PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Ψέμματα είναι ρε παιδιά;
Μόνο οι X3500 δεν έχουν παρουσιάσει κάτι σημαντικό, ίσως λόγω τιμής να περνάνε σοβαρό quality control.

Με τα υπόλοιπα μοντέλα της Sony και της Samsung έχω φρικάρει, στα ξένα forums ο καθένας αλλάζει 3-4 τηλεοράσεις μέχρι να του κάτσει η καλή.

Με τα υπόλοιπα μοντέλα της Sony και της Samsung έχω φρικάρει, στα ξένα forums ο καθένας αλλάζει 3-4 τηλεοράσεις μέχρι να του κάτσει η καλή.

Δεν νομιζω να ειναι αληθεια αυτο. Απο τα 50 ατομα (τουλαχιστον) που ειχαν αγορασει D3000 μονο ενας ελεγε οτι εχει προβλημα (δεν του αρεσε το μαυρο και κατι αλλα κουφα) και μονο ενος χαλασε το πανελ.

Βαλε τωρα στην ζυγαρια αλλες μαρκες να δεις προς τα που γερνει η πλαστιγκα.

τελικα ειναι αστα να πανε ολες οι τηλεορασεις ,η τεχνολογια εκτος του οτι την χαρακτηριζει η ακριβεια, την βλεπω οτι μας δουλευει σε μεγαλο βαθμο, αναπτυξαν την ποιοτητα της εικονας και των χρωματων αλλα απο συναρμολογιση και λεπτομερειες στην ποιοτητα κατασκευης φωτογραφε πωπω χαλια ειναι ολες.....ολοι εχουν κατι για ολες...τελικα ποια ειναι αυτη που αγγιζει την χρυση τομη σε ολα?
αληθεια ποια? με βαζετε σε σκεψεις.......μαλλον καλη η crt 29c3e sony αντεχει και αλλα 5 χρονακια...

Mην ξεχνας οτι αυτοι που μπαινουν στα φορουμ ειναι κατα κανονα τρελαμενοι με την τεχνολογια , αν θελεις τους λες και "πυροβολημενους".
Μολις παρουν την τηλεοραση αρχιζουν στρωσιματα , ρυθμισεις , βαζουν ειδικα προγραμματα και ελεγχουν για καμενα pixel , ωρες λειτουργιας και αλλα πολλα τα στα οποια δεν παει ο νους ενος φυσιολογικου ανθρωπου η του μεσου καταναλωτη.

Με λιγα λογια δουλεια μας ειναι να βρισκουμε ελαττωματα ακομη και εκει που δεν υπαρχουν.:award:

Παρε μια τηλεορασουλα να χαρεις μετα απο ενα σχετικο ψαξιμο και στειλε την CRT στα σκουπιδια. Ετσι και αλλιως και αυτες χιλια μυρια προβληματα εχουν απλως τις ειχαμε συνιθισει τοσα χρονια και δεν ειχαμε και αλλη επιλογη.

ΛΟΙΠΟΝ,
Παω στον α.. παρε lcd της εταιρειας sony γαιτι ειναι full hd bravia 24p 100.000 hdmi 1,3 κ.λ.π ,
αλλος....παρε samsung 50' γιατι ειναι φτθηνη 1400ε ειναι hd ready λιγο θολη αλλα αξιζει τα λεφτα της και εχει καλο servis η αλλη δεν εχουν τοσο καλο γιατι ειναι σε μια εταιρεια που εχει και αλλες τβ επανω της αρα και η ποιοτητα των υπηρεσιων πεφτει χαμηλα....δεν χωρανε πολλα καρπουζια στην ιδια μασχαλη...
αλλος, παρε panasonic γιατι ειναι το εργοστασιο που τις φτιαχνει αρα ξερει και τι κανει εχει απαλα και αξιοπιστα χρωματα αλλα δεν εχει καλο servis μια lcd σκαβει το προσωπο αντι να το δειχνει οπως πρεπει....
αλλος..παρε thn pionner kuro για ναμην κουροαζεσε εχει το απολυτο μαυρο αλλα πρεπει να τα βαψεις ολα μαυρα κανει μονο 5000ε ....
ουφ!
παρε παρε παρε μην παρεις αυτη παρε την αλλη ....τοτε κατω απο τετοιες συνθηκες μαλλον χανεις την ευθεια...και κλεινεις τα ματια και τα αυτια...

Δεν νομιζω να ειναι αληθεια αυτο. Απο τα 50 ατομα (τουλαχιστον) που ειχαν αγορασει D3000 μονο ενας ελεγε οτι εχει προβλημα (δεν του αρεσε το μαυρο και κατι αλλα κουφα) και μονο ενος χαλασε το πανελ.

Βαλε τωρα στην ζυγαρια αλλες μαρκες να δεις προς τα που γερνει η πλαστιγκα.

Μην πιάσουμε όλα τα μοντέλα αναλυτικά, ειδικά η Sony με το clouding είχε μέχρι πέρσι την πρώτη θέση. Τώρα το Νο1 μοντέλο με τα απίθανα προβλήματα είναι η W3000. Οσες όμως δεν έχουν πρόβλημα είναι αστέρια.
Για την συγκεκριμένη το ξέρω καλά γιατί ήμουν έτοιμος να την αγοράσω.

Τώρα κοιτάω την Samsung 46A558 γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό, έχει 8bit panel (με χαμηλότερο response απο τα 10αρια - θεωρητικά το πιο γρήγορο panel αυτη την στιγμή).

Τώρα κοιτάω την 46A558 γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό, έχει 8bit panel (με χαμηλότερο response απο τα 10αρια - θεωρητικά το πιο γρήγορο panel αυτη την στιγμή).

Εγω αν αγοραζα αυτη τη στιγμη LCD θα ημουν μεταξυ Toshiba 46ΧF355, Sony 46W4000 και Samsung 46A656 (με δευτερη επιλογη την 558).

Θεωρω δε την Sony Χ3500 ως την καλυτερη επιλογη γενικα αλλα ειναι μαλλον ακριβη για τις περισσοτερες τσεπες (και για την δικια μου).

Η X3500 είναι πολύ καλή, αλλά για την χρήση που κάνω δεν αξίζουν τόσα λεφτά για τηλεόραση.

????? αλλαζουν τα μοντελα σαν τα πουκαμισα και το χειροτερο , ναι υπαρχουν διαφορες και στην τεχνολογια αλλα και στην τσουχτερη τιμη και μετα ερχετε το μοιραιο, την παντρευεσαι...οποτε?
εχω χασει τα αυγα μαζι με τα υπολοιπα....
telika...
καλος ο βιντεοπροβολεας hitachi tx 100...για μετα απο σχεδον 3 χρονακια....και ειναι και hdready!

πως το βλεπεις αυτο το νουμερο στην τβ?:FSGSFGS4:

1. Κλείνεις την τηλεόραση από το κουμπί της συσκευής
2. Κρατάς ταυτόχρονα πατημένα τα P+ P- της συσκευής και την ανοίγεις πάλι.
3. Αφήνεις τα P+ P- και ανοίγεις από το χειριστήριο σε κάποιο κανάλι.
6. Πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένδειξη ΤΤ--
7. Πάτα 22 από το χειριστήριο και θα σου βγάλει τις ώρες.
8. Κλείσε πάλι από την συσκευή χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο.

1. Κλείνεις την τηλεόραση από το κουμπί της συσκευής
2. Κρατάς ταυτόχρονα πατημένα τα P+ P- της συσκευής και την ανοίγεις πάλι.
3. Αφήνεις τα P+ P- και ανοίγεις από το χειριστήριο σε κάποιο κανάλι.
6. Πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένδειξη ΤΤ--
7. Πάτα 22 από το χειριστήριο και θα σου βγάλει τις ώρες.
8. Κλείσε πάλι από την συσκευή χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο.

19984h5m

ευχαριστω !:SFGSFGSF:

παλι ...ειμαι ...αδιαβαστος τι ειναι τουτο παλι?
και που θα το βρω ? VHS? υπαρχει καπου να το κατεβασω και να το κοπιαρω σε cd-dvd?

παλι ...ειμαι ...αδιαβαστος τι ειναι τουτο παλι?
και που θα το βρω ? VHS? υπαρχει καπου να το κατεβασω και να το κοπιαρω σε cd-dvd?

-bye- σκεφτηκα και εγω ειναι κατι το οποιο υπηρχε και δεν το γνωριζα?:grandpa:

Μην ξεχνας το buzzing και το image retention. Kαι τα δυο εμφανιζονται τυχαια και αλλοι τα εχουν αλλοι οχι.

Το buzzing παίδες προέρχεται από το τροφοδοτικό και όχι από το panel.

Το buzzing παίδες προέρχεται από το τροφοδοτικό και όχι από το panel.
Ακριβώς. Από την ποιότητα του και τις ανάγκες για ρεύμα που έχει μια συσκευή. Και στις πλάσμα η κατανάλωση ρευματός (ειδικότερα στο παρελθόν) είναι μεγαλύτερη.

Τον συγκεκριμένο ήχο απο το τροφοδοτικό τον έχω ακούσει και σε LCD τηλεοράσεις όταν υπάρχει λευκό background. Σε μια Sony KDL-32V2000 και σε μια 20άρα philips (δεν θυμάμαι μοντέλο).

Επίσης με τις plasma ή εχουν πρόβλημα (και στην φτιάχνουν) ή δεν έχουν, οι LCD εχουν σχεδόν πάντα πρόβλημα και την παντρεύεσαι.

Aφιερωμενο στο φιλο μου τον Μez...-bye-

I posted recently about the fact i had to send 2 Panasonic screens back because there was small nicks in the screen coating which seems to be in all the px80's.

I decided to get a Pioneer kuro and you guested it, it has the dirty screen effect. :eek:

I used the picture on Simon Youngs thread to test it and the sky in the pic shows a shadowy/streaky effect in it. Also if i move a window around on the windows desktop in white especially, it shows blotchy dark streaks in the white.

It's like the screen is uneven in colour just like what i have seen in lcds where the the backlight is uneven.

What is want to know is is it in all kuros and is some people just not noticing it or could i get a good screen with even uniformity.

The Panasonic px80 has very good uniformity but suffers a great lot with image retention on PC.

Has some got a screen replaced for this issue and received one without any "dirty screen" or do they all suffer from it only some worse than others?

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=746517