PLASMA ή LED 40-42".

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

c.evaggelou

New member
23 November 2012
17
Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση γιατί η παλιά LG32 LCD παραδίδει πνεύμα σιγά-σιγά.Έχω μπερδευτεί αν θα πρέπει να προτιμήσω μια LED λόγω μεγαλύτερης ποικιλίας και επιλογών ή Plasma λόγω καλύτερης ροής εικόνας, αλλά 720p σε σχέση τα 1080p μίας LED, αν αναλλογιστεί κανείς οτι δίνω μέχρι 600-650. Εκτός αυτού νομίζω οτι οι Plasma βγάζουνε συχνά προβλήματα σε σχέση με τις LED και η διάρκεια ζωής τους είναι μικρότερη. Βλέπω αρκετά αθλητικά, ταινίες και gaming.Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για τηλεοράσεις σχετικά και την γνώμη σας για LED ή PLASMA.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξίζει η αγορά 3D TV?

Καλησπέρα.Αξίζει στην παρούσα φάση να αγοράσω μια τηλεόραση 3D ή είναι άσκοπο αν σκεφτεί κανείς οτι ούτε κανάλια 3D υπάρχουνε πολλά προς το παρών αλλά ούτε και οι ταινίες είναι πολλές.
Υπάρχουνε Smart TV που δεν είναι 3D?

Re: Αξίζει η αγορά 3D TV?

Ξεκίνα με βάση την απόσταση θέασης και την χρήση και άσε τα μισό-άχρηστα gadget (3D , smart tv κτλ) για το τέλος.

LG Plasma 42PW450

Καλησπέρα.Έχει κανείς εντυπώσεις από το συγκεκριμένο μοντέλο της LG.
Κλείνω στην αγορά τηλεόρασης Plasma.
Συκρεκριμένα:
Απόσταση θέασης 2,5m.
Πολλές ταινίες, ποδόσφαιρο και αρκέτο PS3.
Δεκτές και άλλες προτάσεις μοντέλων, κατά προτίμηση 3D.

Last edited:
Κατι αρνητικο ειχα διαβασει για την LG, αλλα δε θυμαμαι τι... :D

Αν εισαι κοντα σε μαγαζι να την εχει δες και την Pana UT50. στα 499 καλη τιμη ειναι.
Εμενα μου αρεσε σα panel, αλλα απεκλεισα τις plasma λογω βαρος.

Re: LG Plasma 42PW450

Αν παίζεις πολλές ώρες ημερησίως PS3 δεν θα σου συνιστούσα τηλεόραση πλάσμα λόγω των στατικών εικόνων των παιχνιδιών (μπάρες ενέργειας/πυρομαχικών , ταχύμετρα/στροφόμετρα , χάρτες κτλ) που μπορεί μακροχρόνια να δημιουργήσουν μόνιμο αποτύπωμα (burn in).