Πώς κατεβάζω της ταινίες στο tablet έκανα συνδρομή και μου λέει κάτι για ask to server to allow

εχεις κανει αυτο;
Πώς κατεβάζω της ταινίες στο tablet έκανα συνδρομή και μου λέει κάτι για ask to server to allow
εσυ που ειχεις και plex pass μηπως πηρες κανενα invitation για plex cloud? να εχουμε καποιον απο εδω να μας πει εντυπωσεις!
Δηλαδή για να καταλάβω, έχω που έχω pass μπορω να εγραφω να κατέβαζω εκεί το υλικό που έχω και να βλέπω οπου θέλω χωρίς να είναι ανοικτός ο υπολογιστής? Με τις ταινίες δεν υπάρχει θέμα?
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς κάνει ένα nas κωδικοποίηση σε 1080p έχει τόσο δυνατό επεξεργαστή;Πρεπει να στειλεις αιτηση για το plex cloud για να μπεις. Απλα, οι plex pass εχουν προτεραιοτητα (κοινως οι απλοι δεν μπαινουν!). Οι πιο πολλοι που τρεχουμε plex server, το εχουμε πανω σε nas, γιατι δεν γινεται δουλεια αλλιως (ανοιγε-σβηνε υπολογιστη).
Είναι δωρεάν το cloud?Πρεπει να στειλεις αιτηση για το plex cloud για να μπεις. Απλα, οι plex pass εχουν προτεραιοτητα (κοινως οι απλοι δεν μπαινουν!). Οι πιο πολλοι που τρεχουμε plex server, το εχουμε πανω σε nas, γιατι δεν γινεται δουλεια αλλιως (ανοιγε-σβηνε υπολογιστη).
Εγώ συνήθως έβλεπα από wd tv και από iPad μέσω seedbox και από private server μετά τα ανοίγω μέσω vlc και τα βλέπω προϋπόθεση να είναι ενσωματωμένη οι υπότιτλοι. Η επόμενη λύση μέσω iPad είναι από streaming site αλλά έχει πολλές διαφήμισης. Έχεις plex pass?To amazon cloud drive (απο οτι θυμαμαι) ειναι 60δολλαρια το χρονο για απεριοριστη χωρητικοτητα. Νομιζω οτι εχει και μια δοκιμαστικη περιοδο 3 μηνων ανευ χρεωσης.
NAS λεω με την κυριολεκτικη εννοια του ορου (network attached storage) και οχι αποκλειστικα τα ετοιμα "κουτακια" που κυκλοφορουν. Ο plex server μου εχει celeron g1820, το οποιο αν και δεν ειναι κτηνος, αρκει για transcoding 1080p -> 4 mbps ποιοτητα (οπως την αναφερει το plex). Εντος σπιτιου, αλλωστε παιζω direct play. Ακομα και ο hp n54l που ειχα πριν σε αυτον το ρολο, με πολυ υποδεεστερο επεξεργαστη, μπορουσε να αντεξει 1080p -> 2mbps. Τα φτηνα synology, qnap κτλπ προφανως δεν αντεχουν να κανουν τετοια πραγματα.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MfYoJkiwSqCXg8cm5-Ac4oOLPRtCkgUxU0jdj3tmMPc/edit#gid=314388488
εδω αναφερονται αρκετα ετοιμα nas, η cpu που εχουν και οι δυνατοτητες τους για transcoding.
Μου ήρθε την Παρασκευή email για limited offer το Plex pass lifitime στα 75 και επειδή το χρησιμοποιώ μανιωδώς για ταινίες τα τελευταία 2 χρόνια, λέω να το τιμήσω.
Αξίζουν τα 75 κατά τη γνώμη σας?
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν το βλέπω να σου έρχεται, καθώς η προσφορά λήγει απόψε τα μεσάνυχτα και με τρώει ο κώλος μου τώρα τρεις μέρες να τους τα ακουμπήσω
Εγω παντος που ειχα τον plex server στο seagate NAS το εβγαλα.
Δεν μπορουσα να δω ταινια με υποτιτλους ουτε στην tv ουτε στο ipad παρολο που επελεγα μεσα απο το σχετικο μενου.
Στο τελος κουραστικα το απεγκατεστησα και 'τελειωσα'.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.