Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Παρότι έχουμε μέλλον ακόμα μέχρι να παραλάβουμε τις πλακέτες, παραθέτω οδηγίες σύνδεσης για τα USB interfaces που υποστηρίζονται:

Amanero Combo384
hookup_amanero_v2.jpg

Σημείωση: Πρέπει να εγκατασταθεί και η αντίσταση R1, διαφορετικά δεν θα λειτουργεί σωστά η ένδειξη του DSD.

DIYINHK XMOS
hookup_diyinhk_xmos.jpg

JLSounds I2SoverUSB
hookup_jlsounds_v2.jpg

WaveIO
hookup_waveIO.jpg

Σημείωση: Στον J9 (εικονίζεται παραπάνω) δεν υπάρχει κάποιο pin που να δίνει 3.3V, οπότε θα χρειαστεί να "κλέψουμε" ρεύμα από αλλού. Ένα κατάλληλο σημείο φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:

hookup_waveIO_power.jpg

Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Δημήτρη,στο Αμανέρο χρειαζόμαστε και τα δύο ground που σημειώνεις;
Ρωτάω,γιατί το ground πίσω από το πιν του Master Clock σε εμένα είναι αγκαζέ.

Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Όχι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε GND βρούμε διαθέσιμο. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για την τάση.

Edit: Όπα, ποια 2 ground? Ένα GND έχω σημειώσει. Πίσω από το MCLK δεν είναι GND, είναι το DSD64_128 pin.

Απάντηση: Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Όχι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε GND βρούμε διαθέσιμο. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για την τάση.

Edit: Όπα, ποια 2 ground? Ένα GND έχω σημειώσει.

2 έχεις σημειώσει και μάλλον υπάρχει και λάθος.
Το ένα ground είναι δίπλα από τα 3.3 και το άλλο πίσω πίσω από το Mclk to οποίο βλέπω πως πάει στο DSD??
Κάπου υπάρχει μπέρδεμα.

Edit,οκ,μια χαρά είναι,τώρα το είδα καλύτερα,my bad.

Σωκράτη σωστά είναι.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δύο datasheet της αμανέρο, το παλιότερο το πίσω πιν του MCLK το αναφέρει gnd, το νεότερο που έχει ενσωματώσει τις πληροφορίες της δειγματοληψίας, έχει αλλάξει το πίσω pin σε dsd64/18 λόγω υποστήριξης από το configuration tool.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

ανυπόμονε... -bye-

Είμαι βρε Χρήστο. Εσείς όλοι το ακούτε έστω και χωρίς οθόνη , εγώ το παλεύω να το ακούσω πριν πιάσουν οι ζέστες.

ΥΓ.Στα υλικά προσθέστε και κιάλια για να βλέπεις από τον καναπέ.

Έφτιαξα ένα στα γρήγορα, με ότι υλικά είχα στοκ. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αντιστάσεις και σχεδόν όλοι οι πυκνωτές είναι μέγεθος 1206 αντί για 0805, οπότε δεν ταιριάζουν ακριβώς.. το ίδιο και τα ferrite beads. Το U2 δεν το έβαλα μιας και μάλλον θα βάλω το εναλλακτικό ολοκληρωμένο το οποίο δεν το έχω στοκ.

IMG_0001_resize.JPG

Παρόλα αυτά, λίγο που το δοκίμασα (χωρίς να το συνδέσω ακόμα σε USB interface) φαίνεται να είναι μια χαρά.

Περισσότερα αύριο..