k.m.
Supreme Member
Ναι απο synology χωρις να θέλει κατι transcode. Όλα καλά και το HDRεχει δοκιμασει κανεις να παιξει ταινιες 4K μεσω του plex?
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι απο synology χωρις να θέλει κατι transcode. Όλα καλά και το HDRεχει δοκιμασει κανεις να παιξει ταινιες 4K μεσω του plex?
Ναι απο synology χωρις να θέλει κατι transcode. Όλα καλά και το HDR
918+
Αν αρχίσει transcode ειναι χαμένο παιχνίδι σε μεγάλες αναλυσεις
Τι player έχεις ?
Βάλε να παίξει και δες στο activity τι κάνει και αν κάνει transcode σε εικόνα/ήχο/υπότιτλους.
Αν το παίζει όπως ειναι δεν θα έπρεπε να ζορίζεται.
To 214se έχει ΝΟ σε όλα τα transcoding
https://support.plex.tv/articles/201373803-nas-compatibility-list/
Δεν κατάλαβα τι είναι το θέμα. Νόμιζα δεν παίζει τις ταινίες.Μα δεν μπορώ καν να προσθέσω σαν uder τον diskstation δεν τον βλέπω καν.
Δεν κατάλαβα τι είναι το θέμα. Νόμιζα δεν παίζει τις ταινίες.
Οπότε το εγκατεστησες απο μέσα (Και όχι manual).
Και πατάς open στο service και δεν το ανοίγει;
Προσοχή ανοίγει σε άλλο παράθυρο στο browser, Μην το κόβει ο browser.
Τώρα δεν ειμαι μπροστά στο pc, αλλά δες αν εχει γραψει κατι σε κάποιο log. Plex ή system.
Α! Μάλιστα. Σε 214 se έχω εγκαταστήσει τον Plex, πατάω open αλλά δεν ανοίγει με τίποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο μαλλον εχει να κανει με τις πορτες που ειναι ανοικτες. Το Plex πιθανον να παιζει αλλα ισως να μην εχεις ανοιξει την 5000 ειτε locally στο pc σου απ'οπου πας να κανεις open τη σελιδα του plex ειτε στο ιδιο το NAS . Υποθετω φυσικα οτι ολα αυτα τα κανεις στον ιδιο χωρο που βρισκεται το NAS δλδ στο ιδιο δικτυο κι οχι εκτος σπιτιου ας πουμε γιατι σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται διαδικασια για να μπορεις να κανεις access remotely το Plex.
Όχι, μιλάμε για τον ίδιο χώρο. Η 5000 είναι ανοιχτή στον synology, δεν ξέρω στο ρουτερ τι γίνεται
Βλακεια ειπα σορρυ. Οχι 5000 αλλα 32400. Η default του Plex ειναι 32400. Για τσεκαρε την και αυτην και στα 2 να δεις.
Καλημερα φιλε μου. Τι εννοεις να αναχαραξεις? Εχω το DS 115J και αν και αργει να κανει το σκαναρισμα των folders μερικες φορες, παρ'αυτα παιζει μια χαρα τα περισσοτερα αρχεια, αρκει φυσικα να μη χρειαζεται transcoding. Αν χρειαζεται transcoding παιρνω το γνωστο μνμ.Ναι αυτό ήταν. Τώρα να δω αν μπορώ να αναχαράξω τα αρχεία μου με τόσο αδύναμο επεξεργαστή
Καλημερα φιλε μου. Τι εννοεις να αναχαραξεις? Εχω το DS 115J και αν και αργει να κανει το σκαναρισμα των folders μερικες φορες, παρ'αυτα παιζει μια χαρα τα περισσοτερα αρχεια, αρκει φυσικα να μη χρειαζεται transcoding. Αν χρειαζεται transcoding παιρνω το γνωστο μνμ.
Την ώρα που παίζει, βλεπεις στο web το activity. Νομίζω είναι πάνω δεξιά.Εννοώ λόγω του αδύναμου επεξεργαστή. Δοκίμασα tv series που είναι 1080p και τις παίζει μια χαρά, σήμερα θα δοκιμάσω ταινίες ultra hd να δω τι κάνει.
Απλά 2 ερωτήσεις:
1) Πως ξέρω πότε κάνει Transcoding?
2) Πως μπορώ να δω σε τι ποιότητα γίνεται η αναπραγωγή?
Την ώρα που παίζει, βλεπεις στο web το activity. Νομίζω είναι πάνω δεξιά.
Αν κάνει transcode θα το καταλάβεις γιατί δεν θα παίζει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.