PlayStation: Τέλος για τα παιχνίδια σε δίσκο – Ψηφιακές οι νέες κυκλοφορίες από το 2028

Παιδιά τα έχετε μπερδέψει. Άλλο η νοσταλγία άλλο η πρακτκότητα.
Αν φτάσουμε να λέμε ότι προτιμάμε το vhs από το 4Κ, και το pacman από το PS6 , να το κλείσουμε το "μαγαζί" 😁

Y.Γ. ανταλλάσεται OLED 65αρα με CRT 36" 😁😁😁

Παιδιά τα έχετε μπερδέψει. Άλλο η νοσταλγία άλλο η πρακτκότητα.
Αν φτάσουμε να λέμε ότι προτιμάμε το vhs από το 4Κ, και το pacman από το PS6 , να το κλείσουμε το "μαγαζί"

Y.Γ. ανταλλάσεται OLED 65αρα με CRT 36"
CRT> OLED για gaming

Change my mind

Καλά εντάξει παίξτε στις θυροτηλεοράσεις. Τα τελευταία 20 χρόνια παίζω μόνο σε προτζεκτορα 😉 (με τον αντίστοιχο ήχο βέβαια)
Καλό το μέγεθος αλλά στα games θες βασικά το μαύρο / χρωματα / λεπτομερεια που βγάζουν (μόνο) οι (καλές) οθόνες.

Και το κυριότερο (πλέον): Υψηλό refresh rate (οτιδήποτε κάτω από 100 πλέον ειναι συμβιβασμός)

(για input lag δεν ανοιγω κουβέντα)

δεν ειπα οτι προτιμαω βρε vhs απο 4k ταινια.

Στο retro gaming βεβαια αλλλαζουν τα πραγματα, εκει ΜΟΝΟ CRT, εξου και η arcade crt καμπινα μου.
Το ιδιο και στον παλιο μου υπολογιστη (amstrad cpc 464 + 6128) , οπως και την amiga μου.
Εχω τα αυθεντικα τους παλια μονιτορ.

το ιδιο και τα PLAYSTATION 1 KAI 2 που εχω ακομα και τα emulation για αυθεντικη εμπειρια και απουσια input lag.

Στον ηχο παλι τα πραγματα ειναι περιεργα..μπορει ενα flac ή ενα hires ν ακουγεται "καλυτερα" αλλα προτιμω το βινυλιο γενικοτερα σαν εμπειρια ή ενα καλο CD που παλι ακουγεται καλυτερα μαλλον.

To συγχρονο gaming φυσικα το προτιμω στην oled μου ή στο μονιτορ μου ...αυτο δεν αλλαζει.

Τεσπα... δεν ειπα οτι θα γυρισω πισω, απλα θα προστατεψω αυτα που εχω και κυριως θελω να τα εχω δικα μου , οπως καποτε τα ειχα, οποια στιγμη θελω, οπου θελω .

Καλό το μέγεθος αλλά στα games θες βασικά το μαύρο / χρωματα / λεπτομερεια που βγάζουν (μόνο) οι (καλές) οθόνες.

Και το κυριότερο (πλέον): Υψηλό refresh rate (οτιδήποτε κάτω από 100 πλέον ειναι συμβιβασμός)

(για input lag δεν ανοιγω κουβέντα)
Το μέγεθος είναι αναντικατάστατο. Αυτη ειναι η μαγεία που μαγνητιζει. Για θυμίστε μου γιατί έγινε μόδα το IMAX......;

εγω πια σ αυτη την ηλικια κατεληξα οτι το καθετι εκει που αναδειχηκε...

Δηλ. τα παλια arcade στην crt καμπινα μου.

Οι παλιοι υπολογιστες 80s στα αυθεντικα μονιτορ τους.

Τα παλια retro παιχνιδια , playstation, xbox, nintendo στις CRT .

Οι ταινιες φυσικα σε oled, μιας και δεν εχω πια προβολεα.
Αν ειχα εναν καλο χωρο θα τις εβλεπα κυριως στο προβολεα.

Το ιδιο και για τον ηχο... τα παλια μου βινυλια, cd κλπ εκει που τα ακουγα παλια , εχω ξαναπαρει ακριβως τα ιδια μηχανηματα που ειχα και τοτε.

Tannoy ηχεια, Nad / Sansui ενισχυτες, Technics MKII φυσικα για τα βινυλια , marantz cd player/ κασετοφωνο κai Eq ...ηχος που με γυριζει πισω και μου αρεσει.

Το καθενα εκει που φτιαχτηκε να παιζεται και ακουγεται!

Μη ξεχναμε βεβαια οτι μπορεις να εγκαταστησεις και Linux/steam os στο Ps5 (σε παλιο firmware) , οποτε μπορεις να παιζεις και steam παιχνιδια PC, Switch , emulators, klp...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έκαστος στο είδος του.
  • Προτζέκτορας για ταινίες, άντε και για καμιά μπάλα με κόσμο.
  • OLED για σειρές και παιχνίδια
  • LED από το πανέρι στην κουζίνα και κρεβατοκάμαρα για τίποτα ειδήσεις ή αϋπνίες.
  • CRT (αν είσαι ακόμα παλαβός και σου βρίσκεται) για retro κονσόλες.
Αυτά φυσικά αν θες να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη, αλλιώς μια 77άρα OLED τα κάνει όλα μια χαρά.

Last edited:
Το μέγεθος είναι αναντικατάστατο. Αυτη ειναι η μαγεία που μαγνητιζει. Για θυμίστε μου γιατί έγινε μόδα το IMAX......;
Άλλο η ταινία, άλλο το gaming….

Παίξε σε καμία καλή oled 45/49 ultra wide στα 160hz+ και θα καταλάβεις (πόσο χάλια είναι η ποιότητα στον Epson σου)

• Like
Reactions: Maestro
Ειδικα στα racing games που παιζω πολυ, μια καλη oled με 60/120 Ηζ ειναι απολαυση...
Και η eizo μου στα 118hz μια χαρά είναι

Αυτή ήταν η μαγεία των crt . Δεν έχουν native ανάλυση και hz . Όλα ήταν συνδιασμος πόσο σηκώνει η λάμπα...