Ειχα ξεκινησει να γραφω εντυπωσεις, αλλα με προλαβε ο @koupa

Δουλευει μια χαρα λιγο που το δουλεψα σε kodi 17b - windows 7 και μαλιστα offsite, οποτε τραβουσε υλικο απο τον plex server στο σπιτι.
copy paste απο το "planned features & known bugs"
Planned Features
Sort by Episode / Season for TV shows
Sort by List / Album / Folder for Music
TV Theme Music
Plex Companion
More Keyboard Controls
Pre-roll Video and Trailers
Known Issues
Downloaded subtitles are not persistent
Sometimes when using Big Seek the picture stalls while audio keeps going (Kodi issue?)
No Channels support
Raspberry Pi is slow with large lists
Launching from My Addons doesn't work/crashes
No (live) Music Lyrics integration
Να ειμαι ειλικρινης, ηλπιζα οτι θα ηταν πιο πολυ προς plexkodiconnect, οπου τα media ενσωματωνονται κανονικα στη library του kodi και επομενως δουλευουν πανω τους ολα τα add ons του kodi (next aired κτλπ). Εδω μοιαζει πιο πολυ με plexbmc + amber skin, οπου πατωντας το plex addon μπαινεις σε ενα ξεχωριστο μενου και interface διατηρωντας την μηχανη του kodi για playback, τα menu video/audio settings του kodi, αλλα και τη δυνατοτητα κατεβασματος υποτιτλων. Καταλαβαινω αυτη την επιλογη απο τη μερια της ομαδας του plex διοτι προφανως ηθελαν να φαινεται οτι ειναι μεν kodi, αλλα ειναι "εμπειρια plex". Ειδικα μετα την προσπαθεια που εχουν κανει να ενωποιησουν ολα τα διαφορετικα UI στις πλατφορμες που υποστηριζουν plex, ειναι λογικο να μην θελουν το kodi να διαφερει.
Θα συνεχιζω να παιζω μαζι του οσο καιρο διαρκει η συνδρομη μου, αλλα δεν νομιζω οτι θα την ανανεωσω για χαρη του. Φανταζομαι αλλωστε οτι συντομα θα γινει διαθεσιμο και στους free users. Αυτη τη στιγμη πιστευω οτι εχει πιο πολυ ενδιαφερον για χρηστες που τρεχουν kodi πανω σε raspberry, μιας και ετσι θα εχουν τη δυνατοτητα (που νομιζω οτι δεν εχουν αλλιως) να απολαμβανουν τα πλεονεκτηματα τοσο του kodi οσο και του plex. Για οσους εχουν windows ή android tv, νομιζω οτι το συγκεκριμενο ειναι μαλλον πολυτελεια.
Σχετικα με το θεμα του scraping στο kodi, εχω αρτια οργανωμενη τη βιβλιοθηκη μου (υποφακελος για καθε ταινια), αλλα και παλι το kodi καπου μου τα χαλαει. Το plex τα παει αρκετα καλυτερα και ακομα και οταν υπαρχει mismatch, (θεωρω οτι) ειναι πιο ευκολο το ui του για τη διορθωση. Εδω ερχομαστε ομως στην παλια διαμαχη plex vs kodi, οπου το καθε συστημα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα και εχει φτιαχτει με σκοπο λιγο διαφορετικη χρηση. Προς το παρων χαιρομαι που εχουμε "παιχνιδακια" να παιζουμε και που με το plex for kodi, μας δινουν ενα ακομα