Tο σκέφτομαι πάρα πολύ καιρό τώρα αλλά δεν έχω ενδιαφερθεί ακόμη να κάνω κάτι. O λόγος για το θέμα πιστωτικής κάρτας που να είναι για αγορές MONO στο web και πουθενά αλλού. Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά πραγματάκια που θα μπορούσα να καταναλώσω μέσω του web. Έχω ακούσει ότι υπάρχει τέτοιο προϊόν και είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιούσα αφού δεν είμαι καθόλου fan των τραπεζικών προϊόντων και είμαι και καχύποπτος όσων αφορά το web buying. Ξέρω ότι βάζεις στην κάρτα όσα χρήματα θες και μπορείς να τα χρησιμοποιείς ηλεκτρονικά. (τουλάχιστον αυτό ψάχνω εγώ)
Ξέρετε τέτοια προϊόντα και αν ναι ποιά είναι η γνώμη σας για το καθένα? Δηλαδή από ποιό είστε ικανοποιημένος και το προτείνετε κιόλας? Eίναι τρελή διαδικασία να βγάλει κανείς? (χλωμό βέβαια γιατί κάτι τέτοια στα βγάζουν στο δευτερόλεπτο νομίζω).
Eυχαριστω!
Ξέρετε τέτοια προϊόντα και αν ναι ποιά είναι η γνώμη σας για το καθένα? Δηλαδή από ποιό είστε ικανοποιημένος και το προτείνετε κιόλας? Eίναι τρελή διαδικασία να βγάλει κανείς? (χλωμό βέβαια γιατί κάτι τέτοια στα βγάζουν στο δευτερόλεπτο νομίζω).
Eυχαριστω!