PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Δεν ειπαμε οτι θα παρεις 50αρα? Σκεψου το γιατι μετα θα το μετανιωσεις και θα ειναι αργα.-bye-

Ειμαστε σε αναμονη της 50PX8 που ειναι ιδιας τεχνολογιας με την 42PX80 απλως εχει ενα HDMI λιγοτερο και καποιες μικροδιαφορες στο σχεδιασμο. Μαλιστα θα εχει γυρω στα 1,500 για να μην σου πεσει ακριβη στην τσεπη.

:award: γνωριζεις πότε θα ειναι διαθέσιμη?
ειμαι στο παρα πέντε για την αγορά της απο την ερχόμενη εβδομάδα...

ρε συ Γιάννη, η ανάλυση στις 50 ίντσες δεν θα έχει διαφορά όταν θέλει κανείς να δει blu-ray;

Στις 50" μπορει να φαινεται η διαφορα αναλογα με την αποσταση θεασης αλλα το θεμα ειναι:

α) Στο Ελλαδισταν τα τηλεοπτικα καναλια σε Full HD θα ειναι σιγουρα χειροτερα
β) Αν η μικρη διαφορα αξιζει την διαφορα σε χρηματα που μπορει να μην ειναι καθολου αμελητεα

χμμμ... εχεις δικιο ...οταν η samsung 50' plasma εχει 1500 e ... αλλά η Panasonic εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση χρωματος ,πολυ καλη ανταποκριση σε σκηνες με ταχυτητα απο πολλαπλα σημεια και εβλεπες και πολυ καθαρα το βαθος της οθονης οτι και εαν εδειχνε,με θέαση στο 1μετρο απο την οθονη και επαιζε παρα πολυ καλα για τα 1050 ε που ζητουν (σε συγκριση με αλλες ΤΒ) το μονο μειον? ηταν το οτι μπερδευε τα χρωματα οταν προβαλε ανθρωπους,εμπαινε το ενα χρωμα μεσα στο αλλο και ηταν ολιγο απο παστελ με τζατζικι,δυστυχως ηταν λιγο θολη , αλλα η pioneer kuro 50'ειχε το απολυτο μαυρο και ειδικα το μοντελο που κοστιζε περιπου 4500 ε , (δεν ρωτησα αριθμο μοντελου) ηταν απλα καταπληκτικη , τελεια σε ολα της και με θεαση απο το 1 μετρο! ηταν διπλα και οι δυο τους ,προβαλοντας το ιδιο θεμα (σκηνες) χρησιμοποιοντας σκληρο δισκο)ειδικα σε σκηνες κατω απο δυσκολα πλανα , οπως, ομπρελες,σκιες, με κοντρα εναν ηλιο που ελαμπε , εβλεπες τα παντα και με τεραστια διαφορα .
Αλλα μην ξεχναμε οι εταιρειεες εχουν το μαχαιρι και το πεπονι, οτι πληρωνεις παιρνεις !

Υ.Γ Εστειλα email στην intersys για την 50' panasonic περιμενω απαντηση θα αναρτησω τα νεα απο την Δευτερα !

Last edited:
Σε αυτη τη διασταση ισως η Full HD panasonic 85 να ειναι καλυτερη επιλογη...

Ξεκολλήστε ρε παιδιά με το παραμύθι του FullHD....Η πλάσμα μου δείχνει καλύτερα πάντως από την Full HD SXRD μου...και ας είναι HD ready. Και δεν νομίζω να αμφισβητεί κανένας την ποιότητα εικόνας της σειράς SXRD της Σονυ, είναι τουλάχιστον αντίστοιχη με κορυφαίες LCD ( σε αναλογικό σήμα δεν υπάρχει καν σύγκριση) . Η ανάλυση δεν είναι το πρωταρχικό κριτήριο για την εικόνα μιάς τβ.

Ειμαστε σε αναμονη της 50PX8 που ειναι ιδιας τεχνολογιας με την 42PX80 απλως εχει ενα HDMI λιγοτερο και καποιες μικροδιαφορες στο σχεδιασμο. Μαλιστα θα εχει γυρω στα 1,500 για να μην σου πεσει ακριβη στην τσεπη.

Επέτρεψε μου να τονίσω ότι οι διαφορές των PX80 με τις PX8 είναι πολύ περισσότερες από ένα HDMI.

Επέτρεψε μου να τονίσω ότι οι διαφορές των PX80 με τις PX8 είναι πολύ περισσότερες από ένα HDMI.

Ετσι και αλλιως στις 50" δεν υπαρχει αλλη επιλογη εκτος απο την "8".

Στις 42" η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη οποτε ειναι λογικο να παρει καποιος την 80.

Last edited:
καποιος αναφερει για κακο σερβις και καποια γνωστα προβληματα με την οθονη plasma της panasonic τι ακριβως συμβαινει?
:BXVZCBXZ6:

Τίποτα δεν συμβαίνει, βγήκανε κανα-δυο κομμάτια με προβλήματα.

Μιλάω για τις PX80.
Επίσης με τις plasma ή εχουν πρόβλημα (και στην φτιάχνουν) ή δεν έχουν, οι LCD εχουν σχεδόν πάντα πρόβλημα και την παντρεύεσαι.

Το image retention είναι κάτι γνωστό, υποτίθεται με σωστό στρώσιμο είναι ελάχιστο.