέλιος Περγιουδάκης[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]ΟΚ[/TD]
[TD]ΟΚ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]sokmav[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]SpyNet[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]prooptiki[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]DimDim[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nikosokey[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]dalanik[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]chris1967[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]ΟΚ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Βαγγέλης Καινούργιος[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]takis[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]geovar[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]OK[/TD]
[TD]OK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Μετέπειτα προσθήκες[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Πέτρος Νικολαΐδης[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]ΟΚ[/TD]
[TD]ΟΚ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Last edited:

Δημητρη ΟΚ
Για τα υλικα δεν θα μπορουσε να γινει ενα group bye....? Eνα isolator κανει 2.8 euro και διαμεσω Φ..... Θα κοστισει 5.0-6.0
Εγω ειμαι μεσα ξανα με Paypal και νομιζω οτι ευκολα θα συμπληρωσουμε 80.00 για MOUSER ....
Και το πιο σημαντικο σας ευχαριστω για την εξαιρετη πρασπαθεια !!!

Όσο αφορά τις πληρωμές, θα ενημερώνω το #212 για να μη γεμίσουμε ανούσια μηνύματα..

Όσο αφορά το GB για εξαρτήματα, δεν βλέπω πρόβλημα. Απλά με δεδομένο ότι εγώ και ο Μανόλης έχουμε ήδη μπλέξει με το διαδικαστικό της παραγγελίας των πλακετών, το λογικό θα ήταν να το αναλάβει κάποιος άλλος.

Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου και εγώ αμφοτέρους για την προσπάθειά σας και την ευγενική σας προσφορά στην κοινότητα.

Απάντηση: Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Εξαιρετική η προσπάθειά σας
Ευχαριστώ.

Όπως βλέπετε, μόλις παραλαμβάνω τα επιβεβαιωτικά email παράδοσης των αρχείων, ενημέρωνω το μήνυμα #212 του Δημήτρη με το "αποστολή αρχείων ΟΚ".
Σε περίπτωση που δεν τα έχετε παραλάβει επικοινωνήστε και πάλι μαζί μου...

Please, γράφετε τα user name που έχετε στο φόρουμ...στα mail σας!

Ο DimDim στο blog του έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο πίνακα με της ποιο γνωστές i2s ποιες επαφές συνδέονται.
Με ποια σειρά όμως πάνω στα u1, u2;

Δοκιμάστηκε και η WaveIO με επιτυχία, έως και τα 384Κ. Δεν έχω κάνει δοκιμές με DSD γιατί δεν έχω ψάξει να δω πως υποστηρίζεται (απ' ότι βλέπω το σχετικό firmware που υποστηρίζει DSD είναι ακόμα σε beta).

IMG_9825_resize.JPG

Last edited: