Κ όλα αυτά στο σπίτι του αλλου... Δεν σου δίνει κ το pin της ΑΤΜ του;
Πέρα απο την πλάκα πάντως θα είχε ενδιαφερον
Για να λυθεί το πρόβλημα μπαίνω στον NAS από το τοπικό δίκτυο ανοίγω του φακέλους με τις ταινίες και μετά όλα καλά.
.
Μπορείς να βάλεις να σου ανοίγει μόνο του το φάκελο οταν ανοίγει το Mac. Εγω αυτο εχω κανει.
Πως το κάνω αυτό;
Μέχρι προχθές δούλευαν όλα μια χαρά.Παλαιότερα μπορούσες να τις παίξεις απο atv, iPad?
Επισης, το προβλημα υπαρχει σε ολα τα αρχεια βιντεο ή μονο σε καποια;
Τελος, ποιο synology εχεις;
Το έχω και στα 2. Το syno που μας ενδιαφέρει, το έχω πάνω σε http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac68u-dual-band-wireless-ac1900-gigabit-router-p-PER.614998 και σε πληροφορώ οτι στριμάρω στο Apple TV ασύρματα 1080p απροβλημάτιστα (μόνο σε fast forward ξεσυγχρονίζονται οι υπότιτλοι).Ρε συ σιγουρα; Ο plex server ειναι πανω στο synology ή ειναι στο mac? Αν ειναι στο synology θεωρητικα δεν θα επρεπε να δουλευουν ολα μια χαρα. το 214se δεν εχει αρκετα δυνατη cpu για να κανει transcoding, οποτε αν επεφτες σε καποιο video/audio format που δεν υποστηριζοταν απο τις συσκευες σου θα πρεπει να παθαινε κοκομπλοκο. Αν λες οτι μεχρι χτες δουλευε μια χαρα, τοτε προφανως δεν ειχες πεσει πανω σε αρχειο που να χρειαζεται transcoding. Δες παλι στις επιλογες του πλεξ στους clients, οτι ειναι ενεργοποιημενα τα direct play, direct stream και βαλε και μεγιστη video quality.
Όχι, όχι. Τίποτα δεν άλλαξα.μηπως μετεφερες τα αρχεια αλλου; μηπως αλλαξες κανενα φακελο; μηπως εκανες αναβαθμιση στο dsm και αλλαξαν τιποτα folder permissions; Επειδη σε παλαιοτερα ποστ σου ειδα οτι ειχες βαλει σερβερ πανω και στο μακ, μηπως στο atv και στου αλλους clients δεν εχεις αλλαξει τον σερβερ που θελεις να βλεπεις;
Για το bandwidth δεν αμφιβαλλω καθολου, αλλα το 214se δεν μπορει να κανει transcoding. Απλα, οπως ειπα τα αρχεια που επαιξες δεν χρειαζοταν transcoding.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.