PlayStation®Home

Παιδιά. Έχει παρατηρήσει μήπως κάποιος άλλος μια περίεργη συμπεριφορά του Playstation Network τις τελευταίες ημέρες;
Ρωτώ γιατί εδώ και 2-3 μέρες έχω αλεπάλληλα sign out χωρίς προφανή αιτία και μια επίσης αναίτια καθυστέρηση στο sign in. Επακόλουθο είναι να έχω ασταθή σύνδεση και στο store και στο home με συνεχή "πτώσεις" της σύνδεσης με διάφορους error codes (στο PS Home μου βγάζει συχνά τον D35)!
Αποτελεί γενικό πρόβλημα ή έχει να κάνει με τη σύνδεσή μου. Να σημειώσω πως πριν από καμιά βδομάδα άλλαξα το Modem μου (το παλιό Speedtouch 510i μετά από μια επιτυχή 5ετία παρέδωσε πνεύμα!) αλλά δεν έχω παρατηρήσει άλλο πρόβλημα στη σύνδεσή μου.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με μια τόσο προβληματική σύνδεση δεν μπορώ να κάνω τίποτε που απαιτεί σύνδεση.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο "Home",ούτε γενικά στο Playstation Network. Ποιο router έβαλες; Λογικά η σύνδεση σου παρουσιάζει δυσλειτουργία.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο "Home",ούτε γενικά στο Playstation Network. Ποιο router έβαλες; Λογικά η σύνδεση σου παρουσιάζει δυσλειτουργία.

Κινέζικο έβαλα (TP-Link 8840B) με .....23 :blush:, επειδή έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις και αυτό ήταν το μόνο ετοιμοπαράδοτο (Ενσύρματο AnnexB με 4απλό switch). Παρά την.... γεωγραφική του προέλευση δεν μου παρουσιάζει άλλα προβλήματα με τη σύνδεσή μου. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι πως ακόμη δεν έχω βρεί τρόπο να ρυθμίσω το firewall που έχει, αλλά και πάλι αν ήταν πρόβλημα firewall δεν θα με άφηνε να μπώ καν!
Πάντως αφού δεν υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στο PSN και το πρόβλημα έχει να κάνει με τη δική μου σύνδεση, θα ψάξω λίγο ακόμα τις ρυθμίσεις του modem και βλέπουμε!!!

Υ.Γ.
Με μια δεύτερη ματιά παρατηρώ ότι έχω μια απώλεια της τάξης του 9-12% στο primary DNS (της ΟΤΕΝΕΤ 195.170.0.1) από δύο υπολογιστές με διαφορετικές DSL θύρες, και λέω να το αλλάξω μήπως και είναι DNS πρόβλημα!!!

Re: PlayStation®Home

Η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να περικόψει 8.000 θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος εξοικονόμησης δαπανών ύψους 1,1 δισ. ευρώ έως το 2010.

Οι περικοπές αντιπροσωπεύουν το 5% του συνολικού προσωπικού στη μονάδα ηλεκτρονικών.

Πηγή : www.in.gr

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοίνωσε την αυριανή μέρα(11 Δεκεμβρίου) για την διάθεση του PlayStation "Home" Beta στο ευρύ κοινό.

Αγόρασα εξοχικό! :BDGBGDB55: Δωρεάν φυσικά...

Αν σας άρεσε το διαμέρισμα,με το εξοχικό θα ξετρελαθείτε!!!

Απο τη ωρα που εκανα το update δεν με βαζει..... μου βγαζει ενα μηνυμα οτι χαθηκε η συνδεση με το δικτυο. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Ναι, κάνουν τεχνικές εργασίες τώρα και δεν μπορείς να συνδεθείς προς το παρών. Όταν τελειώσουν οι εργασίες σε όσους δεν το έχουν εγκαταστήσει θα εμφανιστεί σαν καινούργιο εικονίδιο στο XMB στην κατηγορία Network και από εκεί θα μπορούν να το κατεβάσουν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Re: Απάντηση: Re: PlayStation®Home

Δημιουργήθηκε το επίσημο Club του AvClub στο Playstation Home. :fahne90:

Η διαδικασία για να γίνετε μέλη:

Main Menu -> Clubs -> Start Search -> AvClub.gr -> Apply to Join.

δε μπορω με κανενα search να το βρω το κλαμπ.Ειμαι ο parismefisto
Μπαινουν ολοι στους ιδιους σερβερ ή παιζει να υπαρχει καποιο τετοιο προβλημα

Δεν έχω πρόσβαση,μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

Network Error

The connection to the server was lost

C-931

Ο server δεν άντεξε την πολυκοσμία...

εντωμεταξυ αν καταλαβα καλα πρεπει να πληρωσεις και 5 ευρώ για να δημιουργήσεις γκρουπ??

Δεν έχω πρόσβαση,μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

Network Error

C-931

Ο server δεν άντεξε την πολυκοσμία...

Το ίδιο και με εμένα C-931 !!! Ενίοτε μου πετά sign out, στη συνέχεια το γνωστό D35 ή κανένα D3502 για να μη αναφερθώ σε μια σειρά ΧΒ0710092 !! :BXVZCBXZ6:
Μιλάμε για τον απόλυτο χαμό! Και γω που νόμιζα πως το router μου τα έπαιξε που είναι κινεζάκι!!!
Αυτό θα πει χριστουγεννιάτικος μποναμάς για την Σονυ.
Νομίζω πως με τέτοια πολυκοσμία τίποτα δεν την Sony την Sony!!! :flipout:-bye-

Y.Γ.
Καλά μιλάμε έχει πολύ γέλιο το πράγμα! Στην τελευταία προσπάθεια μου έβγαλε πως για τον λογαριασμό μου δεν έχω δυνατότητα chat και μετά μου έβγαλε το γιαπωνέζικο Home. Ακονίζω τα γιαπωνέζικά μου και σαααγιοναααραααα!

Last edited:
παντως δύο φορες που καταφερα να μπω ολοι οσοι ηταν μεσα ηταν γαλλοι και ολλανδοι.Καμία άλλη εθνικότητα δεν πέτυχα.Ας ελπίσουμε ότι σταδιακά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα μπορούμε να μπουμε.

Απάντηση: PlayStation®Home

Μόλις το κατέβασα και εγώ.
Με το που άνοιξα την κονσόλα μου είδα στο network ένα νέο εικονίδιο,
τι είναι αυτό λέω και το ρίχνω ένα κατέβασμα
Και κατά την διάρκεια του κατεβάσματος ενημερώθηκα από το
forum.
Βασικά δεν μπόρεσα να μπω διότι μου έβγαλε και εμένα
Network Error
C
-931.
Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα με την διαδικασία
MainMenu -> Clubs -> StartSearch -> AvClub.gr -> ApplytoJoin.
θα σας βρω ή χρειάζεται και κάποιο pas.?
user: intreface_gr-bye-

Με το US account μου μπαίνω κανονικα :2thumb22sup:

Ο ευρωπαϊκός server έχει πρόβλημα...

Εγώ το εγκατέστησα σήμερα αφού διάβασα το σχετικό νήμα. Έκανα log in κανονικά χωρίς πρόβλημα και κατεβάζω συνέχεια τους διάφορους χώρους.

Τα γραφικά του μια χαρά και οι χώροι του όμορφοι. Το interface του φιλικό και γρήγορο για επικοινωνία και διάδραση με το περιβάλλοντα χώρο.

Αυτά για πρώτες εντυπώσεις. Φαντάζομαι αν εμπλουτιστεί με mini games και άλλες κοινές δραστηριότητες με άλλους παίχτες θα έχει ενδιαφέρον για ολιγόωρη χαλαρωτική ενασχόληση.

Μας καλωσόρισαν, διαγράφοντας τα αντικείμενα που είχαν δώσει δωρεάν,όπως το Club. Όλα πλέον στο "Home" έχουν την αγοραστική τους αξία.

Το επίσημο Club του "AvClub" στο "Playstation Home" θα επαναλειτουργήσει εντός της ημέρας!