Plasma πάνω από 50" (θέαση στα 3μέτρα)

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

μα ετσι δεν γινεται παντου και παντα?βελτιωμενα μοντελα βγαζουν

Κατα καιρους γινονται αλματα στην εξελιξη.

Πχ. το πανελ που χρησιμοποιει η V20 ειναι αρκετα πιο προχωρημενο απο αυτα των S/G.

Πιθανολογω οτι του χρονου οι S30/G30 θα εχουν το πανελ της V20.

Κατα καιρους γινονται αλματα στην εξελιξη.

Πχ. το πανελ που χρησιμοποιει η V20 ειναι αρκετα πιο προχωρημενο απο αυτα των S/G.

Πιθανολογω οτι του χρονου οι S30/G30 θα εχουν το πανελ της V20.
εσενα οταν διαβαζω ποστ σου , θελω να παρω panasonic εδω και τωρα :flipout:
Η αληθεια ειναι τι με εχεις μπριζοσει με την vt20 αλλα εινα ακριβη ρε γμτ .Θα μου πεις το καλο πληρωνεται κιολας....και εχεις δικιο

Σε καιρους οικονομικης κρισης-ΔΝΤ πρεπει να περιμενουμε να βαλει τα καλα πανελ στα φτηνα μοντελα η Panasonic πριν αγορασουμε.:p

Σε καιρους οικονομικης κρισης-ΔΝΤ πρεπει να περιμενουμε να βαλει τα καλα πανελ στα φτηνα μοντελα η Panasonic πριν αγορασουμε.:p

Αυτο περιμένω εγώ.. (Την σειρά 30..)

Του χρόνου θα βγει η σειρά 30, του παραχρόνου η 40, μετά η 50 και πάει λέγοντας.

Εννοείται ότι τα μελλοντικά μοντέλα θα είναι πάντα καλύτερα από τα υφιστάμενα. Αλλά με αυτή τη λογική, δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσεις τίποτα.

Μάρτιο αλλάζει η Panny ?

Ξέρει κανείς τι θα γίνει με την σειρά PX της LG . Αν και πότε θα έρθει .
Έχω αποφασίσει και εγώ να πάω σε μέγεθος 55+ αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω μία περιουσία εν καιρό ΔΝΤ .
Έτσι μου μένουν Samsung και LG .

Τον Ιανουαριο θα δουμε τα νεα μοντελα ολων των κατασκευαστων στην εκθεση CES-Las Vegas και απο Μαρτιο-Απριλιο στα καταστηματα.

Η σειρα PX της LG ειναι καινουργια , πριν κανα μηνα παρουσιαστηκε γιατι αργησε να μπει στις πλασμα 3D η συγκεκριμενη εταιρεια.