PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Συμφωνω για την 50αρα πλασμα, αρκει ομως να δενει ο ογκος της αρμονικα με τον χωρο. Δεν μπορω να βλεπω σαλονια αφιερωμενα σε κατι.

αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι,ειτε στις plasma ειτε στις lcd,οσο και εαν τις ρυθμισουμε,(burn-in-τρεις μπαλες) δεν θα καταφερουμε και πολλα πραγματα.

Συμφωνώ....50 χορταστικές ίντσες με 1300 κ 1500 euro είναι ότι πρέπει σήμερα!!!

αυτος ειναι .....καφες!!!!

Άντε πάλι με τους ειδικούς. Τηλεόραση είναι, όχι πυρηνικός αντιδραστήρας. Μάτια έχω και βλέπω και τα εμπιστεύομαι πιό πολύ από αυτό που βλέπει ή "βλέπει" ο οποιοσδήποτε αυτοαναγορευθείς ειδικός. Αλήθεια τί σπουδάζεις για να γίνεις reviewer τηλεοράσεων online; Παλιά πάντως τους λέγαμε μάστορες, όχι reviewers-experts-calibrators.

Σχετικά με τις παρατηρήσεις μου επί της ουσίας διαφωνείς ή δεν έχεις ιδία άποψη; Ή το ένα ή το άλλο, αλλιώς θα συμφωνούσαμε. Στο κάτω-κάτω αντί να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα βγες και πες βρε παιδί μου "Κώστα λες βλακείες, εγώ είδα την Χ και ήταν τζάμι σε γρήγορη κίνηση, ίδια με την LG/Panasonic/Samsung plasma δίπλα της, και είχε εμφανώς καλύτερη εικόνα στα τρία μπλουρέυ που δοκίμασα". Μπορείς;
Παντως την αποψη μου την ειπα.<Δικια μου αποψη μετα απο ενασχοληση 2 μηνων A656 k PX80.
Aν ηθελα να την κρατησω για 10 χρονια θα επαιρνα μια απο Χ3500 κ PDP-LX5080 σιγουρα>
Για να εχεις σαφη αποψη λοιπον θα πρεπει να αγορασεις 10 τηλ κ να τις εξεταζεις σπιτι σου για 1 εβδομαδα εξονυχιστικα.Οτιδηποτε αλλο δεν ειναι ουτε καν υποκειμενικο.
Το http://www.hdtvtest.co.uk/ εδω το εμαθα, ως το καλυτερο.Και στην Αγγλια παντως, το ιδιο λενε.

Δοκίμασε να κλείσεις τον εσωτερικό ενισχυτή της τβ σου ψυχάκια, αν τα λέει σωστά ο ετιέν ίσως βοηθήσει.

...!!!...έχουν εσωτερικό ενισχυτή οι τηλεοράσεις ??????!!!!!????

Συμφωνω για την 50αρα πλασμα, αρκει ομως να δενει ο ογκος της αρμονικα με τον χωρο. Δεν μπορω να βλεπω σαλονια αφιερωμενα σε κατι.

ναι , εγώ το ...μελέτησα και κατέληξα ότι οι 50 είναι υπερβολή, θα πάρω 46!

...τα ιδια ελεγα και εγω για την 46άρα στα 2 μέτρα απόσταση, ότι θα είναι υπεραρκετή, και τώρα ψάχνω για 60άρα!!!

ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ .... ΤΕΛΟΣ !!!!

Απάντηση: Re: PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

...φαντάζομαι στις πλάσμα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σωστά?

post #105, στο παρών νήμα -bye-

Τα είδωλα στα κανάλια είναι αποκλειστικά θέμα λήψης σήματος από τη κεραία (μέχρι να φτιάξω τη δικιά μου πέρασα δέκα μέρες στη ταράτσα και τώρα τα περιστέρια με έχουν συνηθίσει και με γράφουν στα παλιά τους τα φτερά...).

...τα ιδια ελεγα και εγω για την 46άρα στα 2 μέτρα απόσταση, ότι θα είναι υπεραρκετή, και τώρα ψάχνω για 60άρα!!!

ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ .... ΤΕΛΟΣ !!!!

:ADFAD2:

παρε βιντεοπροβολεα fullhd
εχει σχεδον τα ιδια λεφτα με μια 50αρα plasma το μονο μειον ειναι η λαμπα του βιντεοπροβολεα κανει 350-500 ευρω, εγω εχω τον hitachi tx100 !!! τελειος απλα ψαχνω για ΤΒ να φυγω απο τα καθιερωμενα και να ευχαριστηθω videogame και ντοκυμαντερ ....
λοιπον ακουστε ακουστε ειδα την panasonic 50'px7 α-σ-τ-ε-ρ-ι ! αλλά η 42 ειναι πο στρωτη στο χρωμα τι να πω ?
μεγαλη διαφορα σε πολλα !
επισης ειδα και τις νεες lcd samsung η 50 αρα τους δινει ρεστα τελειο μαυρο ισοροπημενα χρωματα παντου αψεγαδιαστη λεπτομερεια αλλα απο τιμη γκουλπ....3500 ευρω ....το πλασμα τακι τους samsung επισης 50c96 παραπολυ καλο το μονο παραπονο ειναι λιγο στα χρωματα !ομως επιμενει στα 1500 ευρω ειναι πειρασμος !!!!

Last edited:
off topic
Αλλα πανω απο ολα σας ευχομαι Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα !:fahne90::ernaehrung004::ADFADF1:

Παρακαλώ εάν κάποιος έχει την HITACHI LCD 42'' L42VP01C θα ήθελα μία γνώμη
για την συγκεκριμένη TV που θέλω να αγοράσω!!!
Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ!!
canava

Re: Απάντηση: PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Παρακαλώ εάν κάποιος έχει την HITACHI LCD 42'' L42VP01C θα ήθελα μία γνώμη
για την συγκεκριμένη TV που θέλω να αγοράσω!!!
Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ!!
canava

Ξεχασε την καλυτερα , απαραδεκτη εικονα.

Βρες κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα.