Erwdios
Senior Member
- 17 July 2014
- 430
Λοιπόν, έφτιαjα έναν φάκελο Media, έφτιαξα μέσα εκεί subfolders για Movies, TV Shows και Music και μετέφερα εκεί τις σειρές. Όλα δουλεύουν ρολόι πλέον, ευχαριστώ όλους όσοι αφιέρωσαν χρόνο στο προβλημά μου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ερώτηση, πλήρωσες με πιστωτική? Επειδή βλέπω το ποσό σε δολάρια, πόσο κοστίζει σε ευρώ η μηνιαία? Κάνει αυτόματα τη μετατροπή?
Επιπλέον έχω μια VDSL 30άρα με ικανοποιητικό upload. Επειδή θέλω το Plex να αποτελέσει το δικό μου media club και να μην ασχολούμαι καθόλου με υπότιτλους, επικοινωνία PC με την TV κλπ. λές ότι αξίζει έτσι?
Επιπλέον οι «κατεβασμένες» σειρές έχουν κάποιο θέμα με την προσθήκη trailers & extras ή όλα δουλεύουν ρολόι?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Προσωπικά έχω lifetime plex pass. Οι λόγοι αρκετοί και διαρκώς αυξάνονται. Στην αρχή ήταν απλά για support μια εφαρμογής που την χρησιμοποιώ τόσο πολύ και θέλω να την δω να αναπτύσσεται κι αλλο.
Μετά ήρθε το multi user, με κάθε χρήστη να έχει δικό του watch list και μου έλυσε τα χέρια. Μετά το chromecast support, που για πολλούς μήνες ήταν μόνο premium feature. Εδώ και ένα μήνα, αυτόματη προσθήκη trailers & extras από licensed online source.
Όταν κάποια στιγμή θα αποκτήσω και upload της προκοπής θα είναι το δικό μου προσωπικό home media club και το media library sharing θα έχει μεγαλύτερο νόημα (Όχι ότι τώρα δεν δουλεύει. Μια χαρά δουλεύει)
Ερώτηση, πλήρωσες με πιστωτική? Επειδή βλέπω το ποσό σε δολάρια, πόσο κοστίζει σε ευρώ η μηνιαία? Κάνει αυτόματα τη μετατροπή?
Επιπλέον έχω μια VDSL 30άρα με ικανοποιητικό upload. Επειδή θέλω το Plex να αποτελέσει το δικό μου media club και να μην ασχολούμαι καθόλου με υπότιτλους, επικοινωνία PC με την TV κλπ. λές ότι αξίζει έτσι?
Επιπλέον οι «κατεβασμένες» σειρές έχουν κάποιο θέμα με την προσθήκη trailers & extras ή όλα δουλεύουν ρολόι?