Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

Με τον Χρήστο έτυχε και βρεθήκαμε για άλλο λόγο, οπότε παρέλαβε τη δικιά του εκτός "προγράμματος".

Για τις παραδόσεις των υπόλοιπων, έχω κάποιες εναλλακτικές στο μυαλό μου.

Για παράδειγμα θα μπορούσαμε με την ευκαιρία να κανονίσουμε κάποια συγκέντρωση DIY όπως κάναμε παλιά και να δώσουμε όσες περισσότερες γίνεται εκεί.

Εναλλακτικά (ή επιπλέον) θα μπορούσε να γίνει κάποιος DIY καφές..

Αν δεν παίζει όρεξη για τίποτα από όλα αυτά, οργανωνόμαστε σε γκρούπς ατόμων που είναι είτε "παρεάκια" είτε μένουν κοντά μεταξύ τους και το βλέπουμε έτσι. Εγώ μένω Ν. Ιωνία και δουλεύω στο Κουκάκι, οπότε εύκολα μπορείτε να παραλάβετε από αυτές τις τοποθεσίες (τις λεπτομέρειες τις βρίσκουμε..).

Οι εκτός Αθήνας και οι έχοντες ειδικούς περιορισμούς ας μου στείλουν PM να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα παίζει και το ταχυδρομείο.

Όσο αφορά τις δοκιμές, δεν έχω να παρουσιάσω πρόοδο από προχτές.. Life happened.. :p
Αλλά τώρα που είναι Σ/Κ θα τις ολοκληρώσω.

Προτείνω συγκέντρωση σε κάνα ταβερνείο την ερχόμενη βδομάδα,όπως παλιά.Έτσι θα προκύψει και καμιά κουβέντα.

Σήμερα έκανα και την δοκιμή με USB interface, συγκεκριμένα με το Amanero καθότι υποστηρίζει τα πάντα (PCM & DSD).

https://www.youtube.com/watch?v=Xxqe_1sWpkg

Όλα πήγαν μια χαρά, οπότε πείτε τι θα κάνουμε για τις παραδόσεις.. Κι εγώ θα προτιμούσα κάτι σε συγκέντρωση σε ταβερνείο.. σαν τον παλιό καιρό.

Άψογος ο κώδικας Δημήτρη!

Ολοκλήρωσα μερικά για φίλους και μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα έκπληκτος για την ποιότητα της πλακέτας.
Δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψω λόγια ότι με τέτοιο κόστος μπορείς να έχεις τέτοια ποιότητα και κρατούσα κάποιες επιφυλάξεις για το τι θα μας έρθει...αντέχει και θερμοκρασίες 350άρες άνετα και για χρονικό διάστημα μεγαλύτερου του αναμενόμενου, δίχως να σηκώσει χαλκό!

Για παράδειγμα η ποιότητα μιας πράσινης CMedia6631A από αυτές που πουλάνε στο ebay, ωχριούν μπροστά στην ποιότητα αυτής της πλακέτας.

Ήδη ετοιμάστηκε οδηγός καλής κατασκευής και συνδεσμολογίας της πλακέτας και του κώδικα.

Μία έτοιμη για το θεαθήναι!

Attachments

• SRI_1.jpg
    SRI_1.jpg
    208 KB · Views: 188
Μανόλη, είσαι καλλιτέχνης.. Το κακό είναι ότι δημιουργείς μη ρεαλιστικές προσδοκίες στους επίδοξους builders.. :p :D Παιδιά δεν παίζει ρόλο πως θα φαίνεται, το σημαντικό είναι να δουλεύει.. :p

Btw, Μανόλη ανέβασες κώδικα; Το δοκίμασες με USB Interface?

Σήμερα, παρέλαβα και εγώ τις πλακετούλες. Είναι ένα κόσμημα!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου στου δύο συντελεστές του εγχειρήματος, Δημήτρη και Μανώλη, για την προσπάθειά τους και την ευγενική προσφορά τους στην DIY κοινότητα.

ειναι εξαιρετικές με τον Δημήτρη τα είπαμε εχτές και από κοντά περιμένω τα υλικά για να ξεκινήσω συναρμολογηση

Ομορφιές βλέπω!
Αυτή στην φώτο λέει Σωκ επάνω μου φαίνεται :flipout:

Σχετικά με τις παραδόσεις των πλακετών, έχω ακόμα τις παρακάτω εκκρεμότητες:

- SpyNet
- prooptiki
- nikosokey (έχουμε συμφωνήσει να του στείλω με ΕΛΤΑ)
- Πέτρος Νικολαΐδης

(Συγχωρήστε με αν κάποιος μου είπε κάτι σχετικό και τον ξέχασα..)

Οι υπόλοιποι, πλην του Νίκου που έχουμε συνεννοηθεί, πως θέλετε να προχωρήσουμε;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλετε να το αναβάλλουμε για όσο καιρό θέλετε, απλά θα ήθελα να το σημειώσω στα αρχεία μου για να ξέρω τι γίνεται.

Ορίστε και σε δράση.

attachment.php

Attachments

• IMG_1008.jpg
    IMG_1008.jpg
    215.1 KB · Views: 313
Last edited:
Να προσθέσω επίσης πως είναι τόσο φωτεινή και ευδιάκριτη που ακόμα και πίσω από το ταλαιπωρημένο πλεξι που έχει το συγκεκριμένο προσωρινό κουτί φαίνεται μια χαρά κι από τα 4 μέτρα.
Τόσο που στο τελικό σκέφτομαι να μικρύνω την γραμματοσειρά και το παράθυρο.
Εκείνο βέβαια θα γίνει με γυαλί και θα είναι πιο προσεγμένο.

Και φώτο για να δείτε για το πόσο ταλαιπωρία μιλάμε και για φανεί το πως είναι κολλημένο.

attachment.php

Attachments

• IMG_0989.jpg
    IMG_0989.jpg
    229.7 KB · Views: 295
Last edited:
Γεια σας
Ι fire it up την πλακετα ενδειξεων με 5V και παιρνω στην οθονη ενα 32 και κατι pixelakia καθετα σαν καθετη γραμμη τερμα δεξια διχως να εχω βαλει I2S σημα..
Παει καλα αραγε ?

Mαλλον καλα...
http://avclub.gr/forum/showthread.p...er-1-0?p=1057413690&viewfull=1#post1057413690

αλλα η καθετη γραμμουλα τερμα δεξια ?
Προβλημα στην οθονη? ή πρεπει να μειωσουμε μεσα απο το κωδικα το ευρος απεικονισης ?

Last edited: