Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Τα SJ τι είναι? jumperάκια?

Επιτέλους, παρέλαβα!

IMG_9428_resize.JPG

Είναι αρκετά μικρή.. δείτε τη σε σχέση με ένα USB βύσμα:

IMG_9439_resize.JPG

Τώρα ξεκινάει το ενδιαφέρον μέρος!

Για αρχίστε να γράφετε pins και σήματα για τα interfaces σας.. Μετρήστε τα κιόλας (τις τάσεις), για καλό και για κακό..

Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Amanero

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG

(Τα πιν είναι τα F0-F1-F2-F3 τα οποία και χρειάζονται ενεργοποίηση από το firmware tool φυσικά. )

:eating:

Καλά δεν θα ήταν να φροντίσουμε και για το DSD;

Απ' ότι βλέπω, χρήσιμο θα ήταν να περνάνε εκτός από τα F0, F1, F2, F3 και τα παρακάτω σήματα:

Pin 1: Cable plugged. Λογικά θα δίνει σήμα όταν συνδέεται το καλώδιο USB. Το θεωρώ χρήσιμο.. Π.χ. θα μπορούσε η οθόνη να λέει κάτι σαν "No USB link" όταν δεν είναι συνδεδεμένο.
Pin 7: DSD on. Προφανής η χρήση του για το DSD..
Pin 11: Mute. Μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποια DAC boards.
Pin 16: DSD 64_128. 0=DSD64, 1=DSD128

Οπότε συνολικά 8 σήματα.

Μια χαρά σε βρίσκω!

Ωπ! Τι φτιάχνεται εδώ βρε μαστόρια? Πάλι διάβασμα? λολ

Θέλω και εγώ!
Δεν ξέρω πως και τι γίνεται αλλα θέλω για το mambo / amanero.

Sok υποθέτω ότι θα πάμε πακέτο?

Πολύ μικρή,

υπερμετροπία,,,

(θα διαβάσω όλο το νήμα και βλέπουμε)

Πρόοδος..

IMG_9457_resize.JPG

Ο βασικός κώδικας είναι σχεδόν έτοιμος, έχω βάλει υποστήριξη για Amanero και DIYINHK XMOS (μιας και τα έχω..) και θα βάλω και για JLSounds.

Για την ώρα το μόνο που κάνει είναι να δείχνει την PCM συχνότητα, καθώς και 64 ή 128 για DSD. Το κεντράρισμα του νούμερου θέλει λίγη ακόμα δουλειά.. Επίσης οι γραμματοσειρές σε τόσο μεγάλο point (35άρι +) είναι κάπως περιορισμένες.. Δείτε εδώ τι υπάρχει: https://code.google.com/p/u8glib/wiki/fontsize μέχρι και η 49άρα χωράει για τρία νούμερα. Π.χ.:

2015-04-20 02.27.35_resize.jpg

Από εδώ και πέρα δέχομαι ιδέες / αιτήματα για features..

Σειρά έχει η σχεδίαση της πλακέτας.

Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ανεξάρτητα, αγοράστε ένα Arduino Nano και την οθόνη και μπορείτε να παίξετε..

Δημήτρη,την γραμματοσειρά της πρώτης φώτο την βλέπω μια χαρά,δεν ξέρω οι υπόλοιποι φίλοι.
+1 για πλακέτα,υπολόγιζε με.

(Ωραίο γίνεται! )

Re: Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Δημήτρη,την γραμματοσειρά της πρώτης φώτο την βλέπω μια χαρά,δεν ξέρω οι υπόλοιποι φίλοι.
+1 για πλακέτα,υπολόγιζε με.

(Ωραίο γίνεται! )

Στην πρώτη φωτό είναι λίγο πιο μικρά τα νούμερα, δεν εκμεταλλεύονται όλη την επιφάνεια της οθόνης (είναι 35 point).

Στην δεύτερη είναι 49 point δηλαδή όσο πιο μεγάλα γίνεται.

Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε.. Μπορούν να μπουν και 2-3 επιλογές (κατά το compile του κώδικα, πριν "ανέβουν" στο Arduino).

Δείτε και τις επιλογές που υπάρχουν στο λίνκ που έδωσα παραπάνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους να έγραφε και PCM DSD

Ότι θέλετε μπορεί να γράφει, ο περιορισμός είναι το μέγεθος της οθόνης. Αν γράφει π.χ. PCM και από κάτω την δειγματοληψία (ή δίπλα δίπλα ή whatever) τα γράμματα / νούμερα θα γίνουν αναγκαστικά πιο μικρά.

Με τον ίδιο κώδικα και τις ίδιες επαφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτή η οθόνη που ειναι λίγο μεγαλύτερη;

http://www.ebay.com/itm/1-3-White-O...075?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8fbb90d3

Όπως τη βλέπω ναι, μιας και υποστηρίζεται από τη βιβλιοθήκη U8glib και μπορεί να σεταριστεί για επικοινωνία I2C.

Βέβαια μιλάμε για περίπου 9 χιλιοστά διαφορά στο διαγώνιο.