PLASMA ή LED 40-42".

c.evaggelou

New member
23 November 2012
17
Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση γιατί η παλιά LG32 LCD παραδίδει πνεύμα σιγά-σιγά.Έχω μπερδευτεί αν θα πρέπει να προτιμήσω μια LED λόγω μεγαλύτερης ποικιλίας και επιλογών ή Plasma λόγω καλύτερης ροής εικόνας, αλλά 720p σε σχέση τα 1080p μίας LED, αν αναλλογιστεί κανείς οτι δίνω μέχρι 600-650. Εκτός αυτού νομίζω οτι οι Plasma βγάζουνε συχνά προβλήματα σε σχέση με τις LED και η διάρκεια ζωής τους είναι μικρότερη. Βλέπω αρκετά αθλητικά, ταινίες και gaming.Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για τηλεοράσεις σχετικά και την γνώμη σας για LED ή PLASMA.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξίζει η αγορά 3D TV?

Καλησπέρα.Αξίζει στην παρούσα φάση να αγοράσω μια τηλεόραση 3D ή είναι άσκοπο αν σκεφτεί κανείς οτι ούτε κανάλια 3D υπάρχουνε πολλά προς το παρών αλλά ούτε και οι ταινίες είναι πολλές.
Υπάρχουνε Smart TV που δεν είναι 3D?

Re: Αξίζει η αγορά 3D TV?

Ξεκίνα με βάση την απόσταση θέασης και την χρήση και άσε τα μισό-άχρηστα gadget (3D , smart tv κτλ) για το τέλος.

LG Plasma 42PW450

Καλησπέρα.Έχει κανείς εντυπώσεις από το συγκεκριμένο μοντέλο της LG.
Κλείνω στην αγορά τηλεόρασης Plasma.
Συκρεκριμένα:
Απόσταση θέασης 2,5m.
Πολλές ταινίες, ποδόσφαιρο και αρκέτο PS3.
Δεκτές και άλλες προτάσεις μοντέλων, κατά προτίμηση 3D.

Last edited:
Κατι αρνητικο ειχα διαβασει για την LG, αλλα δε θυμαμαι τι... :D

Αν εισαι κοντα σε μαγαζι να την εχει δες και την Pana UT50. στα 499 καλη τιμη ειναι.
Εμενα μου αρεσε σα panel, αλλα απεκλεισα τις plasma λογω βαρος.

Re: LG Plasma 42PW450

Αν παίζεις πολλές ώρες ημερησίως PS3 δεν θα σου συνιστούσα τηλεόραση πλάσμα λόγω των στατικών εικόνων των παιχνιδιών (μπάρες ενέργειας/πυρομαχικών , ταχύμετρα/στροφόμετρα , χάρτες κτλ) που μπορεί μακροχρόνια να δημιουργήσουν μόνιμο αποτύπωμα (burn in).