Plex media center

Εγώ που είμαι πλέον plex pass user γιατί δεν έχω δει όλα αυτά τα extra features, όπως trailers πριν από την ταινία κλπ

Μήπως πρέπει να κατεβάσω άλλο plex server στο PC?

Χρειαζεται να το ενεργοποιησεις τοσο απο τη μερια του server, οσο και απο την μερια του player.

αυτο δεν το ξερω :)
ψαξε καπου στα settings αν υπαρχει η επιλογη "cinema trailers to play before movies" ή κατι τετοιο. Στο plex web και σε ενα παλιο PHT που εχω υπαρχει παντως και μαλιστα επιλεγεις ποσα trailer να παιξουν πριν την ταινια

https://www.engadget.com/2016/12/16/plex-cloud-stops-supporting-amazon/

πηγαν στο βροντο και οι συζητησεις επι συζητησεων για το τι γινεται με το πειρατικο υλικο στους σερβερ της αμαζον :)
Εμένα δεν μου έστειλαν πρόσκληση ακόμα. Πήρα και έγω ένα seedbox και το ενωσα με το plex και βλέπω μια χαρά χωρίς καν να θέλει download η ταινία

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις καθώς έχω αφήσει τον Plex εδώ και καιρό
Να σημειώσω ότι έχω τις ταινίες μου σε nas synology και στριμάρω σε Apple TV με το infuse.
- Τι ακριβώς κάνει το Plex for Kodi; Στριμάρω απλά τις ταινίες μου ή μπορώ να προσθέσω addons όπως το exodus?
- Μπορώ να το εγκαταστήσω στο Plex του Apple TV?

Sent from my iPad using Tapatalk

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις καθώς έχω αφήσει τον Plex εδώ και καιρό
Να σημειώσω ότι έχω τις ταινίες μου σε nas synology και στριμάρω σε Apple TV με το infuse.
- Τι ακριβώς κάνει το Plex for Kodi; Στριμάρω απλά τις ταινίες μου ή μπορώ να προσθέσω addons όπως το exodus?
- Μπορώ να το εγκαταστήσω στο Plex του Apple TV?

To plex for kodi ειναι addon για το kodi. Αν μπορεις να εγκαταστησεις kodi στο ATV σου, τοτε μπορεις να εγκαταστησεις το plex for kodi πανω στο kodi. To plex for kodi επιτρεπει τη χρηση του kodi ως player για να παιξεις ταινιες που υπαρχουν σε plex server. Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις subtitle addons για να κατεβασεις υποτιτλους για τις ταινιες/σειρες (αν και ο ιδιος ο plex server εχει τετοια λειτουργικοτητα π.χ. μεσω του subzero)

Εχω την εντυπωση οτι kodi μπαινει σε atv2 atv4 αλλα οχι 3. Δεν ειχα ποτε ATV οποτε αναφερω απλα οτι εχει παρει το αυτι μου.

Απάντηση: Re: Plex media center

To plex for kodi ειναι addon για το kodi. Αν μπορεις να εγκαταστησεις kodi στο ATV σου, τοτε μπορεις να εγκαταστησεις το plex for kodi πανω στο kodi. To plex for kodi επιτρεπει τη χρηση του kodi ως player για να παιξεις ταινιες που υπαρχουν σε plex server. Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις subtitle addons για να κατεβασεις υποτιτλους για τις ταινιες/σειρες (αν και ο ιδιος ο plex server εχει τετοια λειτουργικοτητα π.χ. μεσω του subzero)

Εχω την εντυπωση οτι kodi μπαινει σε atv2 atv4 αλλα οχι 3. Δεν ειχα ποτε ATV οποτε αναφερω απλα οτι εχει παρει το αυτι μου.

Έχω το Kodi στο Tv με πλάγιο τρόπο.
Νομίζω όμως ότι δεν το κατάλαβα καλά, εγώ νόμιζα ότι μπορείς να εγκαταστάσεις το Kodi στον Plex και όχι το αντίθετο...

Οχι, λάθος είχες καταλάβει.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Οπότε παντελώς άχρηστο αφού ο Nas δεν σηκώνει το transcoding που απαιτεί ο Plex, έτσι?

3526e2c4c17d9e39b37dc7b86516177b.jpg

Γιατί φαίνεται έτσι;
d4a2129a93e9f5d8dd63e5f062066604.jpg

Last edited:
Φιλε μου ευχαριστω πολυ! Εψαχνα καιρο μια δικαιολογια/ευκαιρια να παρω plex pass και εσυ μου την εδωσες :)

Τώρα χρησιμοποιεις Plex player?

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Όπως προείπα δεν ασχολούμαι με plex γιατί ο synology δε μπορεί να κάνει transcoding και δεν είμαι διατεθειμένος να έχω το Mac ανοιχτό για να δω μια ταινία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Όπως προείπα δεν ασχολούμαι με plex γιατί ο synology δε μπορεί να κάνει transcoding και δεν είμαι διατεθειμένος να έχω το Mac ανοιχτό για να δω μια ταινία

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχει αρκετά seedbox που ειναι συμβατά με plex και δεν θες να έχεις καθόλου υπολογιστή ανοιχτό

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή στριμάρω από Nas σε Apple TV4 με το infuse ή με το MrMc (ουσιαστικά είναι μια light εκδοχή του Kodi) έχω άπειρες δυναντότητες για παραμετροποίηση υποτίτλων και εικόνας που μπροστά τους ο Plex μοιάζει αρχαιολογία

Φιλε μου ευχαριστω πολυ! Εψαχνα καιρο μια δικαιολογια/ευκαιρια να παρω plex pass και εσυ μου την εδωσες :)

Χαίρομαι, γιαυτο άλλωστε είμαστε εδώ...

Εχω ενα προβλημα με το encoding των subs στον Plex Media Player. Στο Samsung app φαινονται μια χαρα. Το ιδιο και στο παλιο πλεον Plex Home Theater, οπως και μεσω chromecast.

Αλλα στο Media Player εμφανιζονται οι υποτιτλοι με τα γνωστα "κινεζικα". Επαιξα με τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα ακρη. Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει τον Media Player και εχεις σωστους subs? Ολοι οι subs ειναι srt.