Plex media center

Απάντηση: Re: Plex media center

Ναι τo καταλαβα για τον αδυναμο επεξeργαστη αλλα δεν καταλαβα τη φραση "να αναχαραξω τα αρχεια μου" που λες.
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω να σου απαντησω τις ερωτησεις αυτες αλλα ξερω οτι στο δικο μου ετσι και χρειαστει να κανει transcoding απλα δεν παιζει. To δικο σου εχει καλυτερο επεξεργαστη (διπλασια συχνοτητα πχ το καθε core) και διπλασια μνημη, οποτε δεν ξερω ισως και να μπορει.

Να ΑΝΑΠΑΡΑΞΩ εννοούσα... Sory!

Εκεί που έχεις ανοίξει το browser που βλέπει το synology ( και κάνεις ρυθμίσεις προσθέτεις βιβλιοθήκες κτλ).

Στο web UI ειναι.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκεί που έχεις ανοίξει το browser που βλέπει το synology ( και κάνεις ρυθμίσεις προσθέτεις βιβλιοθήκες κτλ).

Στο web UI ειναι.

Κατάλαβα. Βασικά όμως βλέπω από την Tv (LG OLED B9), το ίδιο πράγμα είναι φαντάζομαι.

Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Κατάλαβα. Βασικά όμως βλέπω από την Tv (LG OLED B9), το ίδιο πράγμα είναι φαντάζομαι.
Θα πατήσεις play στην tv και θα πας στον υπολογιστή να δεις τι κάνει.

Να ΑΝΑΠΑΡΑΞΩ εννοούσα... Sory!
Χαχαχαχα. Ρε φιλε σορρυ, αληθεια ουτε που μου πηγε του χαζου το μυαλο οτι ηταν απλα λαθος πληκτρολογηση κι εψαχνα να δω τι εννοεις.
Ναι οκ θα σου παιξει ακομα και 4Κ λογικα, αφου παιζει εμενα που ειναι αρκετα κατωτερο μηχανακι.
Αυτο που σου λεει ο k.m. θα το δεις μονο απο τον browser. Μπορεις να τον ανοιξεις κι απο tablet την ωρα που βλεπεις στην tv για να δεις τι παιζει και πως το παιζει κι αν κανει transcoding κλπ. Πανω δεξια ειναι και λεγεται Activity, θα το δεις.

Και άλλη μια ερώτηση. Οι πληροφορίες αυτές (πάτησα το i στην tv κατά την αναπαραγωγή) είναι οι πληροφορίες γενικά για την ταινία ή οι πληροφορίες της αναπαραγωγής;
30bf3a3dece67cfe0f60b2929ad6e19f.plist

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Plex media center

Έχω εγκαταστήσει το tract.tv αλλά δεν ξέρω πως να το βρώ

Δεν το ξέρω αλλα βλέπω

The Plex scrobbler uses Plex Pass webhooks to automatically scrobble what you’re watching, rating, and collecting from Plex to Trakt. Once set up, everything runs automatically in the background.

https://blog.trakt.tv/plex-scrobbler-52db9b016ead

Δεν ξερω συγκεκριμενα για το trakt plugin αλλα το Plex γενικοτερα εχει σταματησει την υποστηριξη σε ολα τα Plugins. Ξερω επισης οτι ειχα subs plugins μεχρι προσφατα και ειχα πολλα θεματα αποκρισης απο το NAS τα οποια εντοπιζονταν στα Plugins. Μολις τα εβγαλα το NAS αρχισε να πεταει. Οκ transcoding συνεχιζει να μην κανει γιατι δεν μπορει αλλα κατα τ'αλλα παει σφαιρα.

Δεν ξερω συγκεκριμενα για το trakt plugin αλλα το Plex γενικοτερα εχει σταματησει την υποστηριξη σε ολα τα Plugins. Ξερω επισης οτι ειχα subs plugins μεχρι προσφατα και ειχα πολλα θεματα αποκρισης απο το NAS τα οποια εντοπιζονταν στα Plugins. Μολις τα εβγαλα το NAS αρχισε να πεταει. Οκ transcoding συνεχιζει να μην κανει γιατι δεν μπορει αλλα κατα τ'αλλα παει σφαιρα.

Μέχρι 1080p παίζει μια χαρά, σε 4K άλλες φορές παίζει, άλλες έχει τρομερά κολλήματα

Μέχρι 1080p παίζει μια χαρά, σε 4K άλλες φορές παίζει, άλλες έχει τρομερά κολλήματα

Εξαρταται και το 4Κ βρε αδερφε. Αν ειναι απο τα μεγαλα των 60+GB ε καπου λογικο δεν ειναι να δυσκολευεται λιγο να τα παιξει με τοσο μικρο σεταπ σε σχεση με αυτα που προτεινει η ιδια η Plex ?

Όταν κολλάει δες αυτό που σου είπα.

Μπορεί να φταίει κάτι άλλο και όχι η εικόνα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Μιλάω για το ίδιο ακριβώς αρχείο, άλλες φορές το παίζει κι άλλες όχι

Έχει σταματήσει τα plugins η plex

Δες εδώ για 3rd part και γενικά στο internet για το τι κυκλοφορεί.

Εγώ δεν έχω βάλει κατι.

https://www.makeuseof.com/tag/best-plex-plugins-power-users/

Αυτό έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι για να κάνω τις ρυθμίσεις

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    102.8 KB · Views: 76

Αυτό έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι για να κάνω τις ρυθμίσεις
Έχεις plex pass ?

Δες τα 2 σημεία στα settings. Έχει πρόσθετα σε 2 σημεία του μενού αριστερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Μιλάω για το ίδιο ακριβώς αρχείο, άλλες φορές το παίζει κι άλλες όχι
Το δίκτυο σου ειναι gigabit παντού? ( Εκτός από την tv)

Μήπως επιλέγεις διαφορετικούς ή καθόλου υπότιτλους οταν παιζει οκ ;

Αν ο εκλεγμένος υποτιτλος/ήχος δεν υποστηρίζεται τοτε ξεκιναει transcode