Plex media center

Λες?για στείλε κανα link να σου πω δεν το έχω σκεφτεί !ειναι κανείς εδώ μέσα που να έχει δοκιμάσει το shield με ΒΑΡΕΙΑ αρχεία ?

Λες?για στείλε κανα link να σου πω δεν το έχω σκεφτεί !ειναι κανείς εδώ μέσα που να έχει δοκιμάσει το shield με ΒΑΡΕΙΑ αρχεία ?
38 gb κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά Dolby atmos αποκωδικοποιεί ?
Έχω και ps4 πρώτη γενιά ακούγετε ότι έχει plex!
Ο επεξεργαστής του ps4 είναι σίγουρα πιο δυνατός από τον realtek του med8ter αλλά μπορεί να γίνει media player το ps4 με ενσωματωμένο plex??

Μια χαρά Dolby atmos αποκωδικοποιεί ?
Έχω και ps4 πρώτη γενιά ακούγετε ότι έχει plex!
Ο επεξεργαστής του ps4 είναι σίγουρα πιο δυνατός από τον realtek του med8ter αλλά μπορεί να γίνει media player το ps4 με ενσωματωμένο plex??
Atmos κάνει κανονικά pass through.
Για PS4 δεν έχω ιδέα, δεν είχα ποτέ μου.

Εάν δεν θες να ανέβεις στα χρήματα του Shield και το θέλεις απλά ως media player, ρίξε μια μάτια στο https://osmc.tv/vero/

Θα χρειαστεί να εγκαταστάσεις το Plex addon for Kodi. Το έχω εδώ και μερικούς μήνες και το έχω δοκιμάσει με 4Κ αρχεία μέχρι 70Mbps χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Plex media center

Εάν δεν θες να ανέβεις στα χρήματα του Shield και το θέλεις απλά ως media player, ρίξε μια μάτια στο https://osmc.tv/vero/

Θα χρειαστεί να εγκαταστάσεις το Plex addon for Kodi. Το έχω εδώ και μερικούς μήνες και το έχω δοκιμάσει με 4Κ αρχεία μέχρι 70Mbps χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sent from my iPad using Tapatalk

επειδη το εχω χασει λιγο. Το official plex add on για kodi ειναι διαθεσιμο για ολους ή μονο τους plex pass?

Αρχικά νομίζω ήταν μόνο για κατόχους Plex Pass. Από κάποια έκδοση και μετά όμως, είναι διαθέσιμο για όλους

Βασικά σερβίρω στον αδερφό μου στο χωριο σε PS4 μια χαρά.
Αλλά για atmos κτλ δεν ξέρω.

Αν έχεις ήδη το PS4 δοκίμασε το πριν αρχίσεις να ξοδεύεις για νέες συσκευές.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Tο ps4 αχρηστο το δοκιμασα βλεπει περιβαλον plex δεν αναπαραγει ομως αρχεια remux απο sunology nas και οπως λεει το σλογκαν τους FOR THE PLAYERS !Στα @ρχιδι@ μ@ς!
Παμε για αλλα media player και μονο!

Μια χαρα παιζει αρχεια remux το PS4. Ισως το προβλημα να οφειλεται στο synology. Αν χρειαζεται οποιοδηποτε trancoding, ο επεξεργαστης του Synology ισως δεν εχει την δυναμη να το κανει.

Και γιατί να θέλει τον αδύναμο επεξεργαστή του synology και όχι τον τούμπανο επεξεργαστή του ps4?

Και γιατί να θέλει τον αδύναμο επεξεργαστή του synology και όχι τον τούμπανο επεξεργαστή του ps4?
To transcoding γίνεται πάντα από την πλευρά του σέρβερ.

Βλέποντας πάντως το λινκ του portioli με το τι υποστηρίζει το ps4, μόνο απογοήτευση είναι. Ένα ταπεινό raspberry είναι καλύτερος please player.

Βλέποντας πάντως το λινκ του portioli με το τι υποστηρίζει το ps4, μόνο απογοήτευση είναι. Ένα ταπεινό raspberry είναι καλύτερος please player.

Καταλαβαίνετε πιστεύω πως το θέμα του PS4 δεν είναι το hardware αλλά το ότι είναι Sony. Με άλλα λόγια μια εταιρεία με εξέχουσα θέση στον κινηματογράφο δεν θα σου επέτρεπε να παίζεις στη συσκευή της κατεβασμένες ταινίες που η ίδια είναι παραγωγός.

Πρίν λίγο έλαβα mail για Plex Pass Lifetime για 74.99 euro.

Μεταφέρετε? Μπορώ να το δώσω αλλού?

avpap ακούει?

Last edited:
Πρίν λίγο έλαβα mail για Plex Pass Lifetime για 74.99 euro.

Μεταφέρετε? Μπορώ να το δώσω αλλού?

avpap ακούει?

avpap εχει αγορασει εδω και καιρο. Εκανε την καρδια του πετρα και τραβηξε τη σκανδαλη τον δεκεμβριο του '16 στα 120 ευρω :)

Δεν νομιζω οτι μεταφερετε, πρεπει να ειναι προσφορα "δεμενη" με συγκεκριμενο user account.
Δοκιμασει να στειλεις το λινκ σε φιλο σου που ενδιαφερεται μπας και, αλλα χλωμο το κοβω.