Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Planar PD8150 - Screenshots (πολλά...)
Καλορίζικο το μηχανάκι, Μπάμπη μου...:ernaehrung004::ernaehrung004:
Από τα screenshots φαίνεται η καλή ''μέρα''. Βρε μπας και είδες τίποτα ''επελάσεις'' του Λουκά και σου φάνηκε ότι δεν έχει καλή κίνηση????

Βασικά τον έχω προσέξει και στη CRT, η κίνησή του προξενεί πολλά ''σπασίματα'' σε ευαίσθητες περιοχές του θεατή....:twoguns::twoguns:
Πέραν της πλάκας, από κίνηση δεν....??? Σε σχέση με τον JVC και τον Marantz τι βαθμό του βάζεις???
Έεεε... Χμμμ.... Δηλαδή..... Μιλάς για την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα;![]()
Διονύση, κάθε DLP που σέβεται τον εαυτό του το τσιμπάει λίγο... Όχι πολύ αλλά το "πιάνω" που και πού.
(Τα Screenshots είναι η χαρά των DLP. Το μαύρο φαίνεται κατάμαυρο και τα πλάνα στατικά, δεν υπάρχει κίνηση...)![]()
Καλορίζικο το μηχανάκι, Μπάμπη μου...:ernaehrung004::ernaehrung004:
Από τα screenshots φαίνεται η καλή ''μέρα''. Βρε μπας και είδες τίποτα ''επελάσεις'' του Λουκά και σου φάνηκε ότι δεν έχει καλή κίνηση????

Βασικά τον έχω προσέξει και στη CRT, η κίνησή του προξενεί πολλά ''σπασίματα'' σε ευαίσθητες περιοχές του θεατή....:twoguns::twoguns:
Πέραν της πλάκας, από κίνηση δεν....??? Σε σχέση με τον JVC και τον Marantz τι βαθμό του βάζεις???