Plex media center

Χτες άνοιξα ένα θέμα εδώ για την κάρτα τηλεόρασης μου και τα προβλήματα της. Σήμερα μπήκα στο plex και βρήκα ένα ερωτηματολόγιο. Το συμπλήρωσα και σε ελάχιστα λεπτά είχα απαντηση. Μου ξεκλείδωσαν το λογαριασμό μου και πλέον έχω πρόσβαση στην κάρτα μου. Τη σεταρισα κανονικά και δουλεύει σχετικά οκ. Έχω πλέον πρόσβαση και από το κινητό μου στα ελληνικά κανάλια. Οπότε έχει ολοκληρωθεί σχεδόν 100% το plex σαν media server.

Το μόνο θέμα που έχει είναι η μη ύπαρξη της Ελλάδας στο αρχικό μενού με αποτέλεσμα να μην έχεις epg. Σε επικοινωνία που είχα με τα παιδιά είπαν για εξωτερικό πρόγραμμα καθώς ακόμη δεν έχουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα αυτός που μου απάντησε έχει οικογένεια εδώ και εχει ένα λόγο επιπλέον να ασχοληθεί.

Re: Απάντηση: Plex media center

Χτες άνοιξα ένα θέμα εδώ για την κάρτα τηλεόρασης μου και τα προβλήματα της. Σήμερα μπήκα στο plex και βρήκα ένα ερωτηματολόγιο. Το συμπλήρωσα και σε ελάχιστα λεπτά είχα απαντηση. Μου ξεκλείδωσαν το λογαριασμό μου και πλέον έχω πρόσβαση στην κάρτα μου. Τη σεταρισα κανονικά και δουλεύει σχετικά οκ. Έχω πλέον πρόσβαση και από το κινητό μου στα ελληνικά κανάλια. Οπότε έχει ολοκληρωθεί σχεδόν 100% το plex σαν media server.

Το μόνο θέμα που έχει είναι η μη ύπαρξη της Ελλάδας στο αρχικό μενού με αποτέλεσμα να μην έχεις epg. Σε επικοινωνία που είχα με τα παιδιά είπαν για εξωτερικό πρόγραμμα καθώς ακόμη δεν έχουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα αυτός που μου απάντησε έχει οικογένεια εδώ και εχει ένα λόγο επιπλέον να ασχοληθεί.

ωραιος!
Βλεπω βιντεακια για το plex dvr και θα γουσταρα να το στησω, αλλα απο την αλλη δεν βλεπω καθολου ελληνικη τηλεοραση (εκτος απο nickelodeon με τα πιτσιρικια). Χαιρομαι ομως που το εχεις βολευτει και σε βοηθησαν

Καλά κι εγώ μη φανταστείς. Την έχω σχεδόν 6 χρόνια και έχω δει μόνο ολυμπιακούς Αγώνες και ελάχιστους άλλους. Ούτε ταινίες ούτε σειρές ούτε τίποτα. Αλλά είναι το γ@μωτο.

Σε μενα δεν επαιξε και τοσο καλα (i5-5250U με Intel® HD Graphics 6000 που υποστηριζει Intel Quick Sync Video).

Εβαλα μια ταινια (1080p -15Mbps) να την δω σε tablet στα 480p και αν και επαιζε κανονικα, ο cpu βαρεσε κοκκινα. Μολις πηγα να βαλω ταυτοχρονα 2η ταινια στο κινητο, εκει κλαταρε το συστημα (σταματαγε η μια, ξεκινουσε η αλλη και το αναποδο).

Παιδιά καλημέρα, προκειμενου να μην αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό συνέχεια, υπάρχει άλλος τρόπος να βλέπω ταινίες απο το plex στην τηλεοραση του δωματίου μου?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλημέρα, προκειμενου να μην αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό συνέχεια, υπάρχει άλλος τρόπος να βλέπω ταινίες απο το plex στην τηλεοραση του δωματίου μου?

μονο αν στησεις τον σερβερ αλλου π.χ. nas, server, nvidia shield tv

Καλημερα.

Υπαρχουν 2 λυσεις αλλα και οι 2 απαιτουν συνδρομη (Plex Pass) για να λειτουργησουν.

1. Cloud Sync: Στην ουσια συχρονιζει οποια αρχεια θες στο Cloud (Google Drive-Box-Dropbox) τα οποια πρεπει να εχεις ηδη στον Plex Media server.
2. Plex Cloud: Εχεις εναν κανονικο server αλλα αυτη την φορα στο Cloud (Google Drive-Dropbox-One drive).

Και οι 2 λυσεις περιοριζονται απο τον χωρο που εχεις στην καθε υπηρεσια (Google drive κτλ).

Εγω χθες καθισα να σεταρω το Plex Cloud στο Onedrive (εχω 1ΤΒ χωρο απο συνδρομη στο Office 365) και το δοκιμαζω. Μια χαρα δουλευει απλα παιρνει πολυ χρονο το upload ακομα και με VDSL 50αρα.

Αυτό δεν έχει κόστος, αξίζει τον κόπο...?

Αυτό δεν έχει κόστος, αξίζει τον κόπο...?

προσωπικα θεωρω οτι οχι δεν αξιζει, εκτος αν για καποιον λογο εχεις μεγαλο χωρο στο cloud. Ο @Tsop εχει 1τερρα και εχει και vdsl με 3-10upload (αναλογα πακετο και παροχο), οποτε εκει ισως εχει ενδιαφερον.
Ακομα και ετσι ομως, παλι θα πρεπει να αφησεις τον υπολογιστη ανοιχτο καποιες ωρες για να ανεβει η ταινια, οποτε τι νοημα εχει; Ειχε πολυ ενδιαφερον για ενα φεγγαρι που το plex cloud υποστηριζε amazon cloud drive και τοτε το amazon εδινε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ χωρο (κατι που δεν ισχυει πλεον).

Αποψη μου, στησε ενα σερβερακο να τον εχεις κατεβαστηρι και για ενα σωρο αλλες εφαρμογες.

Θα συμφωνησω με τον avpap. Το Cloud δεν συμφερει για καθημερινη χρηση. Το upload ακομα και με VDSL (5 upload εχω) αργει πολυ, ειδικα αμα μιλαμε για μεγαλα αρχεια ή ολοκληρες σεζον απο σειρες. Ειναι απλα μια καλη λυση αν λειπεις για μερες απο το σπιτι (ταξιδια λογο δουλειας, διακοπες κτλ).

Εγω το σεταρα απο περιεργια πιο πολυ να δω πως δουλευει.

Ξέρει κανείς που αποθηκεύονται οι υπότιτλοι που κατεβάζουμε και αν υπάρχει επιλογή να αποθηκεύονται μαζί με το το αντίστοιχο αρχείο όπως γίνεται στο Kodi/SPMC;

Ξέρει κανείς που αποθηκεύονται οι υπότιτλοι που κατεβάζουμε και αν υπάρχει επιλογή να αποθηκεύονται μαζί με το το αντίστοιχο αρχείο όπως γίνεται στο Kodi/SPMC;

εξαρταται απο το plugin που χρησιμοποιεις. Το sub-zero, που θεωρω οτι ειναι το καλυτερο, εχει επιλογη να τους κατεβαζει στο folder του βιντεο.

αν χρησιμοποιεις καποιον αλλον metadata agent, τοτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα οι υποτιτλοι να ειναι χωμενοι καπου μεσα στον κυκεωνα των φακελων της plex library (χεσε μεσα δηλαδη)

Τρέχω το Plex addon μέσα από SPMC και το subtitles.gr addon από το Alive repo. Στο SPMC κατεβάζει κανονικά και αποθηκεύει τους υπότιτλους αλλά μέσα από το Plex addon τους κατεβάζει, παίζουν κανονικά, αλλά τους αποθηκεύει κάπου αλλού. Λέτε να περάσω το subzero καλύτερα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τρέχω το Plex addon μέσα από SPMC και το subtitles.gr addon από το Alive repo. Στο SPMC κατεβάζει κανονικά και αποθηκεύει τους υπότιτλους αλλά μέσα από το Plex addon τους κατεβάζει, παίζουν κανονικά, αλλά τους αποθηκεύει κάπου αλλού. Λέτε να περάσω το subzero καλύτερα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

ok τωρα καταλαβα τι κανεις. Λοιπον, οταν κατεβαζεις υποτιτλους μεσα απο το plex addon του kodi, τους κατεβαζει σαν file.srt και τους αποθηκευει (αν θυμαμαι καλα) χυμα μεσα στον φακελο του kodi. Αυτο εχει να κανει με το γεγονος οτι αν και αναγνωριζει ποια ειναι η ταινια για να κανει σωστη αναζητηση, εν τουτοις επειδη διαμεσολαβει το plex δεν βλεπει "σωστα" το path του αρχειου μεσω samba ή nfs.

Προταση μου δοκιμασε το sub-zero το οποιο θα τρεχει πανω στον plex server και θα κατεβαζει μονο του υποτιτλους. Αν για καποια αρχεια βιντεο δεν σε ικανοποιει, τοτε κατεβαζε τους μεσα απο το vanilla kodi και οχι απο το plex add on.

Πρώτα πρώτα πρέπει να έχεις plex pass και να τους ζητήσεις να σου ανοίξουν το λογαριασμό αν έχεις μη συμβατή κάρτα. Μετά θα δουλεύει κανονικά αλλά μόνο σαν απλή τηλεόραση, Δυστυχώς ακόμη δεν παίζει με ελληνικό EPG. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν αρκετές αναφορές στα forum και μάλιστα ένα από τα παιδιά του PLEX είναι Έλληνας ή έχει σχέση με Ελλάδα καθώς όπως που είπε οι δικοί του ζούνε εδώ και δε μπορεί να τους βοηθήσει.

Σε γενικές γραμμές δουλεύει και μάλιστα κάνει και stream στις άλλες συσκευές σου, Εγώ πχ βλέπω καμιά φορά στο κινητό μου.

Πρώτα πρώτα πρέπει να έχεις plex pass και να τους ζητήσεις να σου ανοίξουν το λογαριασμό αν έχεις μη συμβατή κάρτα. Μετά θα δουλεύει κανονικά αλλά μόνο σαν απλή τηλεόραση, Δυστυχώς ακόμη δεν παίζει με ελληνικό EPG. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν αρκετές αναφορές στα forum και μάλιστα ένα από τα παιδιά του PLEX είναι Έλληνας ή έχει σχέση με Ελλάδα καθώς όπως που είπε οι δικοί του ζούνε εδώ και δε μπορεί να τους βοηθήσει.

Σε γενικές γραμμές δουλεύει και μάλιστα κάνει και stream στις άλλες συσκευές σου, Εγώ πχ βλέπω καμιά φορά στο κινητό μου.

ΝΑΙ...δεν προχωρησα σε αγορά PLEX PASS για αυτο το λογο...Μόλις με το καλό και αν ποτέ γινει και με το EPG...βλέπουμε.Απλη TV δεν νομιζω να το εκανα μονο γι αυτο.

Το Plex Pass αξίζει αν το χρησιμοποιείς έστω και λίγο. Εγώ πλέον παίζω μόνο μέσω Plex. Το KODI ούτε να το βλέπω. Από τότε μάλιστα που έβαλε και ένα αξιοπρεπές frontend δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο. Οι άτιμοι έχουν φοβερό αλγόριθμο με απίστευτα ποσοστά επιτυχίας. Ελάχιστες φορές έχω παρέμβει για διόρθωση. Τους στηρίζω μόνο και μόνο γι´αυτό το λόγο.