Yperion
AVClub Fanatic
Συμφωνώ....50 χορταστικές ίντσες με 1300 κ 1500 euro είναι ότι πρέπει σήμερα!!!
Μαζι σας και εγω (υποψηφιος αγοραστης 50αρας πλασμα)....:SFGSFGSF:
...πλάκα κάνεις etien
Παντως την αποψη μου την ειπα.<Δικια μου αποψη μετα απο ενασχοληση 2 μηνων A656 k PX80.Άντε πάλι με τους ειδικούς. Τηλεόραση είναι, όχι πυρηνικός αντιδραστήρας. Μάτια έχω και βλέπω και τα εμπιστεύομαι πιό πολύ από αυτό που βλέπει ή "βλέπει" ο οποιοσδήποτε αυτοαναγορευθείς ειδικός. Αλήθεια τί σπουδάζεις για να γίνεις reviewer τηλεοράσεων online; Παλιά πάντως τους λέγαμε μάστορες, όχι reviewers-experts-calibrators.
Σχετικά με τις παρατηρήσεις μου επί της ουσίας διαφωνείς ή δεν έχεις ιδία άποψη; Ή το ένα ή το άλλο, αλλιώς θα συμφωνούσαμε. Στο κάτω-κάτω αντί να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα βγες και πες βρε παιδί μου "Κώστα λες βλακείες, εγώ είδα την Χ και ήταν τζάμι σε γρήγορη κίνηση, ίδια με την LG/Panasonic/Samsung plasma δίπλα της, και είχε εμφανώς καλύτερη εικόνα στα τρία μπλουρέυ που δοκίμασα". Μπορείς;
Δοκίμασε να κλείσεις τον εσωτερικό ενισχυτή της τβ σου ψυχάκια, αν τα λέει σωστά ο ετιέν ίσως βοηθήσει.
Συμφωνω για την 50αρα πλασμα, αρκει ομως να δενει ο ογκος της αρμονικα με τον χωρο. Δεν μπορω να βλεπω σαλονια αφιερωμενα σε κατι.
...φαντάζομαι στις πλάσμα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σωστά?
...τα ιδια ελεγα και εγω για την 46άρα στα 2 μέτρα απόσταση, ότι θα είναι υπεραρκετή, και τώρα ψάχνω για 60άρα!!!
ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ .... ΤΕΛΟΣ !!!!
Παρακαλώ εάν κάποιος έχει την HITACHI LCD 42'' L42VP01C θα ήθελα μία γνώμη
για την συγκεκριμένη TV που θέλω να αγοράσω!!!
Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ!!
canava
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.