Plasma πάνω από 50" (θέαση στα 3μέτρα)

μα ετσι δεν γινεται παντου και παντα?βελτιωμενα μοντελα βγαζουν

Κατα καιρους γινονται αλματα στην εξελιξη.

Πχ. το πανελ που χρησιμοποιει η V20 ειναι αρκετα πιο προχωρημενο απο αυτα των S/G.

Πιθανολογω οτι του χρονου οι S30/G30 θα εχουν το πανελ της V20.

Κατα καιρους γινονται αλματα στην εξελιξη.

Πχ. το πανελ που χρησιμοποιει η V20 ειναι αρκετα πιο προχωρημενο απο αυτα των S/G.

Πιθανολογω οτι του χρονου οι S30/G30 θα εχουν το πανελ της V20.
εσενα οταν διαβαζω ποστ σου , θελω να παρω panasonic εδω και τωρα :flipout:
Η αληθεια ειναι τι με εχεις μπριζοσει με την vt20 αλλα εινα ακριβη ρε γμτ .Θα μου πεις το καλο πληρωνεται κιολας....και εχεις δικιο

Σε καιρους οικονομικης κρισης-ΔΝΤ πρεπει να περιμενουμε να βαλει τα καλα πανελ στα φτηνα μοντελα η Panasonic πριν αγορασουμε.:p

Σε καιρους οικονομικης κρισης-ΔΝΤ πρεπει να περιμενουμε να βαλει τα καλα πανελ στα φτηνα μοντελα η Panasonic πριν αγορασουμε.:p

Αυτο περιμένω εγώ.. (Την σειρά 30..)

Του χρόνου θα βγει η σειρά 30, του παραχρόνου η 40, μετά η 50 και πάει λέγοντας.

Εννοείται ότι τα μελλοντικά μοντέλα θα είναι πάντα καλύτερα από τα υφιστάμενα. Αλλά με αυτή τη λογική, δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσεις τίποτα.

Μάρτιο αλλάζει η Panny ?

Ξέρει κανείς τι θα γίνει με την σειρά PX της LG . Αν και πότε θα έρθει .
Έχω αποφασίσει και εγώ να πάω σε μέγεθος 55+ αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω μία περιουσία εν καιρό ΔΝΤ .
Έτσι μου μένουν Samsung και LG .

Τον Ιανουαριο θα δουμε τα νεα μοντελα ολων των κατασκευαστων στην εκθεση CES-Las Vegas και απο Μαρτιο-Απριλιο στα καταστηματα.

Η σειρα PX της LG ειναι καινουργια , πριν κανα μηνα παρουσιαστηκε γιατι αργησε να μπει στις πλασμα 3D η συγκεκριμενη εταιρεια.