Χτες άνοιξα ένα θέμα εδώ για την κάρτα τηλεόρασης μου και τα προβλήματα της. Σήμερα μπήκα στο plex και βρήκα ένα ερωτηματολόγιο. Το συμπλήρωσα και σε ελάχιστα λεπτά είχα απαντηση. Μου ξεκλείδωσαν το λογαριασμό μου και πλέον έχω πρόσβαση στην κάρτα μου. Τη σεταρισα κανονικά και δουλεύει σχετικά οκ. Έχω πλέον πρόσβαση και από το κινητό μου στα ελληνικά κανάλια. Οπότε έχει ολοκληρωθεί σχεδόν 100% το plex σαν media server.
Το μόνο θέμα που έχει είναι η μη ύπαρξη της Ελλάδας στο αρχικό μενού με αποτέλεσμα να μην έχεις epg. Σε επικοινωνία που είχα με τα παιδιά είπαν για εξωτερικό πρόγραμμα καθώς ακόμη δεν έχουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα αυτός που μου απάντησε έχει οικογένεια εδώ και εχει ένα λόγο επιπλέον να ασχοληθεί.
Το μόνο θέμα που έχει είναι η μη ύπαρξη της Ελλάδας στο αρχικό μενού με αποτέλεσμα να μην έχεις epg. Σε επικοινωνία που είχα με τα παιδιά είπαν για εξωτερικό πρόγραμμα καθώς ακόμη δεν έχουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα αυτός που μου απάντησε έχει οικογένεια εδώ και εχει ένα λόγο επιπλέον να ασχοληθεί.